יעלי.............אפשר?

יויו.

New member
יעלי.............אפשר?

כן! אפשר! אם רוצים! אפשר! יהיה אשר יהיה!

יעלי.

New member
אפשר! יויו [רוצה להשתמש בשם ]

אצלי הכול בסדר....ולא חשוב אם לא אמצא תשובה... אצלי הכל בסדר...היום כבר לא מתים מאהבה.!...... & & & כן..אפשר!!!! יעלי.

יויו.

New member
אחלה!

שמח עבורך! אם תרצי אהיה פה בשעה 13:00 אולי תסבירי לטיפש כמוני על מה לכל הרוחות את מדברת? אל תשכחי! יהיה אשר יהיה! אוהב אותך!

אוריאנה

New member
באמת?

הוא שם ואני כאן ואני אוהבת אותו עד שאין לי אויר. אבל היום כבר לא מתים מאהבה. כשהייתי איתו הצלחתי בפעם הראשונה לאהוב את עצמי. אבל היום כבר לא מתים מאהבה. מצאתי את עצמי יושבת מול המסך בשעה 5.00 בבוקר ושותקת איתו. שילמנו הון לבזק, רק כדי לשתוק. אבסורד? אולי. טירוף? כנראה. אבל היום כבר לא מתים מאהבה. אם הוא רק היה מבקש היית מוכרת את כל מה שאין לי ובאה אליו. אבל היום כבר לא מתים מאהבה. זה אולי הקשר הכי חשוב בחיים של שנינו ואנחנו מפספסים אותו. היום כבר לא מתים מאהבה?

יפעת*

New member
לא מתים מאהבה חיים מאהבה

נכון. לא תמיד זה מסתדר כמו שרוצים ומי כמוך יודעת שאני יודעת. אבל לא מתים, פשוט מפסיקים להבין איך החיים פועלים, פשוט מתחילים לתהות אם באמת השמש זורחת כל בוקר ויש 12 חודשים בשנה או שהכל חסר סדר, כאוס מוחלט , כי זה מה שגורמת אהבה שאין לאן ללכת איתה. זה עצוב זה כואב ולפעמים אני תוהה אם אני אוכל איי פעם באמת לתקן את הנזק, אבל לא מתים מזה! אולי קצת מסתגרים קצת מתקשים להיות רגישים ופתוחים כי המכה היא חזקה..... אבל אהבה זה חיים והיא לא יכולה להרוג רק לחשל וללמד ותמיד תמיד יש תקווה שאחרת חדשה חזקה וטובה תבוא במקומה, כמו בשיר שאין לי מושג מי כתב: אם זאת אהבה אז למה היא לא טובה..... אז צריך לחפש את הטובה כי היא קיימת איפה שהוא, בלי סיבוכים בלי אי אפשר רק אהבה כזאת שאפשר להרגיש ממש לחבק ולדעת שהנה הגעתי. יפעת

למעלה