יעל דואני - היום ב... קניון הזהב בראשון לציון!
T talkedmi1 New member 5/7/02 #2 לא היא לא... היא הייתה לפני שבועיים וכל שבוע מביאים מישהו אחר וגם קראתי שמישהו יהיה אני רק לא זוכרת מי זה אבל לא יעל דואני ועוד כמה שבועות גם דנה אינטרנשיונל תהיה
לא היא לא... היא הייתה לפני שבועיים וכל שבוע מביאים מישהו אחר וגם קראתי שמישהו יהיה אני רק לא זוכרת מי זה אבל לא יעל דואני ועוד כמה שבועות גם דנה אינטרנשיונל תהיה
מ מרוקאית חולת מזרחית New member 5/7/02 #3 מותק - כנסי היום היו יעל דואני דץ ודצה ליאור נרקיס וזהבה בן בקניון הזהב..
T talkedmi1 New member 5/7/02 #4 העיתון עכשיו ביד שלי... ליאור נרקיס-4.7 טל מוסרי-10.7 דנה אינטרנשיונל-1.8 לא רשון כלום על יעל דואני והיא גם הייתה לפני שבועיים אז היא לא הייתה אמורה להיות גם אתמול
העיתון עכשיו ביד שלי... ליאור נרקיס-4.7 טל מוסרי-10.7 דנה אינטרנשיונל-1.8 לא רשון כלום על יעל דואני והיא גם הייתה לפני שבועיים אז היא לא הייתה אמורה להיות גם אתמול
מ מרוקאית חולת מזרחית New member 5/7/02 #5 אההההההההההההה כי יום שלישי הייתי בקניון וכל הקניון היה מלא בכאלו פוסטרים ענקיים שאתמול דץ ודצה ליאור נרקיס זהבה בן ויעל דואני יהיו.. אז טעיתי, סליחה..
אההההההההההההה כי יום שלישי הייתי בקניון וכל הקניון היה מלא בכאלו פוסטרים ענקיים שאתמול דץ ודצה ליאור נרקיס זהבה בן ויעל דואני יהיו.. אז טעיתי, סליחה..