יעוץ

יעוץ

רציתי להתיעץ עם מביני עניין ( אני לא אומר חס ו חלילה שיש חלק לא מבין) בלי שום מקדמה... איזה חיפושית שווה ו עולה יותר? ששמרה על אוגינאליות שלה? או אחרת שיש לה כל מיני תוספות מכוערות (לא מזלזל ) פשוט זו היא דעתי..

אוו וואה שאלה קשה...

תראה בעיקרון זה עיניין ל טעם... אני אישית לא חסיד של סטייל המקורי, אבל מצד שני אני לא מת על הניפוחי פיבר. כל מקרה לגופו. יש אנשים שיהיו מוכנים לשלם הון על אוטו משוחזר לחלוטין לרמה מקורית ואחרים יעדיפו להשקיע את כספם באוטו עם סטייל אחר / משופר/ פיבר וכ'ו. עיניין של טעם זה הכל.

העיקר מהשאלה זה..

למה הבאגי עם רישוי כל כך יקרים...? הוא אפילו רכב שחצי ממנו אין לו מפעל שיצא מדלתו... רק השילדה ו המנוע יצאו משם...

דרור 914

New member
כי זה כיייייייייייייייייייייייייייייייייייייף

לאללה לנסוע בו ! וכייף עולה כסף ולמי איכפת מאיזה דלת הכייף הזה יצא ?!

oz buggy

New member
בגלל שיש למוטי אחת כזאת

וכולם רוצים להיות כמו מוטי.

alif

New member
תשובה

הסיבה די פשוטה בכל העולם מחירי הבאגי יקרים להחריד משום שבדרך כלל הביקוש עולה על ההיצע - וכוונתי לבאגי הקלאסיות לא לחדשות שמיצרים כיום בארץ יש להערכתי כ 10 רכבים כאלו ואולי עוד פחות במצב נורמאלי אז הם די קטגוריה בפני עצמה מה גם שבמדינה הנאורה בה או חיים משרד הרישוי אינו מאפשר יותר מידי יצירתיות ברכבים ואת הבאגים הישנות הוא לא כל כך יודע איך לאכול דבר נוסף לענין המחיר כמו כל דבר גם כאן ביקוש והיצע - כמה בגים ראית שעומדים למכירה בזמן האחרון ואני לא מדבר על מקומבנות אל על כאלו עם רישוי אמיתי -אני את שלי רכשתי אחרי חיפוש של כשנתיים ולאחר שהוצאתי אותה ממרתף בו עמדה כמה שנים מוזנחת לחלוטין נ"ב מתוף סקרנות ,מי זה מוטי ואיזה באגי יש לו ?

m o t o m a n

New member
זה איזה דרק אחד שלא יודע שום דבר

על חיפושיות ובאגים ואין לו כרמן יפייפיה ופתוחה וגם אין לו באגי בשיפוץ אין סופי.וגם אין לו כמה חיפושיות .{דיברתי איתך אתמול בטלפון על הבאגי שלי}

למעלה