יפה סך הכל - הצעות

יפה סך הכל - הצעות

סך הכל אני מאוד אוהב את השינוי, זה יפה ונוח הרבה יותר. הנה כל ההצעות שאני יכול לחשוב עליהם כרגע לשיפור העיצוב והפונקציונאליות (אני מעצב אתרים מקצועי) - אתם לא חייבים לקבל כלום כמובן, אני רק מציע. -בפריים למטה של הפרסומות רדו מהחץ כלפי מעלה הזה, הוא עילג בצורה יוצאת דופן. אם אתם מתעקשים שיהיה קשר בין המלבן למטה לתפריט שנפתח ממנו תעשו משהו בסגנון של לשוניות, שהגבול העליון של המלבן ייעלם כשהתפריט קופץ והתפריט יהיה באותו צבע רקע של המלבן (או להיפך). -סך הכל הכותרות והפינות המעוגלות בכל מקום יפות, אבל אני לא סובל את העיגולים המוגזמים בניווט הראשי, אלו שנראים כמו פסק זמן 4play. תחליפו מהר, ללשוניות עם פינות מעוגלות אולי, רק לא העיגולים האלו, זה מגוחך ונורא לא יפה. -חסר כתום, כמו שהרבה אנשים אמרו. אני מציע להחליף את הצבע של מעבר הצבעים האפור מתחת ללוגו והניווט, זה שברקע של החיפוש, לכתום בהיר עד כתום כהה, ואת הטקסט שם ללבן. ובכלל, להוסיף קצת יותר נגיעות כתומות באתר, זה באמת חסר. -המלבן תפוז אישי מאוד נוח ושימושי לדעתי, במיוחד שתי השורות העליונות עם שם המשתמש וההחלפת שם ויציאה מהמערכת. סחתיין, ממש היה צריך את זה. אני הייתי מוסיף שם גם התנתקות, או אולי מוסיף קישור להתנתקות מתחת לטופס של ההחלפת שם. -אני מציע לתת מסגרת לפרסומת העליונה, הרחבה, זאת שמתחת לheader. מסגרת אפורה או כתומה, עם פינות מעוגלות. מוסיף טאץ' יפה. -אם כבר מקשיבים לי, אני מציע ומבקש שאם כבר משתפרים והולכים על יותר מקצועיות ומנסים להיות יותר נוחים ונחמדים לגולש, תפסיקו עם הפרסומות שקופצות ומשתלטות על המסך, אתם יודעים טוב מאוד כמה זה משגע. כן, אני יודע שזה המון כסף. אבל מבחינתי הפרסומות האלו הן מכירת הנשמה של אתר לשטן. זה הדבר הכי מרכזי שגורם לי לא להפוך את תפוז לדף הבית ולשרוץ שם כל היום. נורא פשוט. במיוחד פרסומות עם סאונד, ובמיוחד כשהסאונד מופעל בלי שעוברים מעל משהו או לוחצים על משהו אלא סתם ככה, קופץ באמצע ששומעים מוזיקה. יש לי עוד כל מיני דברים אבל אין לי כוח כרגע, תודיעו אם צריך עוד משהו. ותודיעו אם אתם מתכננים גם שיפור בפורומים, כי שם יש לי בכלל המון דברים. נתחיל באפשרות לראות מספר הודעות של משתמש בפורום מסוים. תודה :) באמת תגידו אם רוצים ממני עוד משהו, don't be shy.

למעלה