יעכיגעגחג

pows

New member
יש לנו ערס בפורום

טראנסים??????!!!!!!!!!!!!!! חהחהחהחהחהחהחהחהחה אתה ערס מצחיק ודפוק .

amperlamper

New member
טראנסים זו

לא מוזיקה רעה בכלל מספיק עם האתנוצנטריות הזאת. ומה ששומעים ממכוניות של ערסים זה לא כל מה שקיים. ואתה מתנהג בדיוק כמוהו

pows

New member
זה חרא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא סובל את זה , טראנסים זו לא מוזיקה זה זבל אלקטרוני

sOrCeReSs

New member
מסכימה

דבר ראשון.. אין שום דבר רע בטראנסים.. וגם כייף לרקוד טראנסים ויש טראנסים יפים!!

GnR_GiRl

New member
זה לא חרא!!!!!!!!!!!!!

גם אם טראנסים יהיו ה``מוזיקה`` האחרונה עליי אדמות, לא נשמע את זה!!!!!

טראנסים זה לא חרא , אבל ...

יש טראנסים יפהפיים עם מלודיות מדהימות ועוצרות נשימה (נסחפתי..:) אבל ברצינות , למשל יש את ה missed simphony של Infected nushroom האגדיים. ומי שזכה להשתתף בהופעה של DJ tiesto בארץ גם לא יצא בלא שיהנה. לי אישית יצא להיות באילת בחוות היען בהופעה ש DJ Yael ו DJ Renne והיה ממש ממש נחמד. רק שצרם לי לראות את התנועות המשונות נטולות ההנאה שהפיקו ה``רוקדים`` לשמע הצלילים הבוקעים. מה גם , שמוזיקת הטראנס מייצגת תרבות נוראית , תרבות הערסים המצויים. שימו לב שבדרך כלל תשמעו את הטראנסים בוקעים מחלון פיאט אונו שחורה עם NIKE ו NO FEAR מאחורה , בעוד ערס מצוי במכנסים קצרים וגופיה ענקית וכמובן אין לשכוח כפכפי אצבע נכנס לרכב עם מרלבורו אדום ביד. ושלא תחשדו בי לרגע שאני עושה הכללות ! וכמובן שאין להשוות במאומה לתרבות הרוק הנאורה .. :) מה השאלה. רציתי להגיד שסך הכל הטראנס והרוק ובכלל שאר סוגי המוזיקה אינם שונים כל כך , סך הכל מנגינה רועשת יותר או רועשת פחות אלקטרונית יותר אלקטרונית פחות וכן הלאה ... אבל ברוק יש גם את הכתיבה המדהימה שמביעה את דעת הכותב. ואין המקום להאריך בזה כאן. שבוע טוב לכולנו !

pows

New member
איך אתה משווה רוק לטראנס

טראנס לוקח לעשות (ולא לכתוב) משך דקה במחשב אז זה לא מוזיקה אם אתה לוחץ על כפתור ומופיעים תופים ועוד כמה דברים ואתה רק מחבר הכל אז זה לא מוזיקה ועל תגיד לי שיש טראנסים טובים ומשובחים שלקח זמן לעשות אותם הכל אותו זבל מזוייף ואני חוזר זבל זבל זבל זבל . ואל תגיד שבטראנס יש כתיבה כי בטראנס אין כלום ממש כלום ומי שעושה את הטראנס הוא לא אומן או מחבר הוא טכנאי ואני אחזור הוא טכנאי וזה לקוח מפי הכותבים של הטראנסים שאמרו אנחנו טכנאים אז אל תעיז להשוות את צורת הכתיבה של מוזיקה כדוגמת רוק לזבל הממוחשב הזה.תודה

אדון יקר ....

תחזור שוב על ההודעה שלי , אולי בפעם הזאת תשים לב למה שכתבתי למטה . או שאתה קורא רק כותרות ... , מי יודע ?

pows

New member
טוב

לפי השורות האחרונות שלך - הטראנס והרוק מאד שונים כמות ההשקעה העובדה ששיר רוק נכתב ונלחן ולא מחובר ע``י צרוף צלילים אלקטרוניים קיימים אז אני חוזר ואומר טראנס זה חרא ואין בו שום דבר מדהים או טוב .

!NeTa

New member
כל כך לא נכון...

רק שיהיה לך ברור טראנס זו מוזיקה ממוחשבת או קי.. אבל שתדע לך... זה נורא קשה להרכיב את כל הצלילים ככה שיתאימו אחד לשני... שיהיה שילוב טוב.. למצוא ת`צלילים הנכונים..

taya

New member
פרפרים בכל מיני צבעים

מוזיקה אלקטרונית זה לא רק טראנסים, יש הרבה סוגים אחרים. אני מתעבת את כולם, אבל זו עדיין מוזיקה, לכו למילון ותיווכחו. טאיה (פורשת בשיא?)

DREKAR

New member
את? שיא?

מתי הגעת אליו אליו ??? בלי להעליב אותך השיא שלך עוד רחוק את עוד צעירה ;-)

Metal_F

New member
...אגב...

אינסטינקט אומר לי שזה בכלל לא ערס מ שכתב את ההודעה הזאת אבל נכנס לזה... אםכותב ההודעה האינטלגנט והחביב יכנס לפה...או בכלל כל אחד אחר. אשמח לדעת מה הגדרה של ``פריק`` בימינו...כי אני באמת מרגישה די אבודה בורה ואאוטסיידרית כשנזרק לעברי הביטוי הזה (ואז אני מתחילה לתחקר את האדם החנמד שזרק את המילה מה פירושה וכמובן הנ``ל מתחמקים ולא נותנים תשובה ברורה. או שהם פשוט טיפשים מכדי לענות לי?)

pows

New member
המציאות

זה מסתכם די מהר כל מי ששומע טראנס ומזרחית נכנס להגדרה של ערס וכל מי ששומע רוק ומטאל וכו` נכנס להגדרה פריק אלה החוקים ואני לא קבעתי אותם אבל אלה הם.

למעלה