יעלי?

יעלי?

סוף שבוע עד ראשון אנחנו בדן אשקלון.. מחפשת אטרקציות לילדים ומבוגרים שיש לעשות באזור. אשמח לעזרה

מקפיצה....

אגב, משגע האי מרגט. עשית טיול דו אופניים? איך הסתובבתם שם? את נראית נפלא, כמה שרזית- בן אדם אחר

Y A E L I 37

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

אטרקציה מס' 1 - את באה אלי ל
בני כמה הילדים שלך? אנחנו לקחנו אותם שבת אחרונה לחלל המופלא במתחם הפוואר סנטר בצומת אשדוד. מתקנים לפעוטות עד גיל 10. יש שם מתנפחים ומים וממש כייף ולא מרגישים אותם. יש לך את הג'אמפ בקיבוץ נגבה הקרוב. יש לך ים סמוך למלון [קרוב לביתי] אני אתן לך במסר את הנייד שלי את מוזמנת להתקשר כשתגיעי לאשקלון........ שיהיה לך סופ"ש נעים ותהנו. אחלה מלון. גם במלון עצמו יש עולם הילדים שמעתי שהוא מצויין. תהנו.

Y A E L I 37

New member
אני לא הייתי שם שנים

אבל נראה לי בסדר לפי מה שחברות מספרות. בשבת אם אני לא טועה זה סגור כי הבעלים דתיים. אם תרצי אערוך לך בדיקה בטלפון עימם. בני כמה הילדים שלך? יש בשכ' ברנע צמוד לביתי מקום נחמד וממוזג בשם "אגדות" מגיל 0 - 10 מתנפחים בעיקר. אם בא לך... זה פתוח בשבת מ 10 בבוקר עד הערב רצוף. הילדם שלי מתים על המקום המקום הזה. 25 לילד ו 10 למבוגר. אם אזכר בעוד פרטים אשמח לתת לך. שיהיה לך יום מחוייך ומלא שמחה. יעלילייט

אנחנו כל המישפוחה של בעלי../images/Emo66.gif../images/Emo195.gif../images/Emo68.gif

הגדול בן 15 הקטן בן 5 וחצי חודשים...

Y A E L I 37

New member
בררתי לך

אשקלונה סגורה בשבת. לגדול בן 15 לא יתאימו האטרקציות שכתבתי לך. גם הבכור שלי נושק ל 15 ולא בא איתנו למקומות האלה. בעיה............. שיבוא לחגי שלי ויצאו ביחד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Y A E L I 37

New member
נכון גיל קשה אצל המתבגר?

מה יהיה?????????????????????????????? העצבים שלהם בשחקים. יש לך מסנג'ר?

הגדול זה אחיין שלי..ואכן העצבים אי שם במרומים

לי יש עוד כמה שנים של עדנה עד גיל ההתבגרות
אין לי מסנג'ר ובכל מקרה לא אוכל ללכת לפארק מים בשבת (אני כאמור שומרת שבת) מחפשת מה לעשות בחמישי, שישי, ראשון תודה ממי על הבירורים

למעלה