יפות שליייייי

skaatushonet

New member
יפות שליייייי

מה שלומכן יקרות שלי? התגעגעתיייייייייי..... למי שעוד לא יודע המחשב שלי הרוס=/ אז היום אני בבית של אבא שילי... אססס מה חדש עם הראל?ואיתכן??.. אביבבב ביקשה ממני למסור לכן... שהיא בטיול ל-3 ימים...ושהיא מתגעגעת המון המון המוןןןןןן ושהיא אוהבת אתכןןן!!!!!! וזהו.....=]

לאו14

New member
אודליושששש!!!!../images/Emo141.gif

התגעגעתייי מאמיי!! טובב שחזרתת!!!!! איתי הכל פסדר!!! מה איתך מאמי?!? אלל תעלמיי שוב!! אוהבתתתתתתת

היי ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

באמת הרבה זמן לא היית כאן.. התגעגעתי! ותהיתי איפה אביב באמת.. גם אני לא הייתי כאן הרבה זמן.. אתם לא מאמינים איזה שבוע עבר עליי.. כל יום חזרתי הבייתה בסביבות 2 וחצי בלילה!! ישנתי 4 שעות כל לילה.. ועוד בקושי אכלתי, כי לא היה זמן.. אני פשוט ממוטטת. עכשיו הגעתי הבייתה, כי הסתיימו החזרות המתישות ואני הולכת לנוח קצת.. אבל רציתי לבקש מכם טובה - אני באיחור רציני!! לא ראיתי את הקליפ של הראל ואני מתה מסקרנות!!! אם מישהי תוכל להעלות אותו לאינטרנט אני נורא נורא נורא אשמח!

skaatushonet

New member
מצטרפת לבקשה!!!!

גם אני עוד לא ראיתי אותו. ולאו מותק-אני חושבת שאני אהיה פה שוב רק במוצ"ש הבא,כי אח"כ אני נוסעת לחופשה בכינרת ביום ראשון הבא,אחרי פסח,והמחשב שלי עוד לא עובד...=/ מה חדש אצלכם??

לאו14

New member
ואיייי!!../images/Emo141.gif

פיי זהה המוןן זמן!! אבל תהניי מאמי!! ובקשר לבקשה.. אין לי ת'קליפ..אבללל..אם תוכלו..הוא כבר מקום ראשון במבוקשים[ואוליי {הלוואי} גם מחר הוא יהיה אזז] זה בשעה 16:30..

אבל אסור להעלות אותו לאינטרנט .

וגם אין לי אותו אתמול ראיתי אותו פעם ראשונה

shahar s

New member
אודליה מדהימה! ../images/Emo150.gif

מה קורה? התגעגעתי אליך נוראא.. אוהבתך!
שחר

skaatushonet

New member
גמאני התגעגעתי מותק!!!!

חחח אפשר להפוך את זה לשרשור אופ נראלי.... מה קורה? איך עובר החופש???...

shahar s

New member
נפלא ../images/Emo150.gif

אוף אני לא מבינה למה נעלמתי לכך הרבה זמן.. מה איתך מבלה?

skaatushonet

New member
לא נורא,העיקר שחזרת../images/Emo9.gif

אני סססדר,כמעט סיימתי לנקות ת'חדר (נשאר לי רק ת'ארון) ואני כל כךךךךךךך מחכה לליל הסדררר!!! הולך להיות פגזזזזזזזזזזזזזזזז

0o0o loren o0o0

New member
אודליוששששששששששש../images/Emo39.gif

מה קורה יפה שליי?! באאמתת לא הבנתי לאן נעלמתת?! אני מתה עלייך יפה אחתתת..!! אהה ולי, וגם אודליה, תראו היום המבוקשים, הראל בטוח יהיה שם, אתמול הוא היה שם בפעם הראשונה וישר נכנס למקום הראשוןןן! כל הכבוד לו ולנו! תכףף אני יכתוב באיזה מקום הוא אני יבדוק באתררר.. אוהבת אותך אודליוששששששש.. לורן=)

0o0o loren o0o0

New member
אוקיי בינתיים לא כתוב..יותר מאוחר א

+ני יבדוקק.. אבל בדוק שהוא יהיה שם.. אז תראו כולם ערוץ 24, בין השעות 16:30-17:30

skaatit 1

New member
בובה שלי../images/Emo7.gif../images/Emo42.gif

אני מתגעגעת...אנחנו לא מדברות מספיקקקק
אני אוהבת אותך מדהימה שלייייי
תתני למחשב מכותתתתת
אוהפתותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
אורטל

אודליושששששששששש!!../images/Emo15.gif

מאמי שלי! כ"כ התגעגעתי... גמני לא הייתי פה הרבה זמן... [קראי הודעה שלי] אממ..אני מקווה שיסדרו לך ת'מחשב=] אופ'תותך!:] לינוי..

אודליוששש!!../images/Emo39.gif

לכולן פה המחשב חולה??, חוץ משלי (חס וחלילה) התגעתעתי אליך ואל כל מי שחסרה וכמובן לאביב מקווה שהמחשב יסתדר לך

למעלה