יעוד/תיקון

יעוד/תיקון

הי רותי כמו שאת רואה אני ממש נהנת כאן בפורום ומהתשובות שלך (מודה שקוראת הכל על כולם) כמובן שבעקבות זאת נראה לי קרוב מתמיד היציאה מהריקנות שיש בי בשנים האחרונות אני נפתחת כאן מעבר למצופה לי אבל אני מרגישה שמצד אחד יש לי עולם ו מלואו ומצד שני החיים רצים על ריק וזה אומר שאולי אני מפספסת את היעוד שלי או מה שאני אמורה לתקן איך אפשר לדעת ?

רותי 11

New member
עולם ו מלואו ../images/Emo140.gif

מתוקה, את צריכה להבין שיעוד ותיקון או שיעור כל אחד יושב על רובד שונה וכל אחד יש לו את הזמן שלו, אני אתן לך הסבר קצרצר כדי שתביני ראשית כמו שבטח הבנת אנחנו מגיעים לכאן למספר גורמים, שהם: תיקונים, שיעורים, חוויות ויעוד. תיקונים יש לנו לעשות זה לרוב מול אדם ספציפי, שיעור זה מול האנשים שאנחנו מכירים - כי השיעור בכל מקרה הוא שלנו אבל מי שעוזר לנו בשיעור הם כל האנשים שאנחנו מכירים בחיים שלנו ולפעמים אפילו כאלה שאנחנו פוגשים למפגש קצרצר בחיים, חוויות בדרך כלל אלה הדברים הגדולים שאנחנו עושים בחיים יעוד זה משהו שנבנה עם השנים, יעוד זה בעיקר משהו שאנחנו באים לעשות למען הכלל, לכן חשוב שתשימי לב לדברים האלה, אם את חשה ריקנות לרוב זה בגלל שאת לא באמת ביעוד שלך. ולהגיע אליו זה להתחבר פנימה ולראות מה את אוהבת לעשות מה מרגיש לך בלב לעשות למען האחרים וזה יכול להיות גם דברים קטנים זה לא מחייב להקים פרוייקטים וכדומה

למעלה