יניב

ronen.ak

New member
יניב

אני חושב שזו ממש חוצפה לשכוח חברים בישראל מקווה שאתה יודע מי זה

Yaniv-DC

New member
אה... וכמובן...

להבא בבקשה ל-ש-ר-ש-ר... אח"כ אני צריך להכנס דרך האדמין... ולעשות את זה לבד ובלה בלה...

Yaniv-DC

New member
שאני אתחיל להתבכיין?

כשהוויזה תהייה מוכנה. למה היא עוד לא מוכנה אתה שואל? כי אחרי שנגמרה החצי שנה של הפרוססינג לסוג הויזה שלי והתחלתי לנדנד למחלקת ההגירה עם "מה קורה עם הויזה, עבר הזמן" במשך חודשיים הם אמרו לי "תוך שבועיים תקבל תשובה", ואז אחרי 3 חודשים הם אמרו לי שהם איבדו את תיק ההגירה שלי... אז השבוע התחלתי את התהליך מ-ה-ת-ח-ל-ה רק שהפעם הם הבטיחו מזורז... אני מקווה שיהייה מוכן עד ינואר כי אח של בן מתחתן... ואני נורא רוצה להיות שם ולנעמי יש יומולדת... וכי כבר שנה ושלושה חודשים לא ראיתי אבאמאחיות וכי בינואר יורד פה שלג, וזה נורא יפה בפעם הראשונה, פחות יפה בפעם השנייה וממש מציק מהפעם השלישית והלאה, ובקיצור... אהההההההההההה סליחה... הייתי חייב... יותר מדי סוציולוגיה פוליטית לסופ"ש אחד... ואפשר כבר לדעת מי אתה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

ronen.ak

New member
יו

בהחלט תאור מלא ומפורט מי אני? אחד מהחברה הטובים....

Yaniv-DC

New member
טוב.

כמו שכתבתי באי מייל, את משחקי החתול ועכבר שיחקתי לאחרונה בצופים, כמו שכתבתי לך באי מייל - כשתחליט להשכיר לי מי אתה, נמשיך משם. מוזמן למסנג´ר שלי או לאייסיקיו או לAIM, כל הפרטים בכרטיס האישי שלי, שלומות!

למעלה