יניב קטן

Thierry Henry

New member
אל תדבר שטויות.

קטן היום השחקן הישראלי הכי טוב בתפקיד שלו. יש לו מסירה נהדרת, טכניקה טובה, הוא מאוד מהיר וראיית המשחק שלו מאוד מפותחת. שחקנים לא מגיעים לווסטהאם סתם ולא מקבלים הצעות מדפורטיבו סתם. הוא שחקן שגדול על הליגה הישראלית, לפחות כרגע וזה בדיוק הגיל מבחינתו לצאת לאירופה, כל שנה נוספת רק הייתה הורסת לו. אף אחד לא מבטיח שהוא יצליח שם, אבל אין בכלל ספק שהוא ראוי להיות שם. הבעייה היחידה שלו תהיה שיש יותר מידי שחקנים בווסטהאם על המשבצת שלו. הוא יצטרך לעבוד מאוד קשה כדי לקבל דקות בהרכב הראשון.

אני לא חושב שזה ממש בעיה

כי טדי לא בדיוק שחקן לעתיד, והמאמן של ווסטאהם מאמן מאוד התקפי ואוהב לשתף כמה שיותר שחקנים בהתקפה. אני מניח שאם יהיה לקטן חצי עונה טובה, בשנה הבאה הוא קונה לעצמו מקום בהרכב יחד עם יוסי.

אני חושב

על שני אפשרויות: 1. הוא היה מתקדם יותר מהר ככדורגלן, והיום הוא היה שחקן יותר איכותי. 2. הוא היה מסיים שם שנה שנתיים על הספסל, אחרי שלא עשה רושם טוב, והיה חוזר לארץ עם קצת כסף, אבל היית לו תדמית של ילד לוזר ועצלן. ליניב קטן יש את הכישרון להיות בליגה האנגלית, לא בקבוצת פאר, אבל בהחלט יש לו שם מקום, ואם הוא היה עושה את זה יותר מוקדם הוא היה מרוויח יותר, ומתקדם יותר מהר. עכשיו כשהוא עשה את זה הכול תלוי רק בו, אני בטוח שהוא יקבל את ההזדמנות להוכיח את עצמו.

קטן הוא שחקן שחקן

אני לא אשכח לו את ליגת האלופות, איך הוא שרף את האגף הימני. הוא חתיכת שחקן, אבל הבעיה היחידה שלו היא בראש, הוא לא תמיד עקבי וזה לא נובע מבעיות פיזיות.

Big Joni1

New member
שני אפשרויות?

אריייייק תפסיק עם ה

Dark Muse

New member
מצחיק אותי כל הדפוקים

שטוענים שיניב קטן הוא אפס, ומצד שני אומרים שנימני הוא אחד השחקנים הכי טובים בארץ. קטן הוא הפוטנציאל לשחקן ברמה גבוהה, הכי גבוה שיש בארץ, אז אם לדעתך הוא אפס, לדעתי אתה לא מבין בכדורגל.

sok777

New member
לדעתי אתה לא מבין בכדורגל..

וחוץ מזה מה הקשר לנמני עכשיו?

ממש לא.

לדעתי אין לו את המנטליות והיכולת להתמודד עם ההגנה האנגלית הקשוחה. בניגוד ליוסי, שלא צריך להתמודד אלא רק למסור את המסירות שמבטלות את ההגנה, שאת זה הוא עושה נהדר, יניב קטן פשוט לא מתאים. לדעתי הוא יהיה שחקן ספסל אחרי כמה זמן...

shlomi 123

New member
יניב שחקן טוב מאוד

אבל במשחקים חשובים הוא נעלם פתאום,לדעתי הוא יכול להצליח בגדול עם קצת רצון והתמדה,אני רק מקווה שיתנו לו לפתוח ולא ייבשו אותו על הספסל...

לאנשים יש נטייה לשכוח

כולם זוכרים את המשחק נגד מאלמו. ושוכחים בכורה באירופה מהסרטים, בישול לאלון מזרחי נגד פ.ס.ז, אח''כ שלושער לשער של האקה הפינית, שער באולד טאפורד, ואח''כ עוד שער בג'יאספי וביוון, קטן מצטיין בליגה ומבשל יותר מכולם, ואפילו נגד רוזנבורג קטן יחד עם טל בוקולי ורוסו היו נקודות האור היחידות. מישהו אמר שהוא מתקשה במשחקים גדולים? אל תקחו את המשחק נגד מאלמו כמדד ליכולות של קטן.

inko

New member
דעתי

יניב שחקן טוב,לפחות יחסית לשאר הישראלים במחזורים האחרונים(כלומר בשנת לידה) ואני מאמין שהוא יכול להצליח באי הבריטי,יש לו את התכונות המתאימות ועם עבודה קשה וקצת מזל הוא ייעשה קריירה מוצלחת יחסית לשחקן ישראלי. בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה ושלא ייצטרך לחזור ארצה בעונות הקרובות בגלל חוסר בדקות משחק.

The Bz

New member
יצליח לתפוס מקום קבוע בהרכב רק כאשר

ישתמשו בו כמו שצריך ולא קשר ימני אלא קיצוני שמאלי-חלוץ והוא התבגר ונשוי ויש לו את כל הכלים המנטלים להמתין,לחכות ולפרוץ וגם עם יוספון בניון שלידו יהיה טוב.

למעלה