יעוד

יעוד

אחד מיעודנו הוא להזדווג, להביא ילדים. הטבע הציב בתוכנו "קולטני יעוד" מתאימים - וכך אנחנו חשים עונג עילאי בכל פעם שאנחנו עוסקים בסקס. יש לכל אחד מאיתנו מארג ייחודי של יעודים, עם חלקים משותפים לכולנו (כגון מין). יש לכל אחד מאיתנו חלקים מיוחדים ביעוד שלו... והוא פשוט חש עונג עילאי כשהוא ממלא אותם, או מתקרב למלא אותם. איש-איש ומבנהו.

KEiN

New member
איפה ביולוגיה

ואיפה הפורום הזה....
ביולוגיה נותנת לך אספקט אחר על אותו עולם שהרוחניות מציגה בו צד שונה. אותה מציאות, זרקורים שונים. זה שבחרו ללמד אותך ביולוגיה בבית-ספר זה משהו אחד, בנינו אם היו מלמדים אותך רוחניות בבית-ספר- הדיון הזה היה הפוך...

ביננו.. (אבל רק ביננו)

וכל חברי הפורום
(מתלבט עם להיות קרציה) (מחליט להיות חצי קרציה) אז איך מאירים זרקורי הרוחניות על מקרים בו אדם מקיים את היעוד שלו לעשות סקס..לבד?

KEiN

New member
הם מאירים עליו

באותו דרך שהם מאירים על כלב שמשפשף עצמו נמרצות כנגד רגלו של בעליו
לא נראה לי שהרוחניות שופטת את מי שמאונן, בפורום הזה נמליץ לך להימנע מכך, מיכוון שעם האנרגיה המינית שנפלטת באוננות אפשר לעשות דברים הרבה יותר מועילים להבנת העולם...

אבל

בהתחשב בעובדה שאנחנו יודעים מה גורם הנאה בסקס (המערכת הלימבית) זה דיי בטוח להגיד שלא סקס ולא "דברים שמיוחדים לכל אחד מאיתנו" הם מבחינת "יעוד".

ככה... ../images/Emo13.gif (לא סתם- הנה הסבר)

אתה מנסה להציג את היעוד שלנו בתור "דברים שגורמים לנו עונג עילאית" אבל אם נחזור לדוגמא שלך- יש אנשים שסקס בצורות מסוימות לא מזיז להם ובצורות אחרות גורם להם "עונג עילאי". אתה רוצה להגיד לי שהיעוד שלהם זה לקיים סקס בתנוחה מס´ 7? דבר שני- אתה הסברת ש"ממלא יעוד ==> מרגיש עונג". זה יוצר פתח להרבה בעיות.. מה לדוגמא עם סדיסט? אתה רוצה להגיד לי שהיעוד של אדם חולה זה הוא לגרום כאב לאנשים? ומה עם מכור לסמים? איש לא יתוכח שההרגשה שלו בזמן "היי" מהרואין היא הרגשה שלא אתה ולא אני נחוה לעולם כדוגמתה- ואתה בעצם אומר לי שזה היעוד שלו!!! אני פשוט אומר שמכיון שהמערכת הזאת משותפת לכולנו זה למעשה כובל את כולנו ליעד זהה (וכפי שהבנתי זה נוגדת את הרעיון של כל הפורום). ואני לא אומר שסקס אינו יעוד, אלא שואל למה אתה אומר שדברים אחרים הם כן.

KEiN

New member
סקס זה לא היעוד שלנו

פשוט אם לאבות אבות אבות{המשך המשכי} אבותינו לא היה חשק לסקס לא היה דור המשך- ואז לא היית כאן כדיי לדבר על זה... יש היגידו כי זה היעוד, אבל אנו לא מיועדים לכלום...

זה בדיוק מה שאני אומר!

אין קשר בין סקס ליעוד! אין קשר בין "דברים שגורמים עונג עילאי" ליעוד!

KEiN

New member
הנושא הזה מתפצל לשתיי חלקים

לקיימות הזמן ואי קיימות הזמן- אם הזמן קיים- אז הדברים שגורמים לנו תענוג קובעים את ´יעודינו´ ולא ההיפך. אם הזמן לא קיים- אז ההיפך נכון... זה או שלכל דבר יש סיבה או שלכל דבר יש השלכות האמונה שלך תיקבע...

עוד לא עניתם

על הטענות שלי (ולכן אני אעתיק אותם לפה): אתה מנסה להציג את היעוד שלנו בתור "דברים שגורמים לנו עונג עילאית" אבל אם נחזור לדוגמא שלך- יש אנשים שסקס בצורות מסוימות לא מזיז להם ובצורות אחרות גורם להם "עונג עילאי". אתה רוצה להגיד לי שהיעוד שלהם זה לקיים סקס בתנוחה מס´ 7? דבר שני- אתה הסברת ש"ממלא יעוד ==> מרגיש עונג". זה יוצר פתח להרבה בעיות.. מה לדוגמא עם סדיסט? אתה רוצה להגיד לי שהיעוד של אדם חולה זה הוא לגרום כאב לאנשים? ומה עם מכור לסמים? איש לא יתוכח שההרגשה שלו בזמן "היי" מהרואין היא הרגשה שלא אתה ולא אני נחוה לעולם כדוגמתה- ואתה בעצם אומר לי שזה היעוד שלו!!! אני פשוט אומר שמכיון שהמערכת הזאת משותפת לכולנו זה למעשה כובל את כולנו ליעד זהה (וכפי שהבנתי זה נוגדת את הרעיון של כל הפורום).

אינקה

New member
../images/Emo20.gif היעוד שלהם הוא אכן מס´ 7

אם אכן מס´ 7 גורם להם עונג עילאי. העקרון הוא פשוט: הטבע (יקום, אלוהים וכו´) לא השאיר דברים ביד המקרה. כדי לגרום לאנשים ולשאר היצורים והאובייקטים לעשות את מה שצריך נקבע כי ביצוע היעוד גורם להנאה, ואילו אי ביצועו - סבל. מים למשל נהנים הנאה מרובה לזרום למקום נמוך. זהו פשוט עונג עילאי עבורם! מצד שני הם יסבלו מאוד אם הם יצטרכו לטפס במעלה ההר. סביר להניח שהם ממש יתנגדו לכך. כלב לא יסתכן בלהתקרב לכלבה (ועכביש לעכבישה וכו´) אם זה לא יגרום לו עונג עילאי, או לפחות המנעות מסבל עילאי (שזה אותו הדבר). כנ"ל גבר לאישה, דבורה לפרח, הרוח לעננים, הים לחוף וכל השאר. ועכשיו לחברים שלך מתנוחה 7: אם הם נהנים עונג עילאי דוקא מתנוחה זו כנראה שהיא המתאימה ביותר לתוכניות של היקום עבורם. כנראה שבתנוחה זו הם מבטאים ומגשימים את הקשר שלהם באופן הטוב ביותר ואפילו יותר חשוב: מגיעים לשיאים גבוהים יותר של הנאה היוצרת/יולדת מודעות חדשה עשירה חזקה ובריאה יותר. המכור לסמים סובל מטריפּים קשים ורעים. אספקת החומר שלו נגמרת והוא סובל ואומלל ולעולם לא יצליח למלא את החסר לו . לעולם לא ניתן לספק את צרכיו של הנרקומן, לכן ההנאה הרגעית אינה אלא מבוא לסבל שיבוא אחריו, והכאב הפנימי שלו רק מתעצם והולך. ויש את הסדיסטים, שממש חייבים להתעלל באחרים כדי להצליח לגעת בכאב סמוי היושב בתוכם. דרך גרימת כאב לאחרים הם מגשימים את היעוד של עצמם ובסוף גם יגיעו לטיפול/ענישה או תיקון אחר כשבדרך הם מלמדים את האחרים שיעור חשוב שיעד להם היקום. במקרה זה ההנאה היא המנעות רגעית מסבל ממש כמו ה"היי" אצל הנרקומן. אבל אילו היה זה תענוג עילאי אמיתי היה נמשך ללא הפרעה, מעצים ומגשים את עצמו. לכן העיקרון הוא פשוט: תענוג טהור = הגשמת יעוד. השתקת כאב פנימי = טעות חמורה הגורמת סבל נוסף. עכשיו נותרה רק השאלה איך מבדילים ביניהם, וזה כבר עניין לאומץ להתבונן באמת על עצמך.

KEiN

New member
יש לציין ולזכור... ../images/Emo32.gif

אינקה, אתה אומר ´היקום´, הנרקומן הזה הוא גם היקום- וע"י זה שהוא מכה איזה ילדה תמימה הוא מאזן את ה... ה... נו מה שזה לא יהיה... לכן לצפות שיהיה שלום עולמי זה אדיוטי,- כי על כל מה ששלילי חייב לבוא חיובי, אם יהיה שלום עולמי- תבוא מלחמה ארורה שתאזן הכל- בגלל זה אנקין סקיי ווקר {AKA דארת´ ווידר} הוא זה שהביא איזון לכח {למרות שבחר בדרך שלילית ואפלה}. בגלל זה באו 7 שנות עושר פוריות לאחר 7 שנות הבצורת- ובגלל זה פגש יוסף את אחיו- ובגלל זה קמה הארץ המושחתת שלנו- שממנה יווצר משהו טוב- וממנה משהו רע-וממנו משהו טוב וכו´... תדמיין את האיזון ככדור הקשור לקצה מוט, אתה מסובב את הכדור והוא נע מצד אחד לשני, כל מה שאתה יכול לעשות זה לקצר את החוט- ובכך לגרום לכדור לנוע יותר קרוב למוט {המוט=נק´ ה0 כביכול}, אם תניח את הכדור על המוט תגיע להארה
אז יאללה לעבודה
ליל"צ

אינקה

New member
../images/Emo20.gif כשאתה צודק אתה צודק ../images/Emo6.gif

רק תיזהר עם ה Morningstar הזה שאתה מנופף איתו...

אינקה

New member
../images/Emo20.gif כדור ברזל עם שפיצים על שרשרת

מחובר למוט שמסובבים ומורידים על מקומות אסטרטגיים של היריב (מוכר מ Diablo למשל). זהו השם שנתנו לו האבירים, כי כשהיית מקבל אותו בראש היית רואה את השמש זורחת בחייך הבאים. (לא קצת סטינו מהנושא?)

KEiN

New member
../images/Emo6.gif

גדול, אינקה, גדול
רגב אבל אפר להעמיד את הכדור על הקוץ על הקצה של המוט? {וכן, סטינו מהנושא
} דיאבלו

KEiN

New member
אישית

דמיינתי כדור טניס
{יש את המשחק הזה שאיתו אתה יכול להתאמן על החבטות שלך
}