יניב... תתעורר!!!

Yaniv-DC

New member
יניב... תתעורר!!!

(אזהרה - אלה הטוענים שהפורום צריך להיות מקום של 100% שמחה ללא הרהורי עצב ונוגות מוזמנים לדלג להודעה אחרת) לפני חודש חזרתי למצב של רווק אחרי שנתיים, ובפעם הראשונה באמריקה הגדולה, אתם יודעים, מקום כזה שסביר להניח שלא תראו את הסטוץ האחרון שלכם מפזז עם הסטוץ הבא שלכם בשאדו. אז מה עושה יניב במקום לצאת לאנשהו, לתפוס את הבלונדיני הראשון שהוא רואה ולעשות בו פרעות תרל"ח? נכון...ניחשתם! מוצא לעצמו אנשים בלתי ניתנים להשגה (קרי: תפוסים, סטרייטים, גרים בלוס אנג´לס או מחוץ לארה"ב, שייכים למה שמכונה "ליגה אחרת", או שילובים), מתאהב בהם, ומרות הידיעה העמוקה שזה חסר סיכוי מהסיבות שצוינו, יניב חוזר על הטעות פעם אחר פעם אחר פעם (כרגע זה עומד על 4 בחודש, מכובד). עכשיו איך יניב בנוי? יופי ששאלתם. יניב יוצר לעצמו סרטים בראש, יודע שהם שייכים לקטגוריית המד"ב, לא משתף חלילה את השחקן השני במה שעובר ליניב בראש (נו, זה הרי גם ככה בלתי מושג, אני גם צריך לשים את עצמי לצחוק ולקלס?), ואז... אז יניב נפגע. לא, לא חלילה כי מישהו פוגע בו... המישהם האלה ברוב המקרים בכלל לא מודעים לשום דבר שקורה, יניב הרי שומר הכל בבטן. יניב הוא זה שפוגע בעצמו, הוא עושה את העבודה הכי טוב. היום הייתי בהיי. היי כמוהו לא היה לי כבר המווון זמן. בטלוויזיה, אח"כ בבית ספר, במקום מקום שאלו אותי איזה סמים אני לוקח... (אני נראה לי היחיד בארה,ב שלא לוקח כלום...). ואז... אז הגיעה הנקודה שכבר הרבה זמן אני יודע שתגיע. המישהו שיבוא ויוריד אותי אל הקרקע. המישהו שיבהיר לי שהסרט הזה דווקא לא מבוסס על סיפור אמיתי, אלא בדיוני לחלוטין ברמה שאקס פיילס נראה כמו אמת צרופה. וזה אמור להיות טוב, לא? אבל זה עשה לי רעעעע. הרבה רעעעעעעע. ח-ר-א. או אפילו ח-רעעעעעע. האמת.. אין לי מושג איך יוצאת ההודעה הזו... עד כמה היא מובנת... עד כמה היא ברורה... עד כמה היא מעניינת מישהו... אבל, נו, שוין. אני הייתי חייב לפרוק... יניב.

ביג דיל

New member
מי פגע בך? מי??? ../images/Emo46.gif

תן לחברי הפורום שם וכתובת, ותראה את העניין כמסודר. עוד בקשות, כל עוד אני במוזה?

Yaniv-DC

New member
לא... לא... לא... דברי לא הובנו...

לא מדובר על מישהו ספציפי, ולא על מקרה ספציפי... מדובר על רצף של אירועים בחודש האחרון, מאז הפרידה ועד היום. וגם ציינתי... אף אחד לא פוגע בי, ה"הם" לא ממש יודעים מה עובר לי בראש, כי אני שומר הכל בבטן (עד שיום אחד אני אתפוצץ...), ואת מלאכת הפגיעה אני עושה לבד בעצמי, ממש כמו קישקשתא. כך שיוצא שהשם הוא יניב, סילבר ספרינג, מתי אתם באים?

ביג דיל

New member
את ההודעה אני כותב מהמטוס...../images/Emo160.gif

תישן עם עין אחת פקוחה! אנחנו בדרך אליך...(מי זה אנחנו? מה אני, קבוצה מאורגנת? יש הנחות?) קישקשתא? הסבר ונמק איך הוא קשור. (מלבד העובדה שהוא הומו - מי עוד עונד שתי מחטים באוזן ימין והולך עם גולפים?)

spainbar

New member
היי יניב......../images/Emo7.gif

לפני שאני מתחיל לברבר כרגיל רק רציתי לדעת אם קיבלת את המסר ?? בכל מקרה בהקשר לנושא הנוכחי - אני איתך כל הדרך !!!! אתמול אחרי מסיבה (נחמדה ולא יותר) הגיע הרגע שידעתי שיגיע לפני הרבה זמן - כי אחרי תקופה (די ארוכה) גם של היי מוזר, עם מצב-רוח מדהים וסתם כיף... היה חייב להגיע הרגע של הנפילה - וכמו אצלך אין מישהו ספציפי שאשם אלה רצף של ארועים לא טובים / אנשים שלא ניתנים להשגה / ובעיקר אצלי - אכילה עצמית של רגשות אשמה, ספקות וחוסר השלמה עם מה שאני עושה.... מדהים לאיזה LOW הכנסתי את עצמי - בבת אחת כל העצב והמחשבות שהצטברו לאורך זמן יצאו... ועוד לדעתי אני ייצא בקרוב מה- LOW הזה רק כדי להגיע ל-LOW האמיתי שיגיע אולי בקרוב... מוזר לי מאד לכתוב כזאת הודעה - כי אני יודע שבד"כ אני בדיוק ההיפך, והייתי מעודד אותך אם היתי יכול אבל לפחות תוכל להתנחם בעובדה שיש אנשים בבור איתך אם לא בבור עמוק יותר... :{ ס´

מישהו עשה נאחס לפורום

גם אני ב- LOW אטומי, בעיקר בגלל ה- LODGERS שאיתי בחיים: ממש SCARY MONSTERS. אם רק הייתי נולד ב- 1984 הכל היה יותר טוב. חבל שגם ה- YOUNG AMERICAN וספיינ´ באותו מצב, כל אחד מסיבותיו. אולי הכל יהיה בסדר TONIGHT. אני יוצא OUTSIDE לכמה HOURS, עם גרינברד ש NEVRE LET ME DOWN קודם. בכל מקרה, כולנו צריכים להיות HEROES, אפילו ליום אחד. להנות מהדברים הקטנים שבחיים ולתמוך אחד בשני כמה האפשר. להמשיך בחיים FROM STATION TO STATION, ולקוות שבתחנה הבאה יעלה מישהו נחמד, או לרדת בתחנה אחרת ולגלות מקום חדש ומקסים. Boys keep swinging Boys always work it out

Lizz

New member
איזה תיאור חמוד

חבל לי שעצוב ורע לכולם, אבל התיאור הפוצ´וני של מצבך גרם לי אושר {hug}

spainbar

New member
אלאדין.... אם תרצה אני יכול לעשות

לך עוד אאוטינג נחמד - והפעם יהיה הרבה יותר קשה להתקשר לגיא שיבטל :) אני ינסה לדבר איתך מחר, אני הולך לתת לעצמי קצת שעות שינה... כי שום דבר אחר לא עוזר god bless :} ס´

dodobird

New member
ספיין ../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

אני ממש לא מרשה לך להיות בדיכ! מה יהיה עלינו כאן, כולנו כאלה מומחים בלהיות אומללים, ועכשיו גם אמאווזה הלכה, מי יעודד אותנו אם לא אתה? היכן אותן הודעות ציניות, איפה השתלחויות חסרות הרסן? בסוף עוד הייתי מעליב אותך על היותך תוקפני במקום את לירוי
--------------------------- תתעודד, "אין יאוש בעולם!" נראה אם תדע מי אמר את זה
DB

dodobird

New member
טוב, אני מניח שזה לא היה קשה ../images/Emo9.gif

אבל רציתי שספיין ינחש! DB

spainbar

New member
תודה DB... אבל אם תראה את ההודעה

שעכשיו כתבתי תראה שצרות באות בצרורות.... when the shit hits the fan it hits everything.... אני בטוח שיום יומיים ואני יטפס.... לבינתיים אני נכנס למוד מגננה... :} ס´

זורבבל

New member
רכבות ההרים של החיים

עולות לגבהים, יורדות לתהומות, ולוקחות סיבובים חדים. מה עושים? מחזיקים חזק ונהנים. החיים הם מה שאתה עושה מהם.
זורו

.m

New member
יניבי שלי

אני רק שולחת אליך
. את השאר נמשיך בטלפון...
mai

למעלה