יעוץ

FreeFeeling

New member
יעוץ../images/Emo8.gif../images/Emo23.gif

רקע אישי: אני בחור בן 21 שמתגורר בדירה קטנה בקיבוץ. עוסק בציור ובעוד כמה מתחומי האומנות. בעל הפרעת קשב וריכוז(אולי חשוב לבחירת הצבעים בחדר). מטרה: ברצוני לשפר את הרגשתי בחדר ולצבוע אותו בצורה שבה הוא יעניק לי השראה ,רוגע ושקט נפשי. כל הצעות יתקבלו בברכה. מצורפת תמונה אותנטית של החדר (ללא סידורים ותיחמונים). תודה מקרב לב בן

בוקר טוב בן ../images/Emo42.gif

שלב ראשון והכרחי להוציא מהחדר את הטלויזיה, מחשב, ספה, כורסא, כסא מחשב, שולחן עבודה, הלוח שתלוי על הקיר עם כל הפתקים שמודבקים, וכל מה שנמצא ליד הארון.כל מה שלא קשור לשינה וסקס, אינו צריך להיות בחדר שינה. וטלוויזיה ומחשב אינם קשורים לסקס ושינה לפי הפאנג שואי
חדר זה, כשאתה ישן/נמצא בו, הוא חדר שגורם לבלבול, אי שקט, חוסר מיקוד, תסכול,אי זרימה, וחסימות מכל מיני כיוונים... גם לא נראה לי שאפשר לקבל השראה במקום כל כך לא מאורגן ומסודר... מתנצלת, צבעים לא יעזרו במצב זה... אז, מה דעתך לסדר, לשלוח תמונה מעדכנת, ומשם נמשיך הלאה? שבוע טוב יום נעים

שלום לך

ראשית קבל חיזוק על האומץ לשלוח את תמונת החדר שלך ככה בלי צנזורה....... אני אספר לך רק מנסיוני האישי: לאחרונה אני החלטתי לשמור על סדר בביתי אז קודם כל העפתי את כל מה שלא נחוץ(וזה לקח לי זמן ומחשבה כי היה קשה לי לוותר על דברים עם "הסטוריה") וזה פינה לי הרבה נפח בבית.... ההחלטה לשמור על הסדר נולדה אחרי זה כשכבר היה קל יותר לעשות את זה ואני רוצה לאמר לך שבתור אחת לא ממוקדת עם זיכרון קצר----בשבוע האחרון כאילו התבהרה לי איזו עננה שאפפה לי את הראש..... והסדר אצלי גם כלל סדר בניירת ועל לוח המודעות הביתי והמגרות והארונות והכל אז שנס מותניים ולעבודה.....
ושתף אותנו בתהליך.... אנחנו כבר נעזור לך לזרוק דברים מיותרים
בהצלחה- אני

FreeFeeling

New member
קדימה לתת בראש!

סקס? טוב עוד רגע כול הדירה שלי נימצאת בחוץ!
יש לי חדר דיי קטן ולכן כול האביזרים נחוצים להיות בוא ואין אפשרות להעביר ,והיה קשה לצמצם תחולה. אבדוק ואסדר כאת ונראה מה קורה...
תודה על התגובות שבינתיים התקבלו.. אעדכן בהמשך... בן

למעלה