יעוץ לגבי ספק חשוד

עמית123

New member
יעוץ לגבי ספק חשוד

שלום לכולם
אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית מסוג canon S200. המצלמה מוצעת באתר בשם camera.co.il ומצויין באתר שהיבואן הוא 4H (ולא היבואן הרשמי "קראט"). אתר האינטרנט של היבואן אינו פעיל אך קבלתי תשובה ב e-mail בקשר לאיזו שאלה שרציתי לברר. השאלות שלי הן: 1) האם משהו מכיר את האתר או את היבואן הנ"ל
אני חושש ליפול על חברה פיקטיבית... בנוסף מצויין שהמצלמה "מחודשת" במצב חדש לחלוטין -האם זה אמור להדליק נורה אדומה (ב e-mail נאמר לי שהמצלמה חודשה ב canan ובאתר canon מצויין כי יש אפשרות כזו) -מה המלצתכם
2) אשמח לקבל כל חוות דעת על המצלמה הספציפית הנ"ל או כל מצלמה אחרת אשר תענה על הדרישות הבאות:
מיועדת לכרטיסי CF
בעלת 2 מגה פיקסל לפחות
זום אופטי
מסך איכותי לצפיה בתמונה
רצוי מחברה ידועה
רצוי אפשרות לתפעול ידני (זמן חשיפה וכו')
וכל זה במחיר נמוך ככל האפשר (-גג 1800 ש"ח) תודה רבה מראש

idohal

New member
היבואן הוא פוטו ניסים מירושלים או

בשמו האינטרנטי CAMERA.CO.IL מצלמה מחודשת היא מצלמה שהוחזרה ליצרן ממגון גדול של סיבות כגון: החזרת המוצר על ידי משתמש לזמן קצוב כמו שנהוג בארה"ב, אריזה פגומה, תקלות לאחר שימוש ראשוני וכד'. המצלמה עוברת בדיקה מלאה ומוחלפים החלקים השרוטים/לא תקינים. מחירה זל מצלמה כזו צריך להיות נמוך משמעותית ממצלמה חדשה אף כי היא תקינה לחלוטין ועברה בדיקה הרבה יותר מקיפה מכל מצלמה אחרת שעוזבת את היצרן. במחיר של 1800 ש"ח אפשר לקנות מצלמת 3 מ"פ כמו PENTAX 33L, או OLYMPUS C350 מחודשת ואפילו עם עוד קצת מאמץ (תוספת של 50 ש"ח גם את ה - OLYMPUS C4000 כמובן מחודשת. אני אינני רואה כבעיה קניית מחודשת אך תמצא גם דעות אחרות בעניין.

עמית123

New member
תודה רבה רבה!

תודה על התגובה הברורה והמפורטת
אשמח לקבל דעות או תגובות נוספות

עמית123

New member
אפשרות נוספת

שוב שלום
עליתי על מצלמה נוספת שנראה לי כ עונה לדרישותי: nicon 2100 או nicon 950 היא מוצעת במחיר של כ 1500 ש"ח באתרים השונים. רציתי לשמוע חוות דעת על החברה על המוצר הספציפי ועל המחיר. תודה מראש לעונים

idohal

New member
הראשון אינו דגם NIKON צריכה

להתפאר בו והשני כבר לא מיוצר

גדיש

New member
אל חשש...

יש להם רשת של חנויות צילום:הרשת מונה 4 סניפים: בירושלים ברחוב יפו 89 "פוטו נסים" (סניף ראשי ומרכז לוגיסטיקה) סניף נוסף , ברחוב יפו 97 מרכז כלל. "חנות האתר" במדרחוב בן יהודה 6 ירושלים. סניף מרכז, בתל אביב ברחוב אלנבי 82. (ליד מדרחוב נחלת בנימין) אני קניתי מהם דרך האתר מצלמת וידאו במעל 6000 ש"ח, והכל היה בסדר... ביי

למעלה