אבל הרבה גם ככה לא "גולשים" פה!
אם לא יניב, אתה מדבר עם הקיר שמימינך. זאת בדיוק הסיבה, להמלצות ליניב. כשהייתי לבד במערכה, עוד הייתי הקנאי שלך, צר העין בלה בלה. כרגע, אתה זה שלבד במערכה + תריסר טרולים. בינתיים מי שממש מקנא, זה אתה, מזה שיש לי אתר ואני מפרסם אותו בפורום (כל יום 4 פעמים לפחות) ועושה ממנו כמה אלפים בחודש. מזה שאני חזאי (סליחה, מגיש תחזית, אין לי השכלה) בערוץ 2 (ובקרוב, מחליף בית לרמה שתדיר שינה מעינך ומעיני עוד כמה קנאים) ומרוויח בשבוע, את מה שאתה מרוויח בחודש, עבור חצי דקת תחזית (במקום החדש, ארוויח אף 30% יותר , כך שיהיה לך עוד חלק מהלב לאכול יום יום שתראה אותי). ואם כבר, הגעת למסקנה שאני או ניר סתיו, או taln1 או שי אגם או PFS או השד יודע קנאים.. למה אתה חופר? תן לנו לאכול ת'לב בשקט! מה מפריע לך שיוצאות לנו העיניים? אתה מקנא שיוצאות לנו העיניים? ובכלל... למה החלטת שאנחנו קנאים? חסר לנו משהו? תראה איזה יופי.. אתן לך 3 דוגמאות.. משהו לאקשורי, אתה נופל.. קבל:
קבוצת pfs - המציאו אלגוריתם, שמאפשר לתת הצצה להיכן יירד גשם במכ"ם, חצי שעה מאוחר יותר. ראית את אחד מאיתנו יורה חץ לכיוון שלהם? אבל אין לי כזה באתר!! אני גם רוצה!! מקנא?? בהחלט! מי לא? דבר יפה, דבר נבון ודבר יעיל ודבר עובד! אתה לא באמת רואה התנגחויות בינינו עקב הקינאה נכון?
האתר של בועז - אתר שהטרפיק שלו, עוקף את השמ"ט, את מטאוטק ואת כל אתרי מזג האוויר בישראל בסיבוב! מקנא?? בהחלט!! מי לא? אתר מצליח (עובדה!) ואתר מצליח, לא נמדד בהצלחת התחזית ב-100%, אלא בכמות הכניסות למשך תקופה של שנים. גם אני מאוד רוצה, אבל לא יוצא! ראית התנגחויות על הנושא? מתי ראית אותי פעם אחרונה יורה חץ לכיוון שלו?
NAO של יניב - מחקר בחיתולים, לא בנישה שלי חד משמעית! אני לא ברמת שכל גבוהה כמו יניב ולעולם לא אוכל להתקרב לרמתו! אין לו שום דבר מוצק, שום דבר ברור ואנחנו לא מספרים את אותו סיפור. במה יש לי או לנו (בעלי האתרים כפי שקישקשת) לקנא? אתר התחזית, עובד על תחזיות לארבעה ימים קדימה וכך זה יישאר לעולם. תוך כדי, אנחנו משתדלים לשפר את אחוזי ההצלחה לטווח של 24-48 שעות. אילו היה לי אלגוריתם מקביל, שבונה תחזית לשבועיים, והיינו מספרים את אותו סיפור, ואילו הייתי מוצא לנכון, שהשיטה של יניב טובה ויעליה יותר מהשיטה שלי, הייתי בהחלט מקנא!! מי לא? ועדיין, לא הייתי מראה שאני מקנא, כפי שלא הראתי עד כה בשתי הדוגמאות למעלה. קנאה, זהו דבר בריא, קנאה, גורמת לך להאיץ הליכים מקבילים במידה וקיימים.
לסיכום:
אתה חתיכת קנאי צר עין, שכל מה שאתה ראוה לפניך, זה איך אתה הורס דברים טובים קיימים, רק שאתה לא לוקח בחשבון, זבנוגע לכל מי שאתה "חושב" שהוא קנאי, אתה רק זבוב על אוזנו של האריה. מנפנפים אותך מהאוזן בנון שלנט והלאה.. חפש חיים.