יניב/מורן...

DJNYC

New member
יניב/מורן...

האם אני מדמיין או שהודעה שלי נעלמה?

Yaniv-DC

New member
תגובות

להודעות משורשרות משתרשרות עימן. תגובות להודעות שנמחקות - נמחקות עימן. במקרה שלך מרסלה - הגבת להודעה שלי בו זמנית כשמחקתי אותה על מנת לשים אותה מחדש בשינוי של משפט אחד, ולכן נמחקה (לפני שהתעדכנה במסך שלי).

Yaniv-DC

New member
אני כאן בפרסומות

2 פרקים ברצף של "חברים" (אחד בשידור חוזר), פרקים חדשיפ של ויל וגרייס ואז "just shoot me" עם טיפני טיסון שמצטרפת לסידרה (המכשפה מבוורלי הילס)

DJNYC

New member
למה שורשרה?

אתה חושב שאני לא למדתי לשרשר לבד אם אני רוצה? תוציא אותה מהשירשור בבקשה יניב - אני ילד גדול.

Yaniv-DC

New member
הבהרה

השמטתי בהודעתי את המילה "בטעות". כלומר, שורשרה בטעות. קורה. לא ניתן להוציא משרשור. (טכני)

Yaniv-DC

New member
ועם כבר העלת את

נושא ה"תוציא משרשור" - תרשו לי להפנות אתכם למשהו שמרמלד כתב על מה מנהל יכול לעשות ומה לא. כמו שתוכלו להבין, הרבה אפשרויות תמרון, אין.

Yaniv-DC

New member
כמובן שעם=אם...

זה מה שקורה כשכותבים תוך כדי פרסומות וכתיבת ממ"ן באנגלית...

nir2323

New member
פה עדיין העונות הקודמות ../images/Emo44.gif

בארץ הקודש עדיין העונות הקודמות, בסקס בעיר העונה עדיין לא הסתיימה, חברים - העונה החדשה לא התחילה, ואנו עדיין לא יודעים ממי ריצ´ל בהריון, זה עבד כל עוד היה ניתוק ביו היבשות , אבל כאשר קונאן צוחק על האבא במונולוגים שלו, זה קצת בעייתי. (אבל עוד שבוע יהיה לי מספיק זמן להתעדכן)

nir2323

New member
משלימים, מבינים,

העולם לא מושלם ויש מחיר לכל דבר,את זה אנחנו כבר יודעים. במאי ראתי בארה"ב את כל פרקי הסיום של כל הסדרות, ( והיה אפשר להרוס לכל החברים). עכשיו נראה את אמצע העונה.

למעלה