יערית כנסי רגע

יערית כנסי רגע

טוב יערית רציתי ליכתוב זיכרון ופיתאום נפל הפלאפון.ואז פיתאום בוצעה שיחה ועל הקו הייתה יערה.עניתי דיברתי שאלתה יערה מה את עושה ?יערה צעקה שאני מפריע ובכלל לא בוגר כי היא אוכלת המבורגר.אז רציתי לומר לך דבר אחד יערית לא משנה כמה תישקלי לא משנה כמה תאכלי ולא משנה כמה קטנים יש לך אני מחבב אותך
ומת עלייך עוז

עוז כנס...

הודעה לפון שלי שלחת ואותי מהמיטה הקמת לגשת לפורום מהר ביקשת קמתי וראיתי את מה שרשמת הפרעת לי באמצע הארוחה אבל לא נורא הדרך שלך עוד ארוכה לא משנה כמה אתה מכוער אני אחבב אותך גם היום וגם מחר
ומתה עלייך יערית

סליחה ומחילה

למרות שזו האמת... חחחחחחחחחחחח יאלה דיי עוז תן לי ללכת לראות טלויזיה בשקט יא קרץ מתה עלייך יערית!

עוז יערית כנסו

אז הנה אנחנו יודעים שעוז ויערית ניהיו מפגרים התחילו לכתוב שטויות בחרוזים ועוז פעם הבאה לא מפריעים שאוכלים ויערית שלי אוהבת אותך תפסיקי להיות עבלה כל כך וגם אני יודעת לרשום בחרוזים אפילו בלי לאמץ את החושים עוז תחזור לעבודתך בחנות הפלאפונים ויערית תחזרי להמבורגר שלך הטעים ותסתמו תאף אנשים כי הולך להיות פה מסריח בפנים :p יאללה הייתי פה

רגע רגע רגע

אני לא מבינה על מה המהומה שום דבר בעצם לא קרה בסך הכל עוז הקים אותך מהמיטה ולמה עוז לה אתה מציק למה אתה כזה מעיק תן לבחורה קצת לנוח או שהיא תזרוק עלי תפוח

כנסו כנסו אנשים כותבים

אני ויערית יושבים וכותבים ומה אתם מיתערבים? זאת זורקת מילה והיא פיתאום מחרימה יערית בנתיים טחנת כמו מטחנה ואני לא ישן איתה באותה מיטה .לירזי עכשיו תורך לכיתוב מהתחלה

כנסו כולם

עוז קרציה שה' לא ברא הוא מפריע לי לאכול ומעיר אותי משינה עוז יש לך מזל שאניאוהבת אותך אחרת מזמן הייתי בועטת בך אני מרגישה כמו משוררת קטנה ויאאלה עזבו אותי אני אוכלת חביתה בתאבון:)

כנסי

עכשיו רדי למטה עוד עוד תמשכי עוד עוד טיפה עוד קצת עודדדדדדדדדדדדד כן עוד טיפה יש לך עוד מאמי הינה את מגיעה הגענו
בתאבון

יאאאאאאא

איזה שרשור יפה נהנתי לקרוא לא עניתי לפני כי יום שלם לא הייתי פה יערית עשתה לי חשק עכשיו אני רעבה הבעיה שכרגיל אין לי כח לזוז מהמיטה עוז תתקשר אלי אולי אני אקום ואני אכין איזה סלט עם בזיליקום אין לי חרוזים ממציאה משעמום אני הולכת להרתיח מים בקומקום

עוז כנס...

ידידים יש לי מלא אתה תהיה בעלי לעתיד! עכשיו רד שנייה למטה עוד קצת עוד טיפ'לה זהו עכשיו לך על זה... מבסוט אהה עכשיו יש לך חיוך מאוזן לאוזן רק תיזהר שלא יקרעו לך השפתיים :)

עוז...

אני עירומה כביום היוולדי בוא קח אותי... ותיזהר עם הגרעפסים שלך דיי כבריא סרחחחחחחחחחח אני לא אתחתן איתך ככה עוד תתקע גרעפס באמצע החופה לא מתאים! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה