יעכיעגגע

יעכיעגגע

אני רק רוצה להגיד לכם שאלי מרקו או מתי אטלס איך שתקראו כזה כוסון חבלזי ! וגם גידי (יהודה לוי ) פשוט הורס !!!!!!!!! שלא נדבר על יונתן !!!!!! ודורון הקוף הזה לא יכלו להביא מישהו יותר מכוער ????????????

hill_e

New member
דורון הוא הדמות הכי סקסית בתוכנית!!

למי שבאמת מבינה... דורון אולי לא מלך היופי ואומנם אין לו עיניים מיוחדות או משהו מיוחד אבל, הוא מלא בסקס אפיל. הדמות של ה"מופנם" והעובדה שבפעם הראשונה בתוכנית הוא פעל לפי הרגש והתחיל עם רונה, זה דבר מאוד מושך. גם כל הטון דיבור שלו והנאיביות. לגבי מתי אטלס- אם הוא לא היה הדמות הרעה אני לא יודעת אייך הייתי מסכלת עליו, אבל כמו שהוא הוא גם כן דיי מושך. עכשיו תגידו- מי פנוי מבינהם?? מי בכלל נשוי או רווק? יש לכם מושג?? רכילות רכילות בבקשה!!!!

אני בכלל לא מסכימה איתך !

אי אפשר להימשך לגבר כזה הוא כזה דוחה הוא מדבר הוא בכלל לא מזיז את השפתיים הוא ומה לנעל הוא כזה מכוער ! ואלי מרקו בכלל לא משנה את הדמות שהוא משחק הוא פשוט חתיך סופני !

casperit

New member
דורון סקסי? מנסה לחשוב על זה...

אממ לא, סקס אפיל? וואט אוור... אני אשאר עם יהודה יעל

beka69

New member
את ממש צודקת..

את מזה צודקת... אני כל הזמן חשבתי שגידי הכי חתיך והכי יפה וזה כאילו באמת דיי נכון למרות שאלי מרקו גם ממש חמוד... אבל בלי לשים לב לדורון יש משו שנמשכים אליו כזה.... לא יודעת הוא באמת מושך.. למרות שהוא קצת מעצבן אותי במשחק שלו הוא קצת משחק באדישות מדי לדעתי רונה משחקת הכי טוב כי רואים בעיניים שלה ובהבעות פנים כאילו היא באמת מרגישה מה שהיא אומרת!!!!

למעלה