יעל נסלח

יויו.

New member
יעל נסלח

היה לך אחד ששיחק ברגשותייך? זבש``ך! מן הרגע הראשון קיבלת אמת ממני. סיפרתי לך דברים ותהליכים על עצמי שאיש בעולם לא שמע אותי אומר אותם.הסרתי בפנייך את השיריון ואת הבגדים קליפה אחר קליפה לאורך כל הדרך ספגתי את הציניות שלך ובליבי אמרתי: בסוף היא תבין, זה יהיה שווה! לאורך כל התהליך שפטתי אותך לכף זכות,הדגשתי בפנייך את הנקודות הטובות שבך. עד שעמדתי בפנייך עירום ובעודי עומד כך בפנייך, נעצת בי סכינך. ושאלת `` נעלבת? `` לא, לא נעלבתי! נפגעתי עד עמקי נשמתי! וכששאלתי אותך והדמעות עומדות בקצות עיניי, `` מאמינה לי? `` 2 אותיות פשוטות היו מוחקות את הכאב. כ ן אבל לא יכולת להתאפק,וגם אני לא. בכיתי פגעת בי כמו שאיש לא היה יכול. והנה אני מוצא עצמי סולח.אין טינה,אין משקעים,הבכי שטף את כולם. נותר רק זיכרון ולקח. לך נשארה פינה חמה בליבי. אין לי הסבר,אין לי תירוץ. רק שלווה

יעלי.

New member
יויו

אתה יודע...זה לא פייר..הוצאת עלי היום דברים שלא קשורים עלי תהיה הוגן לפחות עם עצמך.הדבר האחרון שהתכונתי זה לפגועפתאום נפגעת מהציניות שרק אתמול צחקת ממנה. נכון זאת בעיה שלי.....אתה שלו? אני שמחה לפחות אתה

יעלי.

New member
!!!!!!!!!1

לא צריכה את הפינה החמה בליבך אתה יכול למחוק גם אותה.אני באמת מצטערת ולא מבינה למה כל כך כואב לי .לא נורא מתורגלת אחרי זה יבוא גם הצחוק ומה עושים הלאה.לא בכית רק בגללי ואתה יודע את זה הפלת עלי את כל מה שהעיק עליך היום וזה לא פייר שיהיה לך רק טוב יעלי.

יעלי.

New member
&

חיכיתי עד 4.00 בבוקר שתתן לי לדבר איתך .אני חושבת שהגיע לי את הזכות להגיד מה שיש לי. באמת. שיהיה לך רק טוב ואני ממש מצטערת !!!! לא התכונתי...באמת שלא.....אוהבת יעלי.

למעלה