יעדים ומטרות...

stevo32

New member
יעדים ומטרות...

היי...
אני חדש פה בפורום אבל לא חדש בתחום הספורט.
רץ 6-7 קילומטרים 3 פעמים בשבוע משנת 2000.
בן 27 מהמרכז אומנם סטודנט בבאר שבע כרגע...
לא מזמן חזרתי להתאמן קצת בחדר כושר אחרי שלא הרמתי משקולות המון המון זמן. מה שכן עשיתי במשך תקופה הייתה אימונים בסיסיים של משקל גוף. הדברים הרגילים :מתח,מקבילים,שכיבות שמיכה וכפיפות בטן.

המטרה שלי כרגע היא לא להתנפח או משהו כזה אלא פשוט לקבל יותר עיצוב...(אני לא שמן או משהו כזה..) ויותר חשוב - כוח!
אני מעדיף שהאימונים שלי יהיו מורכבים מאינטרוולים כמו הwww.bodyrock.tv וגם ממשקל גוף.
אני לא יודע אם אתם מכירים אתר כזה שמראה על תוכניות אימונים מגוונות. אם כן , אשמח לקבל אותו.

המטרה האחרת שלי זה לעשות מתח בזמן שהרגליים שלי ב90 מעלות. נכון לעכשיו אני בקושי מצליח להחזיק אותן רק ב90 מעלות ל2 שניות...בלי להעלות את המתח :) אני מרגיש שה4 ראשי שלי ברגליים מתכווץ כל פעם שאני עושה את זה...משהו פשוט קשה לי בתרגיל הזה בטירוף. אשמח אם תראו לי תוכניות אימונים כדי להצליח לעשות את זה.

עוד שאלה אחרונה...
אתם יודעים אם קורס מדריכי כושר בוינגייט הוא קורס עם תעודת בינלאומית? כמה בערך מדריך חדר כושר עושה בארץ? כולל אימונים אישיים פה ושם.

תודה!

יעדים

מהסוף:
עליית און בL-Sit
צריך לעבוד על 2 אלמנטים: עליות מתח והחזקת L-sit
מתח -עשה חיפוש בפורום כתבו על זה הרבה
L-sit: תשיג מקביליות או 2כסאות תתחיל בTuck L-sit ,תגיע ל15 שניות החזקה ותתקדם בתרגילים קשים יותר.
רק כשתצליח לבצע עליות מתח ברמה טובה ולהחזיק L-sit מספיק זמן באופן המלא תעבור לשילוב בין השניים.

למעלה