יניב קטן

sok777

New member
יניב קטן

עכשיו זה רשמי. יניב קטן חתם ל3 וחצי שנים בווסטהאם ויעבור בניון ויהיה הישראלי השני בווסטהאם עכשיו השלישי בכל הזמנים. לדעתי צעד חכם מבחינתו ואם הוא ישקיע את כל כולו כמו בן חיים הוא יהיה תותח! למרות שעכשיו לדעתי הוא אפס.. בהצלחה.

positive energy

New member
לדעתי לא יצליח יותר מדי

הבלמים האנגלים הם לא כמו הישראלים, שאפשר לעבור אותם גם אם ירו לך ב2 הרגליים. אבל בכל מקרה אני מאחל לו בהצלחה, ומקווה שאני טועה (מהרגע שהשחקן ייצא ממכבי חיפה ויעבור לחו"ל אני אתחיל לחבב אותו)

לדעתי קטן עושה טעות

כי הוא היה יכול להצליח יותר בליגה כמו הצרפתית, ההלונדית, או הגרמנית. אבל שיהיה לו המון בהצלחה בכל מקום אשר הוא יהיה מחוץ לישראל!

Big Joni1

New member
לא יודע אם זו החלטה נכונה בשבילו

אבל שיהיה לו בהצלחה

אתה יודע איזה הבדל

יש בין קטן של היום לקטן של לפני 4 שנים? ההבדל עצום, אני בספק אם קטן יצליח עכשיו אז תחשוב איזה ספק היה אם הוא היה עובר ממזמן.

יש עוד הבדל

הדעה שלך אובייקטיבית בערך כמו שהפועל חיפה קבוצת צמרת. הבנתי, אתה לא אוהב את מכבי חיפה, אבל קטן אפס? נמוך..

ben060

New member
זה בדיוק לגביך.../images/Emo8.gif

אוהד חיפה, אז ברור שקטן לא אפס בשבילך. אתה לא חושב?

sok777

New member
חח לא קראתי את ההודעה שלך..

ועניתי כמעט אותו דבר:) וזה בכלל לא קשור לאהדה.

sok777

New member
זה כ"כ אבל כ"כ לא קשור..

ממש לא קשור לזה שאני אוהד הפועל חיפה. אתה אוהד מכבי חיפה, לא? בגלל זה אתה אומר.. בדיוק כמו שאת אמרת אתה חושב שהוא טוב כי הוא מהקבוצה שאתה אוהב?! לא נראה לי.. אין קשר לאהדה שלי להפועל חיפה.. אני פשוט מנסה ומנסה לראות אותו במשחקים.. ואני רואה משחקים והוא אחד השחקנים הפחות טובים במכבי חיפה השנה בחלק ההתקפי אם לא הכי פחות חזק.. יש לו טכניקה בינונית וחוזק.. הוא אגרסיבי וזהו.. פינישינג יפה יחסית אבל מה לעשות לדעתי הוא לא מתאים לקבוצה יותר גדולה ממכבי חיפה והוא לא טוב. אולי אפס זה לא המילה המתאימה.. נתפשר על אחד?

לאהדה שלי אין קשר

כי אני יודע טוב מאוד לעשות את ההבדל בין שחקני מכבי חיפה הטובים ואלו שלא טובים. אני לא מתכוון להתווכח איתך על משהו שהוא ברור מאליו, קטן לא שחקן טוב בעינך? לדעתי ראיית המשחק שלך לוקה בחסר, או שאתה מדבר מחוסר אובקטיביות משווע. בעצם...תגיד לי מתי היה הפעם האחרונה שראית משחק של מכבי חיפה?

dlml

New member
בתור נטרלי

למרות שאני די מחבב את חיפה, אבל עדיין אני די אוביקטיבי, לדעתי מה שהכי פגע בקטן עד עכשיו זה השם שלו, בגיל 19-20 ציפו ממנו לפריצה אדירה אחרי שנתן כמה משחקים טובים, ומאז מדברים עליו ככוכב גדול, ובכל פעם שהוא לא נותן משחקים טובים + מדברים על זה שהוא בכושר לא טוב. צריך פשוט להגיד את האמת, קטן לא טוב כמו מה שמנסים לשדר ממנו, הוא שחקן טוב אבל לא כוכב. ככה שבסופו של דבר, אני כן חושב שקטן שחקן טוב בסה'כ, ובווסטהאם הוא דווקא יכול להצליח, הוא חזק, מהיר, די טכני יחסית לגודלו, די חכם, ואולי שם יהיה לו גם את הפוש ממאמני הקבוצה להפוך לשחקן באמת גדול (כמו השיפור של בן חיים למשל).

sok777

New member
אני מסכים לגמרי עם מה שאמרת!

באמת בונים עליו יותר מדי. סכ"ה הוא לא רע, הוא השתפר בשנתיים האחרונות במסירות, מאוד השתפר אבל חוץ מזה הוא לא גאון גדול אבל הוא די טוב, הוא פיזי מאוד והוא בסדר.

sok777

New member
למען האמת..

בראשון האחרון נגד בית"ר י-ם. מכבי שיחקה משש יפה. במיוחד טל ובוקולי, שאגב בוקולי לדעתי השנה השחקן הכי טוב בליגה מעל כולם. סליחה תיקון, השחקן ההתקפי הכי טוב. הוא כובש, מבשל, משחק מעולה ויפה, בונה משחק ומה לא! שחקן ענק! קטן לא היה משהו טוב.. לא ראיתי אותו עושה פעולה טובה.. אולי הוא פרץ פעם אחת כי הוא מהיר אבל אין לו טכניקה מרהיבה. זה לא שהוא אפס, אני מצטער לא התכוונתי לאפס, התכוונתי לזה שהוא לא מתאים לשחק בקבוצה בפריימרשיפ האנגלי. לפחות לא ב-15 הראשונות.

Thierry Henry

New member
כל משחק ההתקפה של חיפה בנוי

סביבו. על מה אתה מדבר למען השם? הוא הבורג הכי מרכזי בהתקפה של חיפה העונה. כל מהלך עובר דרכו, כל התקפה מתפרצת הוא מוציא לפועל.. ההתקפה של חיפה נבנתה סביב יניב קטן וזה פשוט מגוחך להגיד שהוא הכי חלש העונה בהתקפה שלה, להפך, הוא הכי טוב. השחקן היחיד בחיפה שטוב יותר ממנו העונה הוא עידן טל.

Thierry Henry

New member
ובשביל הרקורד..

אני בכלל אוהד מכבי ת"א. שלא יגידו שאני לא אובייקטיבי

למעלה