יער בן-שמן, problem anyone ?

flipmode

New member
יער בן-שמן, problem anyone ?

האם אני היחיד שלו בעיות בגלל המיקום של הלארפים ? האם אני היחיד שלא מסוגל לנסוע ליער בן שמן בגלל מיקומו ? מישהו חשב להעביר את המשחקים למקום אשר נמצא בגדר הבטוח יותר ? אני מודע לעובדה שרב השחקנים הם מירושלים, אך אין לכם מושג כמה אנשים מעוניינים (מאוד) לבוא ולא יכולים נטו בגלל סיבות בטחוניות. יש מקומות אחרים לא פחות טובים מיער בן שמן, מקומות יפהפיים ובטוחים. מי שיש לו דעה או תגובה כלשהיא אני אשמח לדעת איפה אני עומד בכל הסיפור הזה... תודה מראש

אז תציע\י

הרבה אנשים מבקשים מיקום אחר.. אבל כל מה אני קראתי עד עכשיו היה.. ארר. מקום שאני לא זוכר את שמו שקרוב לג´נין. או לפחות, ככה מספרים לי.

ניו זילנד../images/Emo5.gif

נו באמת עם בן שמן לא מספיק בטוח לך אולי תציע לארף בניו זילנד שמעתי(גם ראיתי) שיש שם יערות גשם קסומים הרי געש מקסימים אגמי מראה מהחלומות נהרות שוצפים עם היתי רוצה להסריט סרט פנטזיה (נגיד שר הטבעות עם שמעת עליו)היתי מצלם אותו שם וחוסך הרבה שעות של עריכה מול המחשב ובונוס גדול הסכנה הכי גדולה שם היא שאיזה מאורי רעב יוכל אותך בן שמן מצוין פחות מחצי שעה מתל אביב או ירושלים ולא נושק לאף עיר ערבית יש עוד מקומות יער אלונה בכרמל יער אודם בגולן ערבות הנגב יערות הגליל בכול המקומות האלו לא היה פיגוע וכנראה שלא יהיה פגועים מארגנים איכן שהרבה אנשי נמצאים (בערים) ולא בטבע (בלי נדר) מה גם שהמקומות האלו יותר רחוקים מהמרכז שם רוב השחקנים גרים (לא אני) תחשוב על זה מה גם שבניו זילנד בדרך כלל יורד גשם

zany

New member
יער בן שמן

היער אמנם לא נושק לאף עיר ערבית, אבל לנפת (או איך שקוראים לה) רמאללה הוא דוקא כן. כשאני הגעתי לשם ראיתי סיירים ערבים על סוסים. לא יודעת אם הם היו שייכים לאיזור או איך הם הגיעו, אבל זה בטח לא נתן לי הרגשה בטוחה יותר. ההרגשה הטובה נתנה אך ורק אחרי שראיתי סיורים של מג"ב באיזור ואת המאבטחים הרבים שהיו שם. ברגע שהחלו לקרוא בצווי 8 לאנשים והתרוצצו שמועות על מחבל שהצליח להכנס לאיזור היערות (באיזור), הלכתי הביתה. אני בעד ויתורים על המבודדות של האיזור, ועל גודל היער אולי, למען שלום ובטיחות השחקנים. לדעתי יש בהחלט מקום לשקול את איזור צפון ת"א (צפונה למרכז שוסטר יש מיני-יער, דיי מבודד, דיי גדול, הבעיות היחידות שם הם ישראלים שהשתלטו על האדמות שם. אבל פחות מפחיד מפיגועים. או כל מיני מקומות דומים עם פחות יער, יותר כבישים, אבל יותר סגור למסתננים. -זאני

סילבן

New member
הם לא היו ערבים

אלא מטיילים על סוסים שאחד מהם חבש כאפייה, כפי שטיילים ותיקים רבים עושים.

סילבן

New member
הם לא היו ערבים

אלא מטיילים על סוסים שאחד מהם חבש כאפייה, כפי שטיילים ותיקים רבים עושים.

the off player

New member
יכול להיות

אבל מה שבטוח- נהג האוטוגלידה של ריוונדל גר בכפר לא רחוק(בתחומי ישראל) :=)

but

New member
כל אירופה היא אחלה מקום

אולי פשוט נעבור לשם?

Talash

New member
הצעה

בסוף רח´ ויצמן ברעננה, קרוב לאיפה שאני גר יש שטח ממש גדול ולא בנוי. יש שם גם חורשה. הוא נראה לי מאד מתאים ללארפים.

אתם לא רצנים

בשדרות ח"ן בת"א יש הרבה עצים אולי שם זה טוב? נפת רמאאללה הכול כאן קרוב ולא כל בדווי שחבורת מטורפים עם חרבות מספוג משתלתים לו על החצר הוא מחבל הוכוח הזה עומד להיות פולטי אני מציע לחתוח אותו כאן

שדרת ח"ן בת"א - לא מצחיק

היה רעיון לארגן R בדיוק במקום הזה, בפורים. נשקלו גם מקומות כגון כיכר דיזינגוף, כיכר רבין, כיכר-המדינה משולש-הרכבת. ותאמינו לי - לא המקום זה מה שעצר את העניין אולם - שנית מצדה לא תיפול!! קום יקום כל רעיון שיגיע ל´האחווה´!!! מי מוקדם, ומי מאוחר, וכל הקודם זוכה!

but

New member
תגובה

שטח של חול? יער בן שמן, כמה מעט יער שהוא, הוא מקום מצוין חוץ ממיקומו הצולע (זה אחד המשפטים היותר מטופשים שלי). חוץ ממנו יש את הר מגידו (לא!!!!), מצדה ומקומות שנימצאים הרבה יותר רחוק ... R אמור להיראות כמה שיותר אוטנתי... שטח סתם, כמו זה שבמרכז שוסטר (היכן שהאחווה מארגנת את הפעילות הקהילתית), זה מקום פתוח מדי ולא מספק.

elanor

New member
לא מצחיק../images/Emo70.gif

מצדה זה מקום מצוין לעשות בו Rים!! אז לא כ"כ נוח להגיע לשם וצריך גם אישורים בשהיל ה-R, אבל תחשבו רגע... ככה זה גם בבן-שמן. מצדה מקום מעולה!!!

למעלה