יעוץ משפטי

יעוץ משפטי../images/Emo206.gif

לפני כשעה דיברתי עם נעמ"ת בקשתי ייעוץ משפטי. נעמ"ת כידוע נותנת לנשים ייעוץ חינם. הם סרבו בתוקף לייעץ לי. הם מוכנים לייעץ רק לפרודתי במידה ותפנה אליהם. אני מניח שיש לזה סיבות. הפניה שלי אליהם באה בעקבות צעדים חד-צדדיים שמנהלת פרודתי. כדי שלא יווצר איום עליה העדפתי לפנות לעו"ד שמבחינתי רואה קודם כל את טובת האשה. פרודתימתבצרת ואינה מוכנה ליפתוח בשום תהליך שהוא. האם למיטב ידיעתכם יש מסלול דומה לגברים? בעבר פניתי דרך עמותה שאת שמה לא אזכיר. לא אהבתי את ההתנהלות שלהם. איש העמותה יושב במשרד סמוך לעו"ד שאיתו הוא עובד (למרות שאין על כך כל הצהרה בפרסום), מייד בפגישה הוכנס העו"ד לטפל במסכן שהגיע. אני שונא מערכות מסוג זה.

t o t a l

New member
נעמת זה ארגון של נשים

לכן מייעץ כנראה רק לנשים ומהניסיון הדל שלי, גם לא עושה את זה הכי טוב. מגמתי. מתלהם. ובאופן שמעורר בערות.

../images/Emo206.gifרציתי תשובה מהירה למספר שאלות

לא היתה לי כוונה להסתמך על הייעוץ שלהם לאורך זמן. רציתי תשובה מהירה למספר שאלות: 1. אישתי איימה עלי ואף מימשה - לא נתנה לי לשוחח בטלפון עם הילדים ואמרה שבגלל שאני רשע מרושע היא גם לא נותנת לי להיפגש עימם. אני לא רוצה להפעיל כרגע את מערכות הרווחה כדי לקבוע הסדרי ראייה(מה גם שהיום בבוקר התחרטה). אני רוצה לדעת מהן זכויותי מבחינה משפטית על מנת שאוכל להבהיר לה את המצב. 2. למרות שהחוב הכולל שלנו לבנק עובר את ה-100 אלף ש"ח והולך וגדל מיום ליום אשתי קיבלה ייעוץ (מעו"ד באמצעות הוריה) שזה הזמן לקחת עזרה בשכר (עוזרת בית ומטפלת) והדבר יהווה גם קריטריון לדמי מזונות בעתיד. אני לא טוען שמצבה לאור העובדה שנשארה עם 4 ילדים קל (משפחתה גם נוטשת אותה כדי שתאלץ לקחת עזרה חיצונית), מה שאני אומר זה:אין כסף. המידע שאני זקוק לו הוא האם אכן קבלת עזרה כזו תחייב אותי בעתיד? נראה לי שאלה שאלות שעו"ד ממוצע יכול לענות עליהן.

למעלה