יעוץ

Zion moshe

New member
יעוץ

מה עושים כאשר רואים אחות מרשימה אשר מטפלת באבא שלי .אני בלי חברה לחיים ולא מקיים יחסים קרוב לשנה עקב משבר והאחות הזו יש לה גוף פצצה אשר נותן לי זיקפה מעצם זה שאי כול הזמן בחלוק לבן אם חריץ אשר רק מבקש תציץ לי. מה עושים ?

לך [ברצינות]

כשאתה נמצא לידה תתחיל לגעת בה ואם היא אומרת כזה דיי לא רציני ולא תקיף תתחיל להבין שיש לך פוטאנציל לזיון איתה חבל"ז. תגע בה אל תהיה פראיר ותראה מה התגובה שלה

benzba

New member
■ כשהאחות מגיעה, תשחק את הסצינה

של המתעלף, אם יהיה לך מזל היא תבצע בך הנשמה מפה לפה, אם אתה ביש גדא, היא כנראה תצמיד לך את הפדים המחשמלים.

Zion moshe

New member
זה עצוב

לא לזה אני מתכון אלה על קיום הזיקפה והחשק ליחסי מין

benzba

New member
■ מצטער, נתת לי להבין שאתה דלוק

על האחות, לא חשוב. המרעיבו ישבע והמשביעו ירעב. ככה זה עובד עם הזין. שנה בלי סקס זו תקופה ארוכה, והרעבת אותו קשות. יאללה תתחיל להזיז עניינים. תשווק את עצמך כזיין מדופלם, ולא אחרת. אם אין לך עדיין חברה ואתה זקוק נואשות לזיון טוב, זו לא בושה ללכת לנערת ליווי, יש כאלה המון. צעירות, יפיפיות. עבור 100- 150 ₪ (עלות ישיבה עם בת זוג בקפולסקי) תקבל מהן בדיוק את מה שחסר לך כרגע, אני לא מאמין שאצלן תסבול מקיום זיקפה ומחוסר חשק ליחסי מין, הן מקצועיות. אולם אליה וקוץ בה, זה ממכר בגלל זמינות המין והמחיר הזול, המלצה שלי...עדיף קפולסקי.

Zion moshe

New member
דלוק כן

צריך לדבר איתה לבד ואת זה אין לי כי יש שם חולים נוספים בחדר של אבא שלי .ונערת ליוי לא בא בחשבון ( איכס מחלות ) רק שזה כבר מביא לי לכאב ביצים גדול

קמרש

New member
או שעושים ביד ....

או ... וכאן צריך הרבה אומץ ותעוזה , (ועורך דין טוב למקרה של תלונה בנושא הטרדה מינית), לשאול אותה מה היא עושה לאחר המשמרת ? ומה היא לובשת מתחת לחלוק ? וכו'. ...

dmt4me

New member
תשאל אם היא צכה חשמלאי..

ותציע לתתחזק לה תבית,רק אחרי ששאלת אם בעלה עושה משו בבית,ואם היא תגיד שאין לה בעל..חביבי תה על הגל!

הולמס 30

New member
תשאל את עופר גלזר

גם הוא נדלק על אחות ההיא שטיפלה באשתו תבדוק איך הוא פתר את העניין תחזור ותספר איך היה (ותשכח מלבקש ממני לשלם ערבות)

למעלה