יעוץ..(-:

Victor Wooten

New member
יעוץ..(-:

יש לי בעית ריכוז מאובחנת וכו' אבל עדיין...שנה שעברה יכלתי להיות שקט לא יודע למה בדר"כ אני מפריע בצורה בינונית וזורק המון הערות על כל דבר שנה שעברה הצלחתי להיות בשקט כל השנה והשנה עם עלייתי לתיכון חזרתי להפריע ולזרוק הערות. יש לכם טיפים בשבילי?...לקחתי רטילין כמה פעמים אבל זה לא בשבילי אני יכול להיות שלם עם עצמי ולקבוע את רף ההפרעות הערות שלי אבל זה בנתיים לא עוזר הייתי רוצה מכם כמה טיפים-איך לנסות להיות יותר בשקט בשיעורים-להיות מרוכז במורה ולא בסביבה...! תודה

05 מיכל

New member
וואללה, לא יודעת...

אתה יודע כמה הורים היו מתים לקבל תשובה על השאלה הזאת ולוותר על הרטלין?

טיפים:

-המומחים לADHD יודעים יותר טוב מהעמך מה לעשות אבל אפילו הם יודעים הרבה פחות ממה שאנחנו צריכים שהם ידעו כך שכדאי שתתרגל למצב שבו אתה לא יודע את הסיבות המדויקות לבעית התפקוד שלך. אם תרצה תשובה מדוייקת לשאלה: למה הצלחת להתנהג כתלמיד ללא תרופות במשך שנה שלמה תצטאך לשאול את השאלה בעוד כמה עשרות שנים. -הגדר לעצמך מה בדיוק אתה לא אוהב בריטלין כדי שתוכל לחפש טיפולים אחרים, תרופתיים ולא תרופתיים שכן תוהב. זכור שרהים מבעלי הADHD פשוט לא מצליחים לקבוע לעצמם איך להתנהג בלא תרופות ולפעמים זה אתגר בשבילם להתנהג כרצונם (למשל לא לומר דברים מיותרים) גם עם התרופות.

למעלה