יעוץ משפחתי

יעוץ משפחתי

שלום זקוקה לייעוץ דחוף בענין משפחתי כאוב מאוד, מזה 10 שנים. יש לי שני אחים שאחד האחים שכב עם אשת אחיו בזמן שבעלה היה בכלא . כיום הבעל שוחרר והסיפור התגלה לו ע"י אשתו . המצב קשה מאוד . איך ניתן לגשר בין ההורים של האחים? הבעל הפגוע הבטיח לנקום למרות שעברו כבר 10 שנים שבהם היה נתק מוחלט עם ההורים?

גרא.

New member
לא כל כך הבנתי,מי אח של מי,ומיהם

ההורים,האם הם פרודים,ואיך את משתלבת בכל העסק הזה?ומי זקוק לטיפול משפחתי דחוף,האח שאשתו בגשה בו? זה שמאיים בנקמה? ומה קורה בכלל בין ההורים? איזה הוים? הוקצור,נסי לפרט אחד לאחד מהן הבעיות,מי נגד מי, ובמה את חושבת אפשר לעזור לך.

ייעוץ משפחתי

לגרא- אני אחות של שני הגברים בסיפור. האב שלנו נפתר בינתיים ורק האמא שלנו נשארה בחיים { האח הפגוע החרים את כל המשפחה ואין קשר עם האמא ויתר האחים}.בימים האחרונים פנתה האשה הבוגדת שננסה ליצור קשר משפחתי מחודש, מאחר והמצב המשפחתי הגיע לדרך ללא כל מוצא. פתרון של גירושין לא בא בחשבון מאחר ויש 4 ילדים.לדעתי האח הפגוע זקוק לטיפול והכוון כדי לשנות ולפשט את הכעס.{זה דבר בלתי אפשרי מאחר וספג התנהגות שלילית בכלא}.אני מקווה שתארתי בצורה ברורה,מקוה שאקבל יעוץ איך אפשר לעזור למשפחה שלי וגם למשפחה של האח הפגוע?

גרא.

New member
שחרמגניבףתודה.עכשיו התמונה יותר

ברורה.הדרך היחידה והמיידית שכדאי לבחור בה,היא לפנות לשרותי הרווחה שליד מקום מגוריכם,ולבקש התערבות ועזרה טיפולית של עובדת סוציאלית.בכל לשכה כזו יש עו"ס אחת או יותר שהתמחו בטיפול משפחתי.ואם המצב המשפחתי אינו טוב,השירות הזה ינתן חינם.אם איני טועה ,יתכן ואת יכולה גם לפנות לאגודה לשיקום האסיר.גם לאגודה זו,עוס"ים היכולים להושיט סיוע.יתכן ללא תשלום,כחלק מהנסיון לשקם אסיר משתחרר.

ייעוץ משפחתי

לגרא- אני אחות של שני הגברים בסיפור. האב שלנו נפתר בינתיים ורק האמא שלנו נשארה בחיים { האח הפגוע החרים את כל המשפחה ואין קשר עם האמא ויתר האחים}.בימים האחרונים פנתה האשה הבוגדת שננסה ליצור קשר משפחתי מחודש, מאחר והמצב המשפחתי הגיע לדרך ללא כל מוצא. פתרון של גירושין לא בא בחשבון מאחר ויש 4 ילדים.לדעתי האח הפגוע זקוק לטיפול והכוון כדי לשנות ולפשט את הכעס.{זה דבר בלתי אפשרי מאחר וספג התנהגות שלילית בכלא}.אני מקווה שתארתי בצורה ברורה,מקוה שאקבל יעוץ איך אפשר לעזור למשפחה שלי וגם למשפחה של האח הפגוע?

למעלה