יעוץ בטיפולי I.V.F - אסותא

תמרולה

New member
יעוץ בטיפולי I.V.F - אסותא

שלום לכולן החלטתי להתיעץ אתכן, לאחר שכולי התפעלות מהתמיכה והאהבה שלכן אחת לשניה. שמי תמר בת 39 לאחר 6 נסיונות של I.V.F (הריון אחד מחוץ לרחם).החלטנו לשנות בית חולים ורופא, בתקוה שהמזל יגיע אלינו. אשמח לקבל ממכן תגובות לגבי טיפולים באסותא. הבנתי שאפשר להיות מטופלת באופן פרטי אצל רופא מסוים, ואז כל המעקב נעשה באופן פרטי בקליניקה שלו, ורק השאיבה וההחזרה נעשים באסותא בתשלום פרטי לרופא שבחרתי. האפשרות השניה היא להיות מטופלת ביחידת I.V.F של אסותא- ללא תשלום, על ידי צוות הרופאים המתחלף (פר'משיח,פר'דור,ודר'לברן) אני מודעת לעובדה שבאופן פרטי הכל יוצא הרבה יותר יקר. כל מי שיודעת, שמעה או חוותה בעצמה טיפול באסותא בצורה זו או אחרת בבקשה תעדכנו אותי. תודה ובהצלחה לכולכן, תמרולה

חגית6

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

והלוואי שהאמרה "משנה מקום משנה מזל" תחול עלייך ותעברי מהר לפורום השכן. ובקשר לאסותא: אני מטופלת אצל רופא פרטי, זה אומר שהוא נותן לי את הפרוטוקול ועוקב אחרי תוצאות הדם וה-US אך את הבדיקות אני עושה בכל מקרה באסותא ומשלמת לאסותא בנפרד - כ-260 ש"ח לשלב א' (בדיקות) וכ-900 ש"ח לשלב ב' (שאיבה+החזרה+מיקרומניפולציה). אם את בקופ"ח מכבי ויש לך משלים אז הקופה מחזירה 83% מהעלויות. בקשר לתשלום לרופא, זה משתנה מרופא לרופא. שמעתי על בנות שלא עושות פרטי אלא ע"י הצוות וגם מרוצות. בהצלחה!!!!!!!!!!!!!

טיפטיפ29

New member
אז ככה...

אני מטופלת באופן פרטי אצל ד"ר בר חוה (מומלץ בחום), המעקב נעשה אצלו והשאיבה וההחזרה מתבצעים באסותא. בסופו של דבר, לא יוצא לשלם הרבה כסף, כי על 3 ביקורים ניתן לקבל החזר מהקופה (אבל תבדקי עם הקופה שלך אם את זכאית להחזרים) מעבר לזה יש לי גם ביטוח פרטי וגם דרכו אני מקבלת החזרים על 3 ביקורים אצל הרופא. על השאיבה וההחזרה אני משלמת בערך 1000 ש"ח ומקבלת החזר של 800 ומשהו שקל. כמו גם על התרופות לא יוצא הרבה, אז סך הכל אני לא חושבת שיוצא לי הרבה מאד כסף כל סיבוב. בכל מקרה, שיהיה המון המון בהצלחה.

s h i r a 3 0

New member
הי תמר וברוכה הבאה. על השאלה

של טיפול פרטי או לא, אני יכולה רק לומר מניסיוני האישי. אני מטופלת באסותא ואת כל הפרוטוקולים קיבלתי ברמת מרפא (דרך מכבי) או בפגישה עם הרופא באסותא. לא באופן פרטי. למרות זאת זכיתי ליחס מדהים מצד הרופא, לתשובה לכל שאלה, למעקב שלו אחרי הטיפול וכאשר הייתי צריכה פרוטוקול נוסף פשוט התקשרתי לאסותא וביקשתי תור אליו. הייתי ממליצה לך לנסות את הדרך הזו. במקרה כזה את השאיבות וההחזרות עושים רופאים מתחלפים, אבל אם משיח, לב-רן, דור או בידר עושים אותן - הם הרי כולם רופאים מנוסים מאד, שאפשר לסמוך עליהם במאה אחוז. ותהיי מוכנה לכך שהתנאים הפיזים באסותא לא משהו - הפרוזורים, החדרים, הצפיפות - הכל דורש שינוי דחוף. מקווה ששינוי המקום יביא להצלחה המיוחלת.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אני באמת מקוה שמשנה מקום משנה מזל. אין לי תשובות עבורך, מקוה שבעלות נסיון יענו לך. שבוע טוב בהצלחה נועם והערה קטנה, אני חושבת שכדאי שתוסיפי עוד סימן לשמך, שכן יש לנו משתתפת בשם תמרלה ואני חוששת שיבלבלו בינן לבינה (כמו שאני עשיתי).

למעלה