כרמית וזהו
New member
יעלי שלי../images/Emo70.gif
אני זוכרת לפני שנה וחצי שהיינו בצ'אט של שמיניסטים |נוסטלגיה| ישבת לך מבוהלת במצלמה
. עכשיו את כבר חיילת
. כלומר לא עכשיו, למה אני לוקחת לך את השעות האחרונות. כלבהאנוכיכלבה. בכל אופן, מחר את תפשטי את בגדייך היפים [יפים עד מאוד, חייבת להודות.] ותיכנסי כוסיתמשומשומשו לתוך המדים שיאירו את עינייך
[פלצנות רולז!]. אני יודעת שאת לחוצה, מפחדת, מוטרדת. ויותר מכל
חוששת. אך כמו שכולם אמרו לך לבטח- תזכרי שהכל רק משחק
. אם הטירונות קשה, הקורס יהיה כיף. הדרך לקרייה כזוכזוכזו קטנה ובאמת שאם זו שאיפתך רק תחייכי לקצין מיון ואת בקרייה
. תזכרי שאלו שנתיים מהחיים שלך ויש לך יכולת להשפיע עליהן
. חדל בגרויות, חדל צ'אטים, חדל ריקודהציפורימהמוישולט, חדל צרחות 'אני רוצה שק"ם!!!!!111111' וכו'. ממחר בשעה הזאתי, את חיילת
. אז צאי לשלום עם חיוך על הפנים ואופטימיות בראש ותזכרי אותנו בלב
. עכשיו הקץ לפלצנות היתרה בי- שיהיה לך את הגיוס הכי קל שאפשר, שתמיד תדעי שזה ר-ק הצגה ומשחק ושהמפקדים שלך היו פעם בדיוק כמוך- מפוחדים וחוששים. תדעי לראות את הצד הטוב בגיוס הזה, תזכרי שיש אלפי בנות שהגיעו עם אותן חששות וכרגע עושות חיים ו/או מתגעגעות לצבא. תשתדלי לצחוק על כל רגע, לקחת הכל באיזי. ולא לשכוח לסמס ו/או להתקשר אליי בזמנך הפנוי לעדכן אותי. אסיים את זיוני השכל בריקוד ציפורים יחיד במינו. אני אוהבת אותך
. לכי לצבא ותראי לכולם איך רוקדים בוניטה
. כרמית-שעדין לא מאמינה שאחרי שנה של תכנונים את מתגייסת לפניי ולא ביחד איתי לשק"ם.
.
אני זוכרת לפני שנה וחצי שהיינו בצ'אט של שמיניסטים |נוסטלגיה| ישבת לך מבוהלת במצלמה