יפות

NoOop

New member
יפות

אתם יודעים משהו על אלינו בטי חלי והילה אני יודעת שהם חמודות יפות ועל בתוח נחמדות הז כדי לכם לדעת!!!!!!!!!!!!

ואני יודעת שאת מעצבנת

למי שלא מבין אתם לא משרשרים כדי לעצבן ואתם לא מבינים שזה מוציא אתכם סתומים ..כאילו מה לא מובן בלשרשר??

bombast

New member
יאללה לכי תפליצי במים רותחים!!!!!!

מה את תופסת תחת מסכנה הילדה

לנו אופ

תלמדי לפחות לכתוב נכון במקום לכתוב הודעות מטומטות,לא צריך לפתוח הודעה בשביל שטויות.

מה מסכנה??

כאילו מה סתם לפתוח הודעה?? אם היא סתם פותחת זה לתשומת לב ..ואם אל היא פשוט יכולה לשרשר .. ותתחיל להרגיע ..

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif למה להתכווח...אבל??

חח אם אפשר להתחיל במכות???

Dead Immortal

New member
../images/Emo207.gifוואלה.עכשיו הכל מסתדר לי..../images/Emo13.gif

בואנה.. חח..כל החיים של הילה וידור זה סגירת מעגל.. אוקיי..ועכשיו אני הולכת להסביר לכם מה אמרתי
אז לפני הכל רק שתדעו..באנגלית מישל=מיכל בעברית. ככה.. בסדרה ילדות רעות הילה משחקת את מישל..לסבית שנדלקת על בטי ומנסה להוציא אותה מהארון.. בהתחלה (פרק 17) היא ובטי נפגשות בבר,ביחד עם אלכס,שמציג את מישל בתור "המלצרית הראשונה שלו". עכשיו..בסרט החדש של טלי שרון "הדברים שמאחורי השמש",הילה משחקת את מיכל,מלצרית לסבית שמנסה להוציא את נעמה (טלי שרון) מהארון.. חחח..איזה מצחיקק..
אהה..וגם הקטע הזה של "רייטינג" בסדרה.. כשהיא התחילה עשו עליה כתבה (על הילה),ובסדרה היא הצלמת שמצלמת את הבנות לעיתון.. חחחח..כמה צירופי מקרים
סליחה על החפירות.. אבל הייתי חייבת לשתף

זהבונת1

New member
חח אחותי הבאת בחקירה עליה

חחח סגירת מעגל האאאא????. דא אפשר לקרוא איפשהו בארכיון של רייטניג באינטרנט תכתבההההה?????

Dead Immortal

New member
חחח../images/Emo6.gif מה,זה לא מוזר?../images/Emo12.gif

וגם אני חשבתי על זה אתמול.. כי תמיד יש כזה קצת מהכתבות באינטרנט של עיתון "רייטינג"

טוב תרגעו כולכםםםםם מה קרה?

מלחמה?!!!??! דיי לרדת על כל אחד שפותח הודעה מה קרה אתם לא פותחים הודעות ?דיי עם הירדות האלה זה כבר נמאסססס ומילי...תנעצי את ההודעה הזאת באחת ההודעות האחרות בבקשה

למעלה