יס פלוס אנא עני לי:

יס פלוס אנא עני לי:

אני צופה חדשה, ואני מאוד רוצה להבין מה הולך בכול הסדרות שרצות עכשיו ואין סופן באופק.. אני ממש שמחה לראות שיש שידור נוסף, שלישי אים אני לא טועה, למלאכים, ואני תוהה האים אתם משדרים עוד סדרות שכבר שודרו בעבר בכזו צורה- מהתחלה הכוונה, למשל קצוות מפוצלים [ אני מבינה שרק התחילה עונה ושמחתי לקרוא את התקציר שיש פה, זו סדרה מצוינת ]

האמת- אני חושבת שמצאתי תשובה

לרוב השאלות כשסוף סוף מצאתי את האתר של הערוץ... סליחה על הבורות אני גם חדשה בעניני גלישה...

yesplus

New member
סבבה

כעקרון, סדרות מגיעות לשידור נוסף כעבור מספר חודשים. אם שואלים מתי סדרה מסויימת תחזור לשידור מלא (כמו קצוות, לדוגמא) צריך לזכור שאם היא עדיין משודרת, או בדיוק סיימה את שידורה, לא תהיה לי תשובה (כמו קצוות, שהעונות הישנות שודרו ברצף ממש לא ממזמן והעונה החדשה כרגע על המסך) ואם את רוצה להתעדכן עוד יותר, כדאי לך לדפדף קצת אחורה בפורום, אני בטוחה שתמצאי יותר תשובות. ואם לא מצאת תשובה הולמת, כולנו כאן כדי לעזור.

assafTV

New member
אם זה היה אפשרי

אני בטוח שהייתן שמחות לשבץ את הסדרה כבר עכשיו. כל מה שנותר לי לקוות זה שהספק ישחרר אותה מוקדם ככל האפשר. פשוט סדרה נפלאה. אין לי מספיק סופרלטיבים בשבילה.

dht160

New member
בטח זה יהיה רק באיזור אפריל לא ?

יש הרי איזה כמעט חצי שנה פער בשידור בדרך כלל

assafTV

New member
העונה מסתיימת במאי בארה"ב

לא נדיר שסדרות התחילו כאן לפני שהסתיימה העונה בארה"ב כך שאפשר לקוות שזה מה שיקרה עם עקרות הבית. אם לאו - אפשר להניח שמחודש מאי והלאה אפשר יהיה לשבץ אותה.

Aviad1987

New member
אני מהמר (ומקווה)

סביבות פברואר-מרץ זה יהיה מצויין
*רמיזה*

למעלה