יפות שלי!!

נשמאמית

New member
יפות שלי!!

דבר ראשון והכייי הכי חשובבב בעוד שעה בדיוק אני בת 18 !!! אני דורשת שרשור מזל טוב מפוצץץץץץץץץץ קצת כבוד לבחורה החוקית החדשה :]]] תנו בי השקעה פעם בשנה.. ודבר שני התגעגעתיי אליכן בובותתת מה שלומכן איך עוברים הימים בלימודים?! התגעגעתן אלי ? :]]] אוהבת המוןןןןןן

ג ב ש ו ש

New member
מאמי מזל טובבב../images/Emo65.gif../images/Emo88.gif

[מקדים קצת כי אני עף למיטה] המון מזל טוב
בריאות,אושר ועושר
אהבה,הצלחה והרבה שמחת חיים
תמשיכי להיות מתוקה כמו שאת
תהני מהגיל הזה..הוא דווקא די כייף
אוהב המוןן
אגב,אני אולי לא כלול ב"יפות שלי" אבל אפשר לקרוא לי יפה שלי מלשון זכר
חחח סתאםם..

maytal7

New member
עדידס מזל טוב ../images/Emo140.gif

יש לי שלל איחולים אליך :
-------------------------- קודם כל והכי חשוב זה בריאות
אני מאחלת לך שתצליחי בבגרויות כי תאכלס זה חשוב מאוד ... אני מאחלת לך שתהיה לך אהבה ושיהיה לך טוב בלב
ולסיכום אני מקווה ומאחלת לך שתקבלי כל מה שתרצי בחיים אפילו אם צריך קצט לעבוד בשביל זה .... ממני מיטל

../images/Emo65.gifעדיאללללללללל../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

מזללל טוווווווובבבבבב
וואי את בת 18 כייףף לךךךך!! חח אז ככה: אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, כי באמת מגיע לך את הכי טוב שיש את משו מיוחד! שכל מה שאת רק רוצה התגשם, והרבה אושר ועושר בריאות
וכמובן אהבה
... אוהבת אותךךךך!!! סהר

עדידס!!! ../images/Emo41.gif

מתוקה !! המון המון מזל טוב ! שחייך יהיו מוצפים באושר ,שמחה,וחברים טובים ! תמשיכי להיות מי שאת כי בנות כמוך מוצאים פעם בדור !

SharoN2772

New member
עדיייייאלי ../images/Emo65.gif [=

קחחק קחחק כאן קודקוד , שרון מהמאפיה שלנו XDD חחחח נשממממתי , 333333 > כייף לך , את בת 18 יכולה לעשות מה שבראש שלך
הכי הכי הכי חשוב בריאות [= אושר , עושר , יושר , כושר
וכמובבבןן איך לא , אהבה
כל מה שתרצי יתגשם , ותאמיני בעצמך זה הכי חשוב
ואיך לא , תמשיכי להיות כמו שאת .... אוהבת הכי שיש
שרון

נשמאמית

New member
תודה נשמות שלייי

אוהבת אותכם המוןן וגבי אתה כמובן כולל ביפות שלי... בגלל שהרוב כאן בנות ואתה הגבר היחידי אז כתבתי בלשון זכר נשמה... אבל זה כולל את כולםםםםם אוהבת תודה רבה וחג שמחח

למעלה