יעלי (פלומנה) יקרה..

תרנגולת

New member
יעלי (פלומנה) יקרה..

.. חבל לי שאת הולכת.. זה שאת מקיאה יותר כשאת בפורום, לא אומר שכשתלכי ממנו לא תהיי חולה. תזכרי את זה, תזכרי שאת עדיין צריכה עזרה.. אני מבינה אם את מרגישה שיותר טוב לך להתרחק מכאן. בכל מקרה, אני כאן בשבילך תמיד, אם תרצי לחזור, אם יהיה לך קשה. נתתי לך טלפון לפי מיטב זכרוני- את יכולה להתקשר כשתרצי, כשיהיה לך קשה. ויש לך את האיי סי שלי. חבל לי שאת עוזבת.. אבל אם נראה לך שזה טוב בשבילך יותר, וזה יגרום לך להקיא פחות.. אז אולי זה טוב. אם תשני את דעתך.. אנחנו מחכים לך כאן.. רק תזכרי שזה מקום שהוא שלך גם.. ותנסי לבקש עזרה, אל תשכחי שגם אם את מקיאה ``רק`` פעם בשבוע זה עדין הפרעת אכילה, ומה שיש מאחוריה הוא לא ``סתם`` רצון לרזות.. אלא הרבה יותר מזה.. פחדים, חרדות, הערכה עצמית נמוכה ושאר הדברים. אז תשקלי את זה בכל מקרה.. אני אוהבת אותך, שלך מתי שתרצי, תרנגולת.. (שעצוב לה קצת שהגוזלית עוזבת את הקן) לילה טוב מתוקה..

מצטרפת לדבריה של תוגי...

חבל כל כך שאת עוזבת. נכון, היה לנו פה בלגן בזמן האחרון - אבל הוא תוקן ויתוקן. אני כל כך מקווה שזה לא בגלל זה, כי אם כן - זה לא ימשך ככה. מבטיחה. ואם זה באמת בגלל שאת מרגישה שאת מדרדרת בעיקבות כניסתך לפורום.... אני אישית חושבת שבאמת לא סתם הגעת הנה. ומכיוון שאת עדיין לא מוכנה ללכת לטיפול כלשהו שיעזור לך להתמודד עם בעיותיך, אולי בכל זאת כדאי שתשארי איתנו. אנחנו לא תחליף לטיפול וזה מודגש וברור, אבל זה יותר טוב מכלום.... אני לא חושבת שלהתעלם מהבעיה זה מה שיפתור אותה. אבל אולי כדאי שבאמת תנסי לך כמה ימים ותראי מה קורה...אולי נופתע כולנו. ואני חוזרת על דבריה של תוגי ומזכירה לך שאת תמיד מוזמת לחזור אלינו, גם אם לא באופן קבוע...כשקשה, כשרע, כשלבד... מתי שרק תרצי. אנחנו תמיד פה בשבילך אוהבים ודואגים לך שיהיה בהצלחה, יקירה. ואם את מתחרטת, בבקשה אל תחששי לחזור מפחד ``מה יגידו``. אוהבים אותך פה שלך תמיד ויש לך את האי.סי. שלי מאיה

felomena

New member
אני באמת...

מודה לכם על זה שאתם תומכות ועוזרות...ורוצות שאני אשאר..אבל אני מרגישה חרא..(לא בגלל הפורום חס וחלילה) אני עכשיו בתקופה חרא..!!!!אני מרגישה שלא אוהבים אותי..אני מרגישה על הפנים. באמת. אני מתגעגעת לחבר שלי לשעבר...שהיה אהבת חיי במשך שלוש שנים...איך מתגברים? איך עוברים את זה? הרבה דברים נפלו עליי....אני לא יודעת איך להתמודד מה אני אעשה? לאן אני אפנה? מה?מה? מה? מתי השאלות יגמרו? למה אני ...שרואה את החיים תמיד באור חיובי דווקא עכשיו רואה אותם באור חרא? סלחו לי...על הכל... 8-(

יעלי היקרה

דווקא עכשיו, כשאת מרגישה כל כך רע, אני לא חושבת שכדאי שתעזבי אותנו... את כותבת שאת מרגישה שלא אוהבים אותך.... ראית כמה אהבה את מקבלת פה? במיוחד כשמרגישים על הפנים....לא כדאי להיות לבד. כתבת שהרבה דברים נפלו עלייך....איפה תוכלי להוציא אותם אם לא פה? את שואלת איך להתמודד....פשוט לשפוך החוצה את כל הרע שבפנים. מה לעשות?......לכתוב...להוציא...לדבר... איך עוברים את זה.....פה איתנו. אנחנו נעזור לך לעבור את זה. ונעשה את זה יחד, צעד אחר צעד. לאן תיפני.....מה אנחנו עושים פה, אם לא כדי לקבל את הפניות שלך ושל אחרים? כדי לתמוך, לחזק, לעודד ולהזכיר שזה יעבור. את רואה עכשיו את הדברים באור שלילי.... ומי כמונו יודע שזה חולף ועובר לו. רק צריך לעבור את הימים הקשים ולהמשיך הלאה...לתקופה טובה וקלה יותר. אל תבקשי סליחה - פשוט אין על מה. אנחנו פה בשבילך...מתי שרק תרצי ותצטרכי. אוהבים אותך ותמיד מאחורייך, תני לנו להמשיך לתמוך בך. במיוחד עכשיו - כשאת צריכה את זה יותר מתמיד. תשארי איתנו. וכשתרגישי מספיק חזקה - עופי לך לדרכך. לא נעצור אותך אם את באמת חושבת שזה הדבר הנכון. ואף אחד לא יכעס עלייך - ממש ממש לא. אבל בינתיים....אני חושבת שאת עדין צריכה את הגב שלנו. ואנחנו פה כדי לתת לך אותו. תשתמשי בו. אוהבת אותך ודואגת מאיה

למעלה