יעוץ לעמיתים

אנשים טובים, אני צריך את עזרתכם :)

עושה רושם שקיים כאן מגוון רחב של אנשים שירות ומכירות טובים. אמנת שירות מועילה, היא מה שאני מבקש.. אבל הפעם אני לא מעוניין לעזר ביועץ ארגוני, לפחות לא טרם אקרא דעתכם - מהם שלושת הכללים החשובים ע"פ צריך לנהוג איש שרות (חיכנות, סבלנות וכד')? ומהם שלושת הכללים ע"פ צריך לנהוג מנהל משמרת כאשר הוא פונה לבדוק תלונה של לקוח (הסטורית הלקוח בחברה, אמפתיה והבנה וכד')? אשמח לתשובתכם, יניב.

hfgh

New member
יש כאן מישהו\י שעובד\ת בחברת סלולאר

שאפשר לשאול אותו שאלות על ההבדלים בין המחלקות השונות במסרים?

TAL1983

New member
מישהו/מישהי עובד בחברת ORANGE?

העתיד באמת נשמע מצוין בחברה הזאת? אני מת להתקשר אליהם (הם רצו לזמן אותי לראיון אבל אז הייתי עדיין בצבא המזורגג של מדינת ישראל) ועכשיו אני רוצה להתקשר לטלפון שנתנו לי אבל חושש-מקום חדש, התחלה חדשה, אנשים חדשים (מפחיד), ואיך מקבלים שם אנשים (אני בטוח שלא אוכלים אותם אבל עדיין), ואיך לומדים את העבודה?, ופעם בחודש אני צריך לקבל עירוי בבית חולים (כלומר להעדר מהעבודה לחצי יום) האם מתחשבים בזה (מצידי שיורידו לי מהמשכורת רק שלא יפטרו אותי או לחילופין לא יקבלו אותי) בקיצור איך מתחילים את חיי האזרחות החדשים?

bell boy

New member
אממ ממה שאניזוכר אורנג' נחשב כמקום

עבודה די איכותי שמעתי על פאב וחדר כושר אולי לעובדים ? ואין שום בעיה שתעבדר לחצי יום אחת לחודש אתה תעבוד משמרות מדובר בחברה דינמית וצעירה המלצה שלי אם קיבלו אותך תלך ..

טיק טיק

New member
אפשר לקבל בבקשה קצת פירוט

לגבי המחלקות השונות בשירות הלקוחות (כספים, עיסקי, טלפוני, פרונטלי וכו') וכן לגבי המשכורת והתנאים (משמרות, שעות נוספות, בונוסים וכו') וכמה בממוצע יוצא לכם משכורת שם? בנוסף, אם אפשר לקבל קצת פרטים לגבי ה"יום כתום" הכוונה למיונים שהם עורכים והאם לדעתכם הם קשים בהרבה משאר החברות הסלולריות? המון תודה לעונים

עדידי20

New member
מממ...

חברה שלי, ניסתה להתקבל לפלאפון וסלקום- לא קיבלו אותה באורנג' דווקא כן.

Black Star

New member
קודם כל אני בת... ../images/Emo13.gif

ולא.. האמת שאין לי מושג. זה לא משהו קבוע אלא לפי הצרכים. אני ממליצה לחפש בעיתוני סוף השבוע מודעות דרושים, תמיד תמיד יש של חברת סלולר כזו או אחרת ולשלוח להם קו"ח עצמאית. אם אתה מתאים להם, הם יהיו בקשר תוך ימים ספורים. עוד אפשרות היא לגשת לאחת מחברות ההשמה (כמו כ"א רק בלי ניצול..), להירשם אצלם, והם יפנו אותך לימי המיונים של החברות השונות וישלחו בעצמם את הקו"ח שלך. אפשרות שלישית כמו שציינו פה היא שיטת ה"חבר מביא חבר" - אם אתה מכיר מישהו שעובד בחברה שכזו פשוט תבקש ממנו להעביר את הקו"ח שלך, זה יעשה לו רק טוב
בהצלחה! יעלי.

טיק טיק

New member
ובכן גם אני בת ../images/Emo8.gif

ובקשר להצעות שנתת לי... האם את עובדת באורנג'?

moon17

New member
מבחני מיון לדיילת שירות?

מישהו עבר את זה או ידוע לו ויוכל לספר לי על כך... ושירות טכני כנציגת רשת סלולארי לא נחשב עבודה ישירה מול לקוחות, נכון?

עדידי20

New member
תשובות

א. דיילות- עברתי את המבחנים, לא משהו בכלל, צריך להיות מעל 1.60, אנגלית ברמה בסיסית ביותר וקצת מבחני מתמטיקה... מבחני סימולציות כאלה של לראות איך את משתלבת בקבוצה, משחקי חברה , מנהיגות וכו'. ב. שירות טכני בחברת סלולאר- ישנו שירות טלפוני וישנו שירות במרכזי השירות- מעבדות, שניהם לא מול הלקוחות.

hfgh

New member
שאלה...

כמה זמן מראש אני צריך לשלוח קורות חיים לחברות סלולאר? כאילו נגיד הם קובעים לי ראיון תוך איזה שבוע-שבועיים? ואז כל כמה זמן יש קורס? סביר להניח שהם מרכזים כמה קורסים בשנה לא? מישהו יודע בערך כמה כאלה יש בשנה? או כמה זמן לקח לכם מאז ששלחתם קורות חיים ועד שקיבלו אתכם סופית?

lizush

New member
כמה אופציות

כל חברת כח אדם יכולה להגיד לך מתי מתקיימים קורסים ולאיזה תפקיד. האופציה היותר מוצלחת זה למצוא חבר שעובד בתוך הארגון ולבקש ממנו שיברר. בד"כ ברוב החברות יש את מבצע "חבר מביא חבר", גם טוב לחבר, גם טוב לארגון וגם טוב לך... בהצלחה.

hfgh

New member
וכמה זמן

מאז ששלחת קורות חיים, עד שהתקבלת או עד שהתחיל הקורס, עבר?

1026

New member
חדשה פה! שלום רציתי לדעת..

מה השכר הממוצע שמקבלים עבור עבודה בתחום המכירות(אופטיקה) לפי שעות? תודה, ולילה טוב!

למעלה