יעוץ לפני IVF בחיפה

dorones

New member
יעוץ לפני IVF בחיפה

שלום. אשתי ואני עומדים לפני טיפול IVF בחיפה, ומתלבטים בין אלישע לרוטשילד. שנינו חברים בקופ"ח מכבי עם כל ההרחבות הקיימות. אבקש לקבל תגובות לאופן הטיפול בשתי היחידות הנ"ל. שאלתי השנייה- האם תמיד עושים צילום רחם לפני טיפול IVF, והאם יכול להיות שצילום כזה עלול לפתוח הידבקויות למיניהן? תודה מראש על העזרה

נועם@בת

New member
ברוך הבא לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהסס להשתמש בה
. אני יכולה לספר על בני ציון (רוטשילד לשעבר). היחידה מנוהלת בידי דר' קלדרון שהוא איש מקסים ורופא מעולה. יחד איתו בצוות עובדים דר' טל, דר' פלטיאל, ודר' לוויט (שניהל קודם את היחידה באלישע). את בדיקות הדם מתחילים בשש וחצי-שבע בבוקר, ואחרי כן עוברים לUS. אחרי הUS נכנסים לרופא (הרופא/ים התורן/ים באותו יום). בצהרים מקבלים טלפון מהאחות שמוסרת את הוראות הרופא, אחרי שהוא קיבל את תוצאות בדיקת הדם. המחלקה קצת צפופה אבל אמורה לעבוד בקרוב לבנין אחר מרווח יותר. הרופאים, צוות האחיות וצוות המעבדה לא חוסכים במאמצים לתת הרגשה אישית אנושית ותומכת. יחד עם זה, חשוב מאוד שלכם כמטופלים יהיה מעקב על מה שקורה (וזה נכון לגבי כל רופא וכל מחלקה). לעקוב אחרי התוצאות, לרשום את סיכום השיחה. לוודא שמה שסוכם זה מה שמתבצע ולא להתבייש לשאול שאלות. גם הרופאים הטובים ביותר הם בני אדם שיכולים לטעות, חשוב שתהיו שם לתקן אותם ברגע של טעות, כי טעות קטנה יכולה לפעמים להרוס טיפול שלם (אמרה נועם שטעות קטנה הרסה לה טיפול שלם
ולמרות זה ממליצה מכל הלב). אני מניחה שצריך לעשות צילום רחם בשלב כלשהו, בכל מקום יש דרישות יסוד שונות. אני למשל עשיתי צילום עוד בשלב הברורים הראשוניים. צילום רחם מגלה בעיות ברחם עצמה ובמספר מקרים פותח סתימות קלות בחצוצרות או מנקה את פנים הרחם. תהליכים שמביאים להריונות ספונטיניים אחרי הצילום (או בשפת הפורום "אגדת צילום הרחם"). נועם

למעלה