יעוץ תעסוקתי

deinhorn

New member
יעוץ תעסוקתי

שלום לכולם, אני נמצא כעת בצומת דרכים ומתלבט האם לגשת ליעוץ תעסוקתי. האם אתם יודעים מה האפקטיביות של יעוץ כזה, כלומר עד כמה חברות ליעוץ תעסוקתי "פוגעות", כמו כן אשמח לקבל המלצות על חברה או פסיכולוג תעסוקתי מומלץ. בתודה מראש, בטיטו (המובטל)

גם אני הייתי שבוע שעבר בייעוץ

תעסוקתי מטעם לשכת העבודה והפגישה הראשונה הייתה עם פסיכולוגית שדברה עמי כבמשך שעתיים וחצי וכתבה עליי קרוב ל10 דפים על עברי הצבאי, הלימודי והתעסקותי . המפחיד בכל שאני בוגר כלכלה והיא למעשה מצאה שאני לא בדיוק הבן אדם הכי מתאים לעבוד ככלכלן . נכון !, אני תופס את דבריה בערבון מוגבל אם כי עם חלק מדבריה אני מסכים שכן היא פגעה בחלק מהנקודות . הפעם הבאה שאני צריך להגיע לשם הוא למבחנים פסיטכניים שאמורים לנתח את הכישורים שלי ולנסות להתאים לי מקצועות מסויימים. והדגש הוא על לנסות !!!! ולאחר מכן שוב פגישה עם אותה פסיכולוגית.. מה שמעצבן הוא שהם קובעים לך פגישה בעוד מספר שבועות וזה לקוח זמן רב !! אולי זה בגלל שזה חינם וזה דרך הלשכה !

deinhorn

New member
יעוץ תעסוקתי

תודה על התגובה. האם יש למישהו ניסיון ביעוץ שניתן ע"י גוף לא ממשלתי ?

amitayg

New member
רק מכון הדסה בירושליים

יקר אבל שווה כל שקל אמיתי

אני מאמין שכן . את ההפניה קבלתי

מהפקיד בלשכה ..... . הבעיה היחידה היא שקובעים לך תור לעוד חודש וזה במקרה הטוב וזה מכיוון שהייעוץ חינם. אם תשלמי להם מן הסתם יהיה להם תור בשבילך עוד יומיים

למעלה