יעלי כנסי

יעלי כנסי../images/Emo124.gif

האם ניתן להכין את הבצק ללא צבעי מאכל בזמן הבישול ולהוסיף את צבעי המאכל (יש לי משחה) להוסיף?

12רוניתי

New member
שושי במתכון של יעלי צבע המאכל

הוא נוזלי. המשחה מעולה ויקרה פי שלש מהנוזל בבקבוקים. המשחה משובחת. אפשר את המשחה כתחליף לדעתי במקום הנוזל רק שלדעתי תצטרכי לשים כחצי מיכל של המשחה. תתחילי ותראי לכמה את זקוקה. שוב- שניהם עושים את אותה פעולה.

רוניתי מתוקה סוף סוף רואים אותך

אני יודעת ששניהם עושים אותה פעולה , השאלה שלי אם אפשר לשים את הצבע לאחר הכנת הבצק? כך בכל אופן חושבת לעשות, להכין את הבצק לחלק לכמה חלקים וכל חלק ייצבע בצבע שונה.

Y A E L I 37

New member
היי שושי הרגע נכנסתי הביתה

תראי אני שמתי את כל החומרים יחד. ככה אני מכינה שנים מהמתכון של חמותי. אני מבינה למה את מתכוונת כאילו להכין בצק מכמה צבעים. דברתי עם חמותי ואמרה ששים הכל יחד. אז תכיני 2 3 בצקים זה גדול הרבה. בהצלחה ותעדכני.. ראית בתמונה ששלחתי איזה בצק טוב?

יעלי, לאחר הכנת הבצק רשת לשים

מעל נייר אפייה להתייבשות הבצק, 1. האם זה לא מתייבש מאוד ללא כיסוי? 2. לאחר שהבצק הושאר להתייבשות מאחסנים בניילון?

Y A E L I 37

New member
הבצק הזה לא מתייבש בחיים. תני

לו להתקרר על נייר אפיה ושימי בשקית או כלי פלסטיק עם מכסה. תעדכני

12רוניתי

New member
כמו בצק סוכר- ניתן לשים לו ג'ל ישר

לבצק. לא רואה סיבה שלא. אתמול הכנתי עם הבת וחברה שלה עוגיות מבצק סוכר. אשתדל להעביר כשהבן יחזור ויעזור לי במחשב. (אמן שיגיע הביתה ולא יישאר בכוננות בבסיס).

Y A E L I 37

New member
שוש הכנת כבר את הבצק?../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תעדכני ושילחי תמונות. סליחה שלא יכולתי לשוחח איתך הרבה בפון פשוט לקחתי את התאומים למסיבת יומולדת. תעדכני

למעלה