יפה! השתפרת!

mayany

New member
יפה! השתפרת! ../images/Emo41.gif

אני לא יודעת אם ההודעה שלי נשלחה, אז אני אגיד לך כל הכבוד על הבדיחה שוב, ושוב אציין שמאוד נעלבתי כי למרות הבדיחה הקורעת, אני בעצמי בלונדינית שאו-טו-טו טסה לניו- יורק... מחכה לפיצוי הולם...

בזעת!!!

ואני מרוקאי ואם הייתי מחכה לפיצוי הולם מכל הבדיחות על המרוקאים, היו באמת הולמים בי ועל החוצפה הזאת עוד בדיחה: ארבע בחורות חזרו מחופשה מחו"ל. לאחת מהן התעוררו נקיפות מצפון והיא אמרה לחברותיה: "כשאני אגיע הביתה אספר לבעלי על כל הבחורים ששכבתי איתם בחופשה." חברתה השחרחורת הרהרה לעצמה: "איזו מטומטמת!" החברה הג´ינג´ית חשבה לעצמה: "איזה אומץ!" החברה הבלונדינית חשבה: "איזה זיכרון..."

ודרך אגב, מחר אני לא ידבר אתכם ../images/Emo70.gif

יש לי בגרות יום חמישי ועוד לא התחלתי לקרוא אפילו מילה אחת

keren007

New member
אני יודעת מה אתה מנסה לעשות...

אתה מחכה שאני אשפיל אותך בשביל שתוכל להראות לכולם שאני נטפלת אלייך......... עליתי עלייך זה לא יעבוד לך יותר!

iron fist

New member
אגב בלונדינות בח"ול

יום אחד באה בלונדינית עולה על מטוס לניו יורק נכנסת למחלקה ראשונה ומתיישבת בא איש אחד ואומר לה סליחה אבל את יושבת במקום שלי הבלונדה עונה:"אני בלונדינית אני יפה ואני יכבוש את ניו יורק" האיש קורא לדיילת היא באה ואומרת לבלונדינית סליחה אבל זה לא המקום שלך את צריכה לשבת במחלקת תיירים הבלונדה עונה:"אני בלונדינית אני יפה ואני יכבוש את ניו יורק" בא הקצין ביטחון אחראי דיילים כולם אף אחד לא הצליח לשכנע אותה לעבור למקום שלה בא הטייס לבלונדינית לוחש לה משהו מאוזן היא קמה והולכת. כולם באים אליו שואלים מה אמרת לה? אמרתי לה ש:"מחלקה ראשונה לא עוצרת בניו יורק" לכל הבלונדיניות אל תעלבו מהבדיחות

על הבדיחה הזאת דיברנו

טוב טועים לפעמים (למרות שזה לא באשמתך, כי לא רשמו את זה במקום הנכון) אני רק רוצה לשאול שאלה אחת נכון שקרן נטפלת אלי???

iron fist

New member
וואלה צודק

ואבנר הומו!!!!!!!!! אז הנה בדיחה אחרת לא על בלונדיניות שלושה אנשים רואים מכשפה היא אומרת להם אני יזרוק את השעון שלכם מקומה מאה ואתם תצטרכו לרדת לתפוס אותו מי שלא תופס אותו אני הורגת אותו היא זורקת את השעון של האיש הראשון ההוא יורד מהר מהר מהר מהר במדרגות אבל מפספס בכמה דקות המכשפה הורגת אותו השני יורד מהר מהר מהר אבל מפספס בכמה שניות והמכשפה הורגת אותו השלישי יורד לאט לוקח את הזמן שלו שותה באמצע קפה מגיע למטה ותופס את השעון המכשפה שואלת אותו איך עשית את זה? אז הוא עונה השעון שלי מאחר בשעה

keren007

New member
מה?!

דייייייי אני לא יכולה יותרררר!! אתה עושה נגדי חרם! אני עוזבת........

די!!! תעזבו את קרן בשקט, גרמתם לה

להרגיש ששונאים אותה, איזה אנשים רעים אתם. תפסיקו עם זה מייד!!! הבנתם?

fat elephant

New member
אם כבר מדברים על בלונדיניות

בלונדינית ברונטית וג´ינג´ית עורכות תחרות שחיית חזה בנהר, ככה מחכים והנה מופיעה הג´ינג´ית אחריי חצי שעה, רבע שעה אחריה מגיעה הברונטית, כעבור שעה מגיעה הבלונדינית, השופטים שאלו אותה למה לקח לה כל כך הרבה זמן? אז הבלונדינית אומרת להם בלחישה: אני לא רוצה להלשין אבל הן השתמשו בידיים!!

למעלה