יניב ריז

איל116

New member
יניב ריז

אני מתחבר לכל מי שרואה ביניב כמוביל את העניין בפורום . לדעתי כל אלו שבאים כנגדו מתוסכלים על שאין גשם . פשוטו כמשמעו.
יניב מבריק .
יניב פורץ דרך.
אבל יניב הוא לא אלוהים שמחליט מתי ירד גשם ומתי לא.
שיהיה ברור לכל אחד ואחד כאן. בלי יניב או שכמותו אין עניין בפורום.
ואם יניב באמת עוזב את הפורום אני מבקש ממך יניב בכל לשון של בקשה לאיזה פורום אתה כן מתכוון להכנס .שכן רובנו כאן רוצים ללמוד ממך .
בברכה איל

Niv s

New member
יניב לא עוזב, הוא אמר את זה. ומעניין אותי

לדעת מדוע לא כתבת אף פעם בפורום? נרשמת בינואר 2014.

ניב, אני כן משתדל לכתוב מידי פעם בתור חובב

מז"א, וההתנהגות של צחי שמפרסם את אתרו דרך הפורום, ומצד שני הורס את האוירה עם השחצנות שלו, עד שיניב אמנם לא פרש מהפורום אבל יפסיק לפרסם את המחקרים שלו בפורום, זה בעצם כאילו יניב לא נמצא פה. זהו!!!
אם לא תרסן את מי שצריך, ותחזיר את האווירה החיובית, הרבה לא יגלשו פה, וחבל!!!

0צחי0

New member
אבל הרבה גם ככה לא "גולשים" פה!

אם לא יניב, אתה מדבר עם הקיר שמימינך. זאת בדיוק הסיבה, להמלצות ליניב. כשהייתי לבד במערכה, עוד הייתי הקנאי שלך, צר העין בלה בלה. כרגע, אתה זה שלבד במערכה + תריסר טרולים. בינתיים מי שממש מקנא, זה אתה, מזה שיש לי אתר ואני מפרסם אותו בפורום (כל יום 4 פעמים לפחות) ועושה ממנו כמה אלפים בחודש. מזה שאני חזאי (סליחה, מגיש תחזית, אין לי השכלה) בערוץ 2 (ובקרוב, מחליף בית לרמה שתדיר שינה מעינך ומעיני עוד כמה קנאים) ומרוויח בשבוע, את מה שאתה מרוויח בחודש, עבור חצי דקת תחזית (במקום החדש, ארוויח אף 30% יותר , כך שיהיה לך עוד חלק מהלב לאכול יום יום שתראה אותי). ואם כבר, הגעת למסקנה שאני או ניר סתיו, או taln1 או שי אגם או PFS או השד יודע קנאים.. למה אתה חופר? תן לנו לאכול ת'לב בשקט! מה מפריע לך שיוצאות לנו העיניים? אתה מקנא שיוצאות לנו העיניים? ובכלל... למה החלטת שאנחנו קנאים? חסר לנו משהו? תראה איזה יופי.. אתן לך 3 דוגמאות.. משהו לאקשורי, אתה נופל.. קבל:

קבוצת pfs - המציאו אלגוריתם, שמאפשר לתת הצצה להיכן יירד גשם במכ"ם, חצי שעה מאוחר יותר. ראית את אחד מאיתנו יורה חץ לכיוון שלהם? אבל אין לי כזה באתר!! אני גם רוצה!! מקנא?? בהחלט! מי לא? דבר יפה, דבר נבון ודבר יעיל ודבר עובד! אתה לא באמת רואה התנגחויות בינינו עקב הקינאה נכון?

האתר של בועז - אתר שהטרפיק שלו, עוקף את השמ"ט, את מטאוטק ואת כל אתרי מזג האוויר בישראל בסיבוב! מקנא?? בהחלט!! מי לא? אתר מצליח (עובדה!) ואתר מצליח, לא נמדד בהצלחת התחזית ב-100%, אלא בכמות הכניסות למשך תקופה של שנים. גם אני מאוד רוצה, אבל לא יוצא! ראית התנגחויות על הנושא? מתי ראית אותי פעם אחרונה יורה חץ לכיוון שלו?

NAO של יניב - מחקר בחיתולים, לא בנישה שלי חד משמעית! אני לא ברמת שכל גבוהה כמו יניב ולעולם לא אוכל להתקרב לרמתו! אין לו שום דבר מוצק, שום דבר ברור ואנחנו לא מספרים את אותו סיפור. במה יש לי או לנו (בעלי האתרים כפי שקישקשת) לקנא? אתר התחזית, עובד על תחזיות לארבעה ימים קדימה וכך זה יישאר לעולם. תוך כדי, אנחנו משתדלים לשפר את אחוזי ההצלחה לטווח של 24-48 שעות. אילו היה לי אלגוריתם מקביל, שבונה תחזית לשבועיים, והיינו מספרים את אותו סיפור, ואילו הייתי מוצא לנכון, שהשיטה של יניב טובה ויעליה יותר מהשיטה שלי, הייתי בהחלט מקנא!! מי לא? ועדיין, לא הייתי מראה שאני מקנא, כפי שלא הראתי עד כה בשתי הדוגמאות למעלה. קנאה, זהו דבר בריא, קנאה, גורמת לך להאיץ הליכים מקבילים במידה וקיימים.

לסיכום:
אתה חתיכת קנאי צר עין, שכל מה שאתה ראוה לפניך, זה איך אתה הורס דברים טובים קיימים, רק שאתה לא לוקח בחשבון, זבנוגע לכל מי שאתה "חושב" שהוא קנאי, אתה רק זבוב על אוזנו של האריה. מנפנפים אותך מהאוזן בנון שלנט והלאה.. חפש חיים.

יניב ריז

New member
צ'וח,הערה

ניר סתיו שאל שאלות לגיטימיות, למעשה כאלו ש"אוהב גשמים" שאל שבועיים-חודש לפניו, וקיבל מענה.
לא הוא, לא טל או החברים מ-PFS החליטו/הסיקו מסקנות, אלא העלו שאלות.

אתה התחלת בביקורת ששולת את היתכנות החיזוי לטווח כזה, אחרי שהוכח לך שזה אפשרי, ניגשת לבדוק האם מדובר בהימור, וגם לזה קיבלת מענה ולבסוף טענת שזה לא מענין חזאים מבחינה פרקטית.
לכן הסברתי לך, שחזאים מתענינים גם בתהליכים אטמוספריים, ולא רק בתחזית. ואם זאת, הראתי לך שגם ביכולות המוגבלות של צורת החיזוי, עובדה שהיא יוצרת ענין רב.

0צחי0

New member
ניר סתיו שאל שאלות ציניות אם לא הבנת אחי.

הוא לא שאל שאלות ולא אמר תודה כשהגבת, משמע הוא לא שאל באמת שאלות והוא פתח ב"אופטמיות לא ברורה". התחלת הביקורת כללה כל הדרך פידבק חיובי ליכולת לצפות אפיק בתאריך מסויים פלוס מינוס 24 שעות שזה מתקבל, אבל לא יעיל נקודה. לא הסתרתי את זה לרגע, גם לא עכשיו. משם, זה עבר לצורת ההגשה ושם, כבר נכנסו שאר המומחים, שרוצים רק את טובתך, איש איש בדרכו הוא. כך או כך, פספסת קילער היום במעלות!! תחליף עבודה אחי!

יניב ריז

New member
הוא ממש לא היה ציני.

אלא שאל בתום לב.
לרוב התגובות הוא השיב, ובאמת שאני מאמין שהוא לא קורא כאן כל יום, לכן לא ידע ששאלותיו נשאלו כמה שבועות לפני כן, ובהתאמה לא הגיב לתגובות בשלהי הדיון.
הבן אדם עסוק, ובאמת שלא אחד שיקרא בשקיקה ויגיב כל יום.

התגובות נגד צחי נמוכות באותה מידה כמו התגובות

נגד יניב. גם התגובות נגד צחי נובעות מקנאה.

0צחי0

New member
שים לב כמה העיניים שלו בחוץ! רואים את

האדום שמאחורה. לדעתך נשארו כרטיסים לסרט שהוא חי בו?

barnea1

New member
בתור אחד שכן מכיר את צחי וקרוב אליו מאוד

אני יכול להגיד לך שאתה לא יותר מקנאי וצר עין וזה פשוט זועק מהכתיבה שלך ושל עוד כמה טרולים שלא יפספסו רגע כדי להתנגח בו. אם אתם רוצים פורום נקי מחרא, כדאי שקודם כל תנקו את שלכם כי לי אישית נמאס לראות את זה. תלמדו לכבד אחד את השני ולא להכניס בכל הזדמנות ורק אז נתקדם להיות פורום מקצועי ולעניין. עד אז - אנשים כמוך מוציאים גם לי את החשק לכתוב פה.

יו45

New member
סליחה אבל אף אחד לא שאל אותך .

הסגנון שבו צחי מתבטא הוא גס רוח וחצוף במידה שגורמת אי נוחות לכל אדם נייטרלי שקורא אותו , שלא לדבר על הפירסום האובססיבי של האתר שלו עם תחזיות של שתי מילים (לרוב מנופחות ולא קשורות למציאות , העיקר שיכנסו להודעה ) עם קישור לאתר .

תחי אולי חושב שכולם מטומטמים אבל הם לא והוא יוצא פה רע , רע מאוד .

barnea1

New member
גם אף אחד לא פנה אלייך אישית

לא ביקשתי ממך שתגיב לי בכלל. זו הדעה שלי על אנשים צרי עין וקנאים ויש כאן לא מעט בפורום וזכותי להביע את דעתי עליהם. ברוך הבא, מבחינתי גם אתה שם.

יו45

New member
זכותי להביע את דעתי על ניסיון סתימת הפיות שלך

אולי אם צחי היה רואה תגובות של אנשים להודעות החצופות שלו במקום לחשוב שזו דעתם של קנאים וצרי עין הוא היה משנה מעט את הסגנון המביש.

נ.ב. דעתך לא מעניינת אותי , תקטלג אותי איפה שבא לך , מבחינתי שים אותי ב- אנשים רעים , חשוכים , קנאים, צרי עין או מה שבא לך , תהנה מהמשחק ילד .

barnea1

New member
אני מה זה נהנה, אין לך מושג

שיהיה לך אחלה של יום ותנסה לקנא פחות...

ami3785

New member
לדעתי, מה שכולם מדברים, זה על הסגנון

של צחי. ממה שאני קורא, ברור לי שהוא מקצוען (ובאמת כבר נמאס הקטע של "ייתכן שלג בת"א), אבל זה שהוא מקצוען זה לא נותן לו זכות לרדת על אנשים אחרים, ולא נותן לו זכות להתבטא בסגנון ובשפה הזאת. לדעתי, זאת הבעיה.

barnea1

New member
יכול להיות שאתה צודק וצורת ההתנסחות שלו

לא לעניין או לטעמם של כמה אנשים, אבל העליהום עליו פשוט מחליא אותי בדיוק כמו העליהום על יניב. אני תומך בשניהם ומאמין שאם אנשים ירדו מהעץ שהם עלו עליו ולא ישמרו טינה לבנאדם כי פעם לפני 200 שנה חזה שלג בת״א או שלא הצליח לקלוע ב100% בשיטת חיזוי לטווח ארוך כי המחקר רק בראשיתו. חבל שטרולים ואנשים כאן מנצלים את הבמה הזאת לפגיעה אישית, וזה הופך את המקום הזה לגועל נפש.

0צחי0

New member
עמי..

האמן לי, ההתנסחויות שלי, כמו גם של יובל לעיתים, או אליאור וגם נברא ואולי שכחתי מישהו, נובעות בדיוק מרותם נודניקים, שומרי טינה על נוד שתקעתי חפני 4 שנים. זו גם הסיבה שדחפתי את יניב לעצור את המחקר כאן. בימים כתיקונם, הפורום היה רווי מיידע מקצועי ועזרה הדדית. מי שמכיר אותי, יודע הייטב מי זה צחי האמיתי. לא, זה לא צחי של שצג, אלא צחי מחוצה לו. אני אזמין אותך לקבוצה שלי, תוכל לעיין בדיונים. כמה צחוקים, ירידות אחד על השני, הכל בהומור כמובן, והכי חשוב, מיידע שאין ברשת ושיכול היה להיות פה, כולל חלומם הרטוב של לא מעט חובבים. אבל למה לי או למישהו מהקבוצה, לפרסם פה מיידע כל כך יעיל? אני אישית יכול להמשיך להטריף פה את כל שונאי עד מוות. מצד שני, אני יכול בבת עין, לעצור הכל, ולחזור לכבד את כולם בלי סלקציה. זה עוד חזון למועד כמובן. שים לב, הביקורות ליניב, היו שקולות ומתונות מאוד, אך התגובות שלי, באותם שרשורים, לאותם טרולים, הייתה בוטה ומתלהמת... פשוט בשפה שלהם.
אחלה יום איש.

איל116

New member
לא כתבתי אף פעם באתר כי

קטונתי מלהביע דעה.
בכל מה שקשור בחיזוי כל שיש לי לעשות זה ללמוד מכם , ויש מה ללמוד.
אני פשוט נהנה הכל מי שכותב דברי חכמה ולא ביקורת .

למעלה