יניב

אלי פלס

New member
אני????????????

Legally Insane אומר/ת: איזה מבאס בפרדס אין לי ניק אומר/ת: מה יש שם? Legally Insane אומר/ת: מאיפה אני יודעת... לא הייתי שם אין לי ניק אומר/ת: אז למה מבאס שם? Legally Insane אומר/ת: למה שיהיה שם כיף? אין לי ניק אומר/ת: לא יודע. אולי יניב עושה שם סטרפטיז Legally Insane אומר/ת: למה שיניב יעשה סטרפטיז בפרדס? אין לי ניק אומר/ת: אולי הוא נהנה מזה? Legally Insane אומר/ת: תמוה אין לי ניק אומר/ת: כן. יש הרבה דברים תמוהים. Legally Insane אומר/ת: אין פרדסים בוושינגטון אין לי ניק אומר/ת: אין לי מסרים חדשים...כמה מאכזב Legally Insane אומר/ת: Legally Insane אומר/ת: יואו Legally Insane אומר/ת: אני שונאת את המסרים המגעילים האלה Legally Insane אומר/ת: תמיד זה תוקע לי את המחשב ואני לא מצליחה לקרוא Legally Insane אומר/ת: אה קוראים לו אסף ( לסטודנט) אין לי ניק אומר/ת: לא נורא. אין לי ניק אומר/ת: הוא זקן Legally Insane אומר/ת: 29 אין לי ניק אומר/ת: זקןןןןןןןןן Legally Insane אומר/ת: שוב מבאס בפרדס אין לי ניק אומר/ת: למה? Legally Insane אומר/ת: כי יניב כבר לא עושה סטרפטיז אין לי ניק אומר/ת: הוא התלבש??? Legally Insane אומר/ת: הוא הך Legally Insane אומר/ת: הלך

Yaniv-DC

New member
הבהרות.

ראשית, בוושינגטון יש יערות, לא פרדסים. ולא סתם יערות, אלא בעיקר בפארקווי, אבל גם בבלטווי, יש שלטים "זהירות צבאים". בשנה החולפת שבעה בני אדם נפצעו קשה עד נהרגו כליל מצבי שקפץ לכביש (קצת יותר מסיבי מלדרוס חתול... לגבי סטריפטיזים - היות ואחותי נמנית על הקוראים הפסיביים של הפורום - אין תגובה.

**Blue-Lagoon**

New member
אמרתי לך

שאין פרדסים בוושינגטון הזכרת לי שבאירלנד ראיתי שלט שאומר כמה אנשים נהרגו מכבשה שקפצה לה לכביש... אם זה לא היה כל כך מצחיק זה היה עצוב

אלי פלס

New member
אחותך???????

אחותו של יניב מתבקשת לסור לדלפק המודיעין... אחותך??? מה היא עושה כאן? חוצמזה, אני לא מבין מה התירוץ הזה... אין סטרפטיז בגלל אחותך?

למעלה