יעלי ומור

eshkolit32

New member
יעלי ומור

בנות, היה ממש נחמד הצ'אט אתמול. צריך למצוא דרך שתהיה נוחה לכולן ואולי למצוא זמנים שבהן יבואו גם שאר הבנות. מורק'ה ספרי לנו אחרי הפגישה איך היה?

eshkolit32

New member
וגיטפוש יקירתי

צר לי שלא הצלחנו להיות איתך באותו הצ'אט, דווקא את שיזמת את הרעיון....אבל כמו שאמרנו, נמצא דרך משותפת לכולנו ויהיו עוד הרבה הזדמנויות.

מה כבר יכול להיות?

שוב שתקה,אה ושאלה אותי את אותן השאלות שפעמים שעברו היא שאלה,דה ז`ה וו.. אמרתי לה שאני לא מוצאת טעם שנפגש שוב אז היא אמרה שאני צריכה לעזור לה לעזור לי.. היא הציעה לי משהו לא חשוב כרגע מה,אז אמרתי לה שאני לא רוצה ,והיא לא הרפתה- ``את כן רוצה`` , ``בואי איתי`` אמרתי שאני לא רוצה, ``בואי איתי`` , ``אני רוצה שתבואי``.. ככה עשר פעמים כמו תקליט שבור..שונאת אותם,כאלה מעצבנים,ואני לא אגיד לה שזה לא בסדר שהיא שותקת, אני בטוחה שהיא מבינה שזה טיפול ושלא באתי בשביל שהיא תנעץ עיניים ב``יופיי המהמם``,מה אני נראת לה תוכנית טלויזיה/

eshkolit32

New member
אז אולי זה פשוט לא מתאים כרגע

א. אולי היא לא מתאימה לך. ב. אולי ההפסקה איתה תגרום לך לחשוב על דברים אחרים שיכולים לעזור לך, אולי כרגע יש משהו שתרצי יותר מטיפול. לא נורא, לפחות ניסית. אבל מה לגבי הכדורים, איתם את כן ממשיכה?

לא

ועכשיו אבא מטיף,את בת 18 תצאי,תעבדי..במקום שיהיה איתי יותר הוא מטיף

eshkolit32

New member
אני חושבת

שאולי הוא "מטיף" לך לצאת ולעבוד לא כי הוא נגדך אלא כי הוא חושב שאם יעסיקו אותך כל מיני דברים זה יכול לעשות לך רק טוב. נראה לי שזה בא ממקום של אהבה ודאגה, תנסי לראות את זה ככה.

למעלה