יעוץ ארגוני

omeron2

New member
יעוץ ארגוני

אני בעל תואר ראשון בסוציולוגיה ומנהל עסקים מהעברית. אני מעוניין לעסוק בייעוץ ארגוני (כיום יועץ בתחום המחשוב) וחשבתי לעשות תואר שני במנהל עסקים עם התמחות בייעוץ וניהול משאבי אנוש במכללה למנהל. השיקולים המנחים להחלטה זו הם עלות, משך התואר (אני עובד במשרה מלאה עמוסה), איכותו המוסד והאוריינטציה (יישומית ורלוונטית לתחום). אני לא בטוח אם זו הבחירה המיטבית כיוון שזה לא תואר בייעוץ ארגוני. מה דעתכם?

יעוץ ארגוני

אנו נמנעים ממתן המלצה על מוסד כלשהו כדי למנוע חשש ששקולים זרים פועלים עלינו במתן ההמלצות. המלצתנו- בקר במוסדות, דבר עם תלמידים וכך תשמע ממקור ראשון על טיב התוכניות. יעוץ ארגוני ניתן ללמוד במקומות אלה: תשס"ה במינהל עסקים - התמחות התנהגות ארגונית ויחסי עבודה. מידע נוסף ראו במינהל עסקים. תואר שני שנתיים לימודי יום תואר ראשון 02/5882882 הר הצופים 91905 אונ' עברית, בי"ס למינהל עסקים, י"ם מידע נוסף במוסד תשס"ה בחוג למדעי ההתנהגות והניהול, מסלול בפסיכולוגיה תעשייתית - הדגש בפסיכולוגיה ארגונית. מידע נוסף ראו במדעי ההתנהגות תואר שני שנתיים לימודי יום תואר ראשון 04/8292111 קרית הטכניון 32000 טכניון חיפה תשס"ה במינהל עסקים - מגמת התנהגות ארגונית. מידע נוסף ראו בחוג המבוקש תואר שני שנתיים לימודי יום תואר ראשון 03/5318520 52900 אונ' בר אילן, פקולטה למדעי החברה, רמת גן תשס"ה התנהגות ארגונית - התמחות בפקולטה לניהול. תואר שני שנתיים לימודי יום תואר ראשון 03/6405550 ת.ד.39040 רמת אביב 69978 אונ' תל אביב, הפקולטה לניהול תשס"ה יעוץ ופיתוח ארגוני. נלמד ברשל"צ. טעון אישור סופי של המועצה להשכלה גבוהה לקראת תואר שני ביעוץ ופיתוח ארגוני. בהליך לקראת תואר שני!!!!!!!!!! שנתיים לימודי ערב תואר ראשון 03/9634111 ת.ד.9153 שד' יצחק רבין 7 רשל"צ 75190 מכללה למינהל רשל"צ, ת"א, אקדמי

למעלה