"יפה" מזל טובבבבב

"יפה" מזל טובבבבב

היום יש יום הולדת למתנדבת הכי חמודה בעולם!!!!!!!! והיא כמובן יפה מאיילון... אז יפה נשמתי שתהיה לך את היום הולדת הכי מקסימה שבעולם.... ושכל משאלות ליבך יתגשמו אך ורק לטובה... והכי חשוב תמשיכי להיות כמו שאת תמידדדדדד הרבה מזל טוב ועד 120.....חולה עליך!!!!

speedo102

New member
יפה המון מזל"ט!!!!!!!!!!!!

יפה מזל טוב!!! הרבה עושר אושר ושמחה!!!! תשארי לודאית תמידית וכמו שאת.... :) שכל רצונותייך יתגשמו... בברכה ומזל טוב טום.

../images/Emo65.gifיפיווווופפפפפפהה

מזל טוב בייייייבי! אוהב אותך!

Nuny2

New member
פאייסהההההההההההההההההההההההההההההה

משוש חיי!!!!!!!!!!!1 כפרה עלייך נשמה שלי!!!!!! המון המון המון מזל טוב!!!! שתהיה לך את היומולדת הכי בת זונההההההההה בארץ ואל תתדאגי אנחנו עוד נטפל בך היטב... שתמשיכי להיות הילדה הכי יפה הכי חייכנית הכי מאושרת למרות כל הקשיים תשארי תמיד אותה יפה מדהימה שכולנו מכירים :) אני מתה עלייך הכי בעולם!!! כפרה עלייך!!!!!! המון מזל טוב, עד 120 שנה... אם תרצי יותר חופשי.. עליי (; אז באמת יפה יומולדת שמח :) תודה על הכול, את בנדאם מדהים ומקסים.. אני חולה עלייך!!! (= חכי חכי עוד מעט נלך להשתוללללללללללללל

../images/Emo65.gifיפה מזל טוב....

יפה נשמה מזל טוב שכל חלומותייך יתגשמו........ אוהב אותך חואקין שרותי כבאות והצלה יזרעאל....

אני ח-ו-ל-ה עליכםםםםםםםםם...

מכאןןןןןןןןןןן__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________עדדדדדדדדדד_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ל-כ-א-ן-!!! חחח...תודה רבה לכולכם.. אגבבבבבבבב..אני בת 19!!!!!!!! איזה זקנהההה... חחחחח אוהבת את כולםםםםםםםם....נועה יאללה וודקההההה.. בוקריס גיא דותן תמיר טום וכל החבר'ס הטובים...אין אין אין כמוכם... לחיי הימים הטובים של הכיבוי...:)

FireRescue

New member
יפפפפפפפההההההההההההההההההההההההההה

יפהה מותק שיהי לך ת'יום הולדת הכי מאושר בחייך!!!המון המון המון המון המון המון מזל טוב עד 102!!!!(לא צריך יותר מזה:>) אושר ועושר וגם כושר! (אושר הכי חשוב לא?) תהניי לך בחגיגות (תחשבי גם עלינו כשאת חוגגת!). וכנסי מידי פעם לפורום!!! לאן נעלמת?:(

חולות 17

New member
מזלללללללללללל טובבבבבבבבבבבבב

מזל טוב עד 120 שנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה הכל מעשיך!!!!! מאחל דודו אדרי צופי אש בת-ים

קצת באיחור אבל מכל הלב מזלטוב

המון המון אושר והעיקר הבריאות. מה איתך איך את מחזיקה מעמד?

אממממ...

דניס אני תמיד נכנסת לראות מה איתכם..אני פשוט לא מפציצה הודעות כמו פעם...חחח כי כבר אין ריבים ווויכוחים....(רק אני מתגעגעת לזה...?) רועי תודה... ואדם...אני יפה...הייתי פעם מתנדבת באיילון...:)

למעלה