יס פלוס.התרסקות

תמיר 8

New member
יס פלוס.התרסקות

חבל הרסתם את הערוץ.בעבר היה מפוצץ בסדרות בריטיות משובחות.כיום הערוץ מפוצץ בשידורים חוזרים ובזבלונים אמריקאים לבקשת הקהל(שמורכב מגולשי הפורום הזה).חבל.אני ורבים שכמותי לא אשאר איתכם.

chiff4

New member
אני גם לא מרוצה לאחרונה מהערוץ

אין זה בלתי אפשרי המצב שיצרתם לקונאן . אני לא יודע אם הדברים נעשים דווקא כנגד מעריצי קונאן , אבל אני בהחלט אשמח לשמוע מהמנהלות של הערוץ את שיקול הדעת שנעשה כששובצה התכנית אוז שהיא כולה שידורים חוזרים של עונות שכבר שודרו בעבר, ורק אחריה שובץ קונאן לשעה מאוחרת ? ועוד את השידור החוזר הראשון של קונאן משדרים ב10 בבוקר שיש בית ספר ! למה לא ב6 וחצי או 7 ? המצב ממש לא נוח. לדעתי לוח השידורים לא בנוי טוב .

chiff4

New member
לא בא לי !

יש פה נקודה מאוד נכונה שלא אני העליתי אותה אלא מישהו אחר ולא היתה התייחסות . אוז - שידורים חוזרים נטו וברוטו , קונאן לא . אין שום סיבה שתכנית שהיא כולה שידורים חוזרים תתפוס את המשבצת של קונאן כשאין שום דחיפות לשדר אותה . אפשר לתת לקונאן את השעה הנכונה ובצדק ובכך למנוע פגיעה של מעריצי התכנית ואת השידורים החוזרים חסרי התועלת ישודרו בשעה המאוחרת יותר . קצת הגיון , זה הכול .

Aviad1987

New member
כן או לא שידורים חוזרים

אני מעדיף לראות לופ של אוז בכל מצב מאשר את קונאן. שלא תבין אותי לא נכון, אני אוהב את התוכנית שלו והיא התוכנית הבאה שאני רואה מיד אחרי הפרק היומי באוז. לא דיברתי עליו, דיברתי על האובססיה הקצת מצחיקה קצת מעיקה הזאת שלך בנוגע לקונאן. הבנו, קלטנו אין צורך להעלות את זה בכל הודעה שאתה כותב פה. ידוע וברור לכולם שקונאן היא הסיבה שאתה נמצא פה והסיבה היחידה שאתה צופה ביס פלוס - אתה לא צריך לדחוף את הכפיתיות לכל נושא חדש שנפתח פה. הנקודה שהועלתה בשרשור הנוכחי היא בשום פנים ואופן לא נוגעת לקונאן אוברייאן אז תסביר לי בזדמנות איך מצאת לנכון לדחוף אותו גם לפה. בחיי, אתה ממאיס אותו על צופים.

raz88

New member
את הנפילות של הערוץ שהיה הכי בעולם

כבר הזכרתי פה לפני כמה ימים! עד אז אף אחד לא שם לב. נו טוב, עדיף מאוחר מאשר בכלל לא! בקיצור- הבטיחו לי שיש רכש חדש בינואר...... אז תחכו איתי ותתגעגעו לימים עברו

snier1991

New member
המצב לא כזה נורא

נומי נומי הפמליה העשב של השכן שידור יומי של החיים מתחילים ויומי של אוז וזה עו בתקופה החלשה של הטלוויזיה שהרכש עוד משודר ועדיין לא ניתן להביא אותו ארצה

gilriv

New member
שובפם נותנים מסך רחב גם ביס+

עוד לא טיפלו בעניין של המסך הרחב שובפם זה צץ
וזה דברראשון לא טוב בכלל

בואנה תרגעו כולכם

גם אני מתה על הרכש הבריטי אבל גם הסדרות החדשות יפות כמו העשב של השכן שמצחיקה אותי כל הזמן ועקרות בית נואשות וישנן בנות והרבה פה אוהבים את אוז ואיזה רכש בריטי יביאו לכם אם נשות הכדרגלנים והחיים מתחילים בכלל עוד לא התחילו עונות חדשות בחו"ל לא תמיד מקבלים מה שרוצים תחכו בסבלנות גם הם יגיעו או ששכתם שיס כן רכשה את נשות הכדורגלנים גם את האקסטרה טיים וגם עונה 5 וכל מי שמאים שימשיך אני נשארת אם יס לפחות הם מביאים סדרות טובות לא כמו הוט שחוזרים על עצמם כל שניה

gadgad0

New member
שום התרסקות ושום נעליים -

לפני שמבכים את גורל הערוץ צריך להביא בחשבון שתי נקודות: 1. הערוץ היה מפוצץ בסדרות בריטיות. נכון. חלקן היה משובח, חלקן לא. ומי שמעודכן בנעשה בטלוויזיה הבריטית כיום מבין שאי אפשר למלא אפילו יום שידורים אחד בטלוויזיה בריטית איכותית (ולא, "נשות הכדורגלנים" והסדרות יוצאות חלציהן, שאינן אלא טלנובלות דוברות אנגלית, אינן עונות להגדרה הזאת). דברים מעניינים באמת קורים בטלוויזיה האמריקנית. בטלוויזיה הבריטית שממה. צריך לבחון את לוחות המשדרים של ערוצי הבי בי סי וערוץ 4 כדי להבין עד כמה המצב שם גרוע. מהבחינה הזאת - מי שאחראי על הרכש ביס אוסף את כ-ל מה שיש על המדף מבחינת רכש איכותי. פשוט הכל. הוט מסתפקת בפירורי-פירורים. 2. מי שאומר "לא אשאר אתכם" דומה למי שמאיים על הירקן שלו בצפון ת"א: "אם לא תביא ירקות טובים יותר - אלך לקנות בשוק של עזה!". המושג "רכש איכותי של הוט" לקוח יותר מעולם המדע-הבדיוני מאשר מעולם המציאות.

תמיר 8

New member
יורקים עליך ואתה צורח גשם...

יש באנגליה עוד הפקות מלבד bbc.לדוגמאitv ויוקשייר .יש כיום באנגליה סדרות מצוינות (אני שם שלוש פעמים בשנה).אבל יס לא רוצה לקנות כי אם בפורום הילדים צורחים שרוצים קונן ועקרות ביית ...מי הם שיסרבו לפריירים? ואתה מצהיר שום התרסקות ושום נעליים....עכשיו יס בכלל יורו לעצור את כל הרכש.דרך אגב לא גילית לנו שאפשר להתנתק לגמרי(למה עזה?).בשביל הסכום הגבוה זה כבר הופך לא כדאי.

Aviad1987

New member
אתה מפספס פה נקודה מאוד חשובה

יש מספיק מקום בלוח המשדרים גם ליצירה אמריקאית איכותית (הפמליה, משפחה בהפרעה ושות') וגם ליצירה בריטית איכותית (נומי נומי עולה היום ואוטוטו גם 'ניצבים' של הגאון). ביס פלוס לא הוצאה הוראה גורפת, אם לזה אתה חותר, להפסיק עם הרכש הבריטי ולעבור רק לרכש אמריקאי. הם מוצאים את השילוב האיכותי והמנצח. כמו שנאמר פה רבות - מבטא בריטי לא הופך אותך ישר לאיכותי ומבטא אמריקקי לא ישר צועק 'זבל' או רדידות. לערוץ הזה תמיד היו תקופות טובות יותר או טובות פחות. כרגע הוא פחות עונה לצרכייך אבל אתה צריך לזכור שלוח שידורים מתחלף מהר מאוד.

gadgad0

New member
שום גשם ושום מגפיים -

אני מעודכן לפחות כמוך בכל מה שקורה בטלוויזיה הבריטית ואין, פשוט אין (כמעט), רכש בריטי איכותי שאיננו מקומי מדי וגם מעניין מספיק את חמשת האחוזים שצופים בשידורי יס פלוס. סדרת דרמה על חיי ג'ורג' השלישי או על קרב טרפלגר, טובה ככל שתהיה, אינה מצדיקה רכישה על ידי איזשהו גוף שידור מסחרי בארץ. ובפעם האחרונה שבדקתי, יס לא הייתה רשומה כמלכ"ר או כעמותת צדקה. מה שיש ומתאים - מביאים מיד (או שמשודר בבי בי סי פריים אחרי שנתיים). דרך אגב, אני מחובר להוט (שבע שנים) וגם ליס (חמש שנים). המסקנה היחידה שאני יכול להוציא מתקופת הזמן הזאת היא שמכל הבחינות (שירות לקוחות, תכנים ועניינים טכניים וכספיים) אני אומר בלב שלם: אם מה שעושים לי ביס נקרא בפיך "יריקות", אזי מה שהוט עושה לי נופל תחת ההגדרה "מעשה סדום". על יס אני משלם מכיסי, על הוט אני מקבל החזר. אם הייתי צריך לשלם מכיסי עבור החיבור להוט, הייתי מעדיף במקום זאת לתת את הכסף אפילו לך...

תמיר 8

New member
מישהו הזכיר הוט?????

לא הזכרתי את המילה הזאת.פשוט ציינתי שיש אופציה של ניתוק(להחזיר את הממיר ...).מצד שני אני מתחיל לחשוד.תחיבת הלשון האובססיבית ליס וההקשר השלילי להוט(מבלי שיוזכר בכלל)זה במקרה?דרך אגב אני הלקוח השני של יס.הוט בכלל לא אופציה.

gadgad0

New member
גילית! אני למעשה מקבל משכורת מיס

כדי להיכנס לפורומים, לשבח את יס ולקלל את הוט. אני חלק מצוות משימה מיוחד שהקימה יס במיוחד לצורך כך (בפיקודו של סא"ל חיים סבן). אה, ונעים לדעת שאתה הלקוח השני של יס (הראשון היה בוודאי בן-גוריון או הרצל).

תמיר 8

New member
אכן אתה צודק

אתה אכן פלצן מתנשא(מפי הסוס).מתחתי ביקורת רלבנטית על יס פלוס ואדון גדגדו מנסה לשכנע אותנו שאנחנו טועים.יס רוכשת הכל....יס טורחת ,יס משתדלת אין סדרה אנגלית שהיא לא רכשה....ואפילו הם השתפרו!בטוח שהסברת לחברים שלך בכיתה ג' שהמורה צודקת והעונש שקיבלו הוא לטובתם...(חביב המורה אתה גדגדו) .אז עשה לנו טובה.שמור את בדיחות הקרש שלך לעיתון שבו אתה עובד ותתאמץ לא להגיב על ההודעות שלי(קשה לשנות הרגלים אבל אפשרי...)

רכש שמכש

שקודם יפסיקו את שיטת המסך הרחב שגורמת לי לראות רק חצי בית לבן ואז אולי נדבר על חידוש המנוי כשיגיע זמנו. היום, בעזרת הדודות מארה"ב באמת שכבר לא צריך לשלם יותר מדי כסף על חצי תמונה.

למעלה