יעלי??

חופה241

New member
יעלי??

איך הולך לך עכשיו עם השינוי של הרדוקטיל לבוקר? מרגישה שמשפיע.. אגב נשקלתי ביום שני (אתמול)בדיוק שבוע אחרי שהתחלתי את הרדוקטיל ועוד אני במחזור אלים במיוחד.. ירדתי 2.600 ק"ג בשבוע ... שברתי מחזור והחלפתי קידומת כלפי מטה זה מחסום שאני מנסה כבר 3 חודשים כבר לשבור ולא הצלחתי .... אני גאה בעצמי כמובן ובמשמעת הגוף ונכון לציין שהרדוקטיל עזר לי ... ספרי לי יעלי מה עובר עלייך ....??

יעל י

New member
אתמול ויתרתי על פיצה!!!!!!!!!!

זה גדול מבחינתי ואני די מאמינה שיש קשר לכדור אם כי אני חייבת לציין שאני לא מרגישה כל היום שבעה ועדיין די קשה לי להתמודד ואז עלה בראשי הרעיון/שאלה - איך יתכן שכל אחת לוקחת כדור אחד באותו מינון אבל כל אחת שוקלת משהו אחר? בנתיים אני מרגישה שאני אוכלת פחות אבל זה מה שרבות תיארו לי שקורה עם הכדור.

חופה241

New member
הרעב שבראש

הכדור עוזר לנו להבין אחרי כמה ביסים שהקיבה לא זקוקה לאוכל ואני מרגישה בבטן מתי להפסיק.. הרעב הוא בראש כי כל האכילה הרגשית מתחילה משם בכל קשת הרגשות זה המקום אליו בורחים אז המחשבות על האוכל תמיד שם .. זו לא באמת תחושת רעב כי העובדה שאת עוד בחיים אחרי שוויתרת על הפיצה חיה ונושמת .... אני חושבת להזיז את הכדור מהבוקר לכיוון 11 בצהריים שיחזיק אותי יותר לכיוון הערב כי שם אני מרגישה את הקושי הגדול משעות אחה"צ ועד הערב.. אתמול לדוגמא היה לי קשה אני יעשה אולי את הנסיון הזה מחר ...

למעלה