יפה ירקוני.

יפה ירקוני.

תראו, מבלי להתייחס למה שהיא אמרה, לדעתי מה שאמ"י עשו לה זה זוועה. מה קרה לחופש הביטוי? חופש הדיבור? אז נכון שמה שהיא אמרה זה מאד שנוי במחלוקת, אבל יש הרבה שמסכימים איתה, אני מכיר לא אחד ולא שניים כאלה, אלא הרבה יותר. צריך להגלות את כולם מהארץ? לעשות להם טרנספר אולי? יפה ירקוני היא קודם כל בן אדם, רק אז זמרת, ונכון שאולי היא אחת הזמרות היותר ´לאומיות´, אבל לנדות אותה בגלל שהיא הביעה את דעתה כבן אדם חופשי , זאת כבר התחסדות ופגיעה בדמוקרטיה.

אשרת

New member
לא נראה חריג מאוד דבריה לאור

העבודה שחיילי צה"ל מסכנים את חייהם בשטחים כדי שהיא חס וחלילה לא תתפוצץ בפיגוע כלשהו. יש דברים שגם חופש הביטוי לא יכול לסבול, ושבאמת עדיף לשמור את זה לעצמה. זכותו של אמ"י לבטל את מופע המחווה שהיה אמור להתקיים השבוע, משום שלדעת הארגון דבריה לא במקום. תאר לעצמך אם כל אחד היה אומר את אשר על ליבו??? אף אחד לא אמר שצריך לעשות לה טרנספר, אבל היא צריכה להיות חכמה ולדעת שתקופה כזאת שבה אנו נמצאים , לא אומרים דברים כאלו, ובטח לא ברדיו.

Err0r

New member
אכן אשרת

יש לה זכות ביטוי כמו לכל אחד אחר במדינה הזאת... לדעתי ביטול המופע שאמ"י תיכנן לה, הוא עונש הולם על דבריה המחליאים.

כחלחל

New member
איש לא מנע ממנה חופש דיבור

עובדה, היא דיברה (שטויות לדעתי, אבל דיברה) כולנו מצווים ומחויבים לחופש הדיבור, איש אינו מחוייב ומצווה לערוך ערב הוקרה למי שאינו מוקיר. מול חופש הדיבור, על הכף השניה של המאזניים מונחים האחריות וחוסר האהדה שהדברים עלולים לגרום. אמן מקצוען ששוקל אלפי פעמים מה ללבוש ואיך להתאפר ואיזה גימיקים לנקוט כדי לזכות באהדת הקהל שלא לדבר על איזה ניתוחים אסתטיים לעשות כדי למצוא חן,,,,,,לא יכול להיות מופתע אם חלק מאותו קהל לא אוהב את דיעותיו באשר הן. יפה ירקוני הנכבדה, זכותך לדבר אינה גדולה מזכותי לא לאהוב. (אגב , אישית תמיד העדפתי את שושנה דמארי, ליידי אמיתית)

סילבן

New member
התשובה ברורה

יש להבדיל בין שני עצמים שונים: יפה האזרח, ויפה הסמל, "זמרת המלחמות". התגובות הן נגד הסמל, שנופץ בידי עצמו.

ינקל

New member
חבל שקילקלה...

כפי שאני הבנתי, הביטול נבע מהסתלקותם של (חלק מ) המממנים של הערב. איימי איננה יכולה "להרים" ערב כזה ללא "חסות". זכותו המלאה של כל אחד להחליט אם יש לו עניין למממן ולקדם, ובעצם לתת פרס. במקרה זה, המממנים אינם רוצים לתת מכספם לערב הוקרה למי שאינם מוקירים. - זכותם וכבודם. יכלו לקום מממנים אחרים שחושבים אחרת. - הם לא קמו. אני אישית זוכר ליפה ירקוני "התנהגויות" אחרות, אותם כיבדתי מאד. חבל שקילקלה.

למעלה