על מחיקות ושרשורים ושאר ירקות
חברים, מכרים, ושאר ירקות. לפני שאתם קופצים ומנגחים את יניב. הנה דעתי בקצרה. יניב הוא (גם אם זה לא נראה ככה) מנהל חדש. מנהלים חדשים לא יכולים לדעת הכל. וגם הם עושים טעויות. הרבה. אני בתור מנהל פורום אחר בתפוז יכול להגיד לכם שלא עובר יום בלי שאני אעשה איזו פאשלה.. אולי עניתי לא נכון? אולי הייתי צריך לשרשר? אולי לא? אולי למחוק הודעה של הומופוב? אולי להשאיר ולקוות שזה יהפוך לדיון...? אי אפשר לדעת מה שלא עושים. וכשעושים דברים יש גם טעויות. לדעתי ביקורת על מנהל פורום לא צריכה להיות גלויה על פני הפורום. ולא בגלל שאני מנהל פורום בעצמי. מסיבה אחת פשוטה. אם היינו כולנו מעגל חברתי, לא וירטואלי אלא אמיתי. לא הייתי רוצה שאם יש למישהו להגיד משהו עליי או על האופי שלי מול כולם. קחו את יניב/מורן/מי שלא יהיה הצידה. פנו אליו בצ´ט, אימייל, מסנג´ר, מה שלא יהיה. יש ימבה אפשרויות. מנסיוני, טענות, כשהן מופיעות ע"ג הפורום רק מעכירות את האווירה ולא יוצרות שום דבר חיובי. אם זה לא עוזר, יש את פורום תפוז אונליין. שם אפשר להתלונן ולהעיר על כל דבר בפורום - וכל פנייה נענית ע"י הנהלת הפורומים. לא מספיק טוב? אפשר גם תמיד לשלוח מייל להנהלת הפורומים- אני לא זוכר כרגע את המייל אבל גם זה נמצא בפורום תפוז אונליין. ובכל מקרה... המטרה בפורום היא לא לשוחח על הפורום. זה לא מעניין. המטרה היא ליצור קהילה, לתת במה לכל אחד להשמיע את דבריו. ואם לא מסכימים - לא צריך לקרוא. וקהילה מורכבת מאנשים. ולאנשים לוקח זמן להרגל. ואנשים עושים טעויות. עד כאן. חכו שיהיה לי כוח לכתוב לא בקצרה...
שבת שלום! גיא