יפיוף שמצאתי

gaichuk

New member
ברוח טובה כמובן. הבעיה היא...

שאין רק ממשפחת הצפעונים נחשים ארסיים אלא גם ממשפחת הפתניים. הפתן השחור (שיש לו ראש קצת רחב מהצואר) ושרף עין גדי שראשו צר מצוארו ,קשקשיו חלקים ומבריקים וארס חזק ביותר... הנקודה היא שאת עלולה להתקל באחד הנחשים המסוכנים ביותר (קינדאופסנקוס אידונטנוטוס) וזה יגמר לא טוב...

dundy

New member
צ'מע../images/Emo13.gif

תודה על עצות, אבל אני לא כל כך דואגת, אז למה שאתה תדאג? זה שלא זיהיתי בדיוק מה הנחש הזה לא אומר שאינני יודעת לזהות אם נחש ארסי או לא.

gaichuk

New member
"אין שכל-אין דאגות..." ../images/Emo4.gif../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

dundy

New member
נכון- אז איך זה שאתה דואג??../images/Emo12.gif

קשה קשה לקבל הערות מבחורה, אה?

אני מצטרף לדבריו של גיאצ'וק

אותי מעניין היכן נמצא כל נחש. לפעמים מגלים נתונים חדשים לגבי אזורי התפוצה ולפעמים סתם פרטים מעניינים. באיזו שעה נתקלת בנחש?

natiii

New member
שלום לכולם

אז ככה רציתי להגיב על כל מה שנכתב ראשית אני רוצה להצדיק את כל מה שגייצ'וק כתב הוא צודק כל אחד בעבר לכד נחש א"י או פגש ועניין אותו לגלות עליו פרטים או בכלל ללכוד נחש במקום שהזעיקו אותו בגלל שידעו שהוא מתעסק בתחום אז רציתי להגיד שאף בנאדם לא יכול להגיד שזה רע לעשות את הדבר הנכון שהוא ללכוד את הנחש ולשחרר במקום מרוחק לאותו איזור אבל במידה ויש לכם ידע בתחום זוחלי א"י ולא ישר לרוץ וללכוד נחש שאתם רק משערים שזה "שלוון" קורה להרבה חובבים שמתבלבלים וזה לא דבר טוב כלל! צריך לדעת איזה סוג נחש זה שאתם לוכדים והכי חשוב לדעת איך... קבלו דוגמא למשל אצלי בבסיס יצא לי כבר כמה פעמים לשמוע על איזה נחש שנדרס או שנכנס לאיזה חדר ומישהו נורא פחד והרג אותו ותמיד טוב שידעו שיש אחד שמתעסק עם נחשי א"י או לפחות מבין בזוחלים שקיימים בארץ ויש לו ידע בלכידת נחשים או לפחות זיהוי שאם זה נחש לא ארסי שהוא יודע בוודאות שיוכל להרחיק אותו מהאיזור או לפחות להוציא אותו מאותו מקום וזה מונע מהמון נחשים לההרג לי יצא כמה פעמים ללכוד נחשים בבסיס וגם הראתי תמונות של חלק מהנחשים שנתפסו אצלי בבסיס ושוחררו כמובן..... אז אם יש לכם תמונות של זוחלים פשוט תמהרו לשים אי רוצה ליראות
שיהיה לכם שבוע טוב מקווה שמה שכתבתי תרם למישהו תודה מראש נתי

gaichuk

New member
יפיוף אמיתי...

כמה זמן הוא אצלך? יש לו מקום מסתור? ולמה את משקרת? זה לא יפה...

dundy

New member
הוא אצלי 6 שנים

והוא בן 8 כן, יש לו מקום מסתור

natiii

New member
נחש מדהים

מה הגודל של הנחש? יש לי כרגע נחש חנק משריץ ממש קטן שתפסו בבסיס

dundy

New member
כזה../images/Emo26.gif

הם מדהימים החנקים האלה, כל כך חמודים! גם אני מצאתי כזה לפני כמה ימים