יעלי שלי

יעלי שלי../images/Emo70.gif

אני זוכרת לפני שנה וחצי שהיינו בצ'אט של שמיניסטים |נוסטלגיה| ישבת לך מבוהלת במצלמה
. עכשיו את כבר חיילת
. כלומר לא עכשיו, למה אני לוקחת לך את השעות האחרונות. כלבהאנוכיכלבה. בכל אופן, מחר את תפשטי את בגדייך היפים [יפים עד מאוד, חייבת להודות.] ותיכנסי כוסיתמשומשומשו לתוך המדים שיאירו את עינייך
[פלצנות רולז!]. אני יודעת שאת לחוצה, מפחדת, מוטרדת. ויותר מכל
חוששת. אך כמו שכולם אמרו לך לבטח- תזכרי שהכל רק משחק
. אם הטירונות קשה, הקורס יהיה כיף. הדרך לקרייה כזוכזוכזו קטנה ובאמת שאם זו שאיפתך רק תחייכי לקצין מיון ואת בקרייה
. תזכרי שאלו שנתיים מהחיים שלך ויש לך יכולת להשפיע עליהן
. חדל בגרויות, חדל צ'אטים, חדל ריקודהציפורימהמוישולט, חדל צרחות 'אני רוצה שק"ם!!!!!111111' וכו'. ממחר בשעה הזאתי, את חיילת
. אז צאי לשלום עם חיוך על הפנים ואופטימיות בראש ותזכרי אותנו בלב
. עכשיו הקץ לפלצנות היתרה בי- שיהיה לך את הגיוס הכי קל שאפשר, שתמיד תדעי שזה ר-ק הצגה ומשחק ושהמפקדים שלך היו פעם בדיוק כמוך- מפוחדים וחוששים. תדעי לראות את הצד הטוב בגיוס הזה, תזכרי שיש אלפי בנות שהגיעו עם אותן חששות וכרגע עושות חיים ו/או מתגעגעות לצבא. תשתדלי לצחוק על כל רגע, לקחת הכל באיזי. ולא לשכוח לסמס ו/או להתקשר אליי בזמנך הפנוי לעדכן אותי. אסיים את זיוני השכל בריקוד ציפורים יחיד במינו. אני אוהבת אותך
. לכי לצבא ותראי לכולם איך רוקדים בוניטה
. כרמית-שעדין לא מאמינה שאחרי שנה של תכנונים את מתגייסת לפניי ולא ביחד איתי לשק"ם.
.

yaeli87

New member
בוניטה שלי../images/Emo7.gif.

תודה. אני אוהבת אותך. מלא מלא מלא אל חשש את תהיי מעודכנת ב-ה-כ-ל! *עושה ריקוד הציפורים לזכר הימים הטובים*
צ'אט היום?
.
. אוהבת.המון.

יעלייייייי ../images/Emo24.gif.

אנ'לא מאמינה שאת כבר מתגייסת! זה עבר כ"כ מהר
. ולחשוב שבהתחלה היית צריכה להתגייס ב25.4 (
). שיהיה לך את הגיוס הכי הכי קל בעולם ומהנה עד כמה שאפשר. כמובן הרבה בהצלחה
. מי ייתן ותגיעי להיות פקידה בקרייה בדיוק כמו שאת רוצה
. וכמו שכרמית אמרה, תזכרי שזה רק שנתיים... וכמו כל דבר בחיים, גם השירות הצבאי עובר בסופו של דבר. אוהבתותך המון

Dawson girl

New member
יעלייייייי ../images/Emo7.gif

איף, מה נעשה בלעדייך
טוב בואי נפסיק עם ההצגות
שתינו יודעות שזה יהיה לך שכונה ושאת תסובבי את כל המפקדים סביב האצבע הקטנה שלך
זוכרת מה אמרתי לך אתמול בצ'ט? אני עדיין בטוחה בזה
. אז גיוס קל, ואל תחששי כי באמת אין ממה, וכמו שכרמית אמרה- הדרך לקריה קלה משנדמה לך
המון בהצלחה

yaeli87

New member
דוסון גירל../images/Emo7.gif ../images/Emo6.gif

ענק..אוהבת אותך

M r s J o n e s

New member
מהזה פההההה?../images/Emo10.gif

כולן מתגייסות
. יעלי,אין ספק בכלל שאת הולכת ליהנות כל כך!אני כבר יכולה לראות את ההודעה שלך "המפקדת שלי הכי חמודההה והבנות הכי מקסימות שיש וכל כך כיף לי!!" אחרי שתחזרי שבת בפעם הראשונה
. אני מקווה שתקבלי את מבוקשך מקצין המיון ושלמרות כל הקשיים הראשוניים שבסוף תהני כמו לא יודעת מה
. ושהחיוך תמיד ישאר לך על הפנים! גיוס קל
.

Infin1ty

New member
יעלייייי!!!!!!!!!1אחדאחדאחדאחד

שיהיה לך בהצלחה. גיוס קל!!!
זה יעבור מהר, אל תדאגי...

miracle16

New member
יווו יעלי!!!

בעעע אני לא מאמינה גם את הולכת... בהצלחה מחר! תהני! ואני מקווה שתקבלי תפקיד טוב

carmit4

New member
יעליייייי

מחברת שליייי שיהיה לך גיוס קל ונעיםםםם תנסי להנות מהגיוס הזה כי אפשר
המון בהצלחה ותהניייי

../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifיעליציצוליקה../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

יעלי
שיהיה לך גיוס קל מאמי
וטירונות קלה ומהנה
המון בהצלחה ושירות נעים

למעלה