יעוץ מקצועי

מאיצוק

New member
יעוץ מקצועי

אני רוצה להיכנס לעולם ההיטק..אני מאוד אוהבת את עולם האינטרנט יכולה לגלוש במשך שעות..וחושבת על ללכת ללמוד בקורס על קידום אתרים.(אולי בגו'ןברייס)יש לי רקע בסיסי מאוד במחשבים.מה אתם אומרים ממליצים ?ואם כן באיזה מקום? והאם יש בזה עבודה? לתשובתכם אודה

B e i n g

New member
כל קורס שתקחי בתחום

יביא אותך לרמת בסיס בלבד בכל מקרה. את רוב העבודה תצטרכי לעשות בשטח אח"כ וללמוד הרבה מאוד לבד. וכל מי שיגיד לך אחרת, יש לו את האינטרסים שלו לכך (במיוחד בפורום "קידום אתרים" שבו יש הרבה "מומחים")

davidshapira

New member
אהלן מאי צוק.למה שלא תנסי קצת ניהול קמפיינים?

למה שלא תתנסי קצת בניהול קמפיינים של PPC ? ייתכן שהיי בסוף מקדמת אתרים וייתכן שלא,אך ידע בניהול קמפיינים של PPC או גוגל אדוורדס תמיד צריכים ובכל חברה מסחרית כמעט במשק דרוש גורם שיודע לנהל קמפיין של PPC . אנו מעבירים סמינרים למפרסמים קיימים באדוורדס ולכאלה שמעוניינים להתחיל ללמוד את הנושא בסמינרים מעשיים,במהלכם את תודרכי באופן אישי ע"י מדריכי הסמינר. מדובר על שני מפגשים בסך הכל בני 4 שעות המתקיימים במכללת אפקה להנדסה בת"א . webseminar -מהווה מרכז הדרכה מורשה ורישמי של google Adwordes http://www.webseminar.co.il/ סרטון על הסמינר : http://www.youtube.com/watch?v=W5oRgJ3yCqA&feature=player_embedded אם את רוצה עוד פרטים תוכלי לפנות אלי במסר אישי . לילה טוב.

gotik

New member
אם זה מעניין אותך אז תלכי על זה

כל השאר יבוא כבר עם הזמן :)

אור841

New member
קורס קידום אתרים

הי מאיצוק, אני אורלי מג'ון ברייס. מדובר בתחום מרתק עם אפשרויות תעסוקה כשכירה או כעצמאית. אם את אוהבת את הנושא, אין ספק שתצליחי. כמובן שכמו בכל תחום, הניסיון רק ילך וישכלל אותך. יחד עם זאת קורס יעשה את ההבדל בין היותך חסרת רקע לחלוטין לבין התבססות כמקצועית. מוזמנת לבדוק גם את הקורס שלנו.(היכנסי לאתר לקטלוג הקורסים און-ליין). אשמח לסייע בכל שאלה. בהצלחה לך

המלצה שלי...

אם תלכי ללימודים בלי רקע קצת יותר מבסיסי בעולם האינטרנט - את תלכי לאיבוד אם את אוהבת לגלוש במשך שעות תחרשי על האינטרנט תקראי מאמרים - יש המון! תנסי ליישם דברים שממליצים לך באתרים השונים ורק אח"כ תלכי ללמוד את זה - כשתדעי מי נגד מי ואם בכלל את אוהבת את זה באמת כי יש הבדל בין לגלוש לאינטרנט להנאתך לבין לגלוש לצרכי עבודה ועבודה תמיד יש

itamar7

New member
אני הייתי מתחיל באינטרנט קודם כל

אמרת שאת יכולה לגלוש שעות באינטרנט, אז אם תגלשי שעות באינטרנט, תתנסי בשירותים השונים, ותחפשי אחר חומר לימוד זה יהיה שווה לך הרבה יותר מאשר לשבת מול המורה. קידום אתרים חינם איתמר www.3rd.co.il

למעלה