יניבוש, מה שלומך?

Yaniv-DC

New member
יניבוש, מה שלומך?

למרות ערב מ-ה-מ-ם אמש שאחריו בא לילה טעים, אני חושב שאם לסכם את שלושת החודשים האחרונים, שום דבר לא יכול לתאר את זה בצורה יותר מדוייקת מהדבר הזה. תנו לזה דקה להטען.

guy1974

New member
יניבוש....

עד כדי כך?

Yaniv-DC

New member
האמת שכן.

פתאום קלטתי את זה בתחילת הסופ"ש האחרון. זה התחיל איפשהו בשבוע שעבר, עם כל מיני חלומות על כל מיני אנשים שלא שווים את זמני, וזה המשיך בכל מיני דברים קטנים לאורך היום. היות שכאן זו לא אומנות, אז יש דבר כזה שאין דבר כזה. אין דבר כזה משמעו, אין מצב שאני אפילו יורק לכיוון של shithead, אבל על הפגיעה הקשה אחרי תקופה לא קצרה, כך הסתבר לי, אני רחוק מלהתגבר. פשוט ראיתי את הדבר הזה היום במשרד, אחרי הלילה הכל כך טוב שהיה לי (לא עודדי, אהבה חדשה לא נוצרת בלילה), ומה שיצא לי זה וואו. יש מישהו באוסטרליה שיש לו כריס (או כריסטינה) משלו.

Cote dOr

New member
אתה כזה טיזר

מרמז על ערבים מהממים, טעימים ורבויי נחת. קורץ לחצי אמירות על מישהו שכן היה או שלא היה או שלא היה וטוב שכך ולהיפך. משאיר אותי יושב על קצה כסאי עם לשון שמותה, מחכה לשמוע איך נחנכו הגרביים החדשות, ו... כלום גונישט זילץ. כמעט וצבתי פיטמתי, אבל לפעם הבאה אדע להחכים ולשאירה חבויה תחת החולצה.

Cote dOr

New member
תראה

אני הבחור החדש שמחפש חברים, וכחבר טוב אני מאזין לכל מצוקה ומצב רוח. עכשיו אני מסיים ללמוד את הסובבים. בנתיים הסקתי שאמט חולה עליי (תרתי משמע), שלירוי חלוק בדעתו לגבי התועלת של החתול החדש, ואתה... ושלך יש היסטוריה ששארית הפורום יודע. מה שנותן לך את הזכות לבוא לומר חצי משפט ושכולם חוץ ממני יהנהנו בראשם בהסכמה או לחילופין ינידו בראשם בביטול ויצקצקו בלשונם. מה? לי לא מגיע? הייתי נחמד! שלחתי גרביים, עם שיר! עם אתה מרגיש שמדובר בשאלה פולשנית מדיי, חכה שזה יעבור לך ואז תענה.

amet

New member
תראו מי הפיע בשעת לילה מאוחרת

ערב טוב לך אדון נכבד (גברת
) תשאר עימי עוד כמה דקות יהיה משהו מעניין לקרוא המשך ערב נעים. |חולה עליך
אני כבר בריא, ועכשיו אני יכול למות עליך
)

Cote dOr

New member
אחכה לך

אחכה אחכה, אבכה ואבכה, אקלל את הסינור עם האפרוח הצהוב שענדתי, עד שתבוא אמט.

Cote dOr

New member
בובי, שאלה לי אלייך

רק כדי לבדוק שלא פיספסתי משהו, איך הלך עם העבודה בפוטנציאה בסוכנות דוגמנות? אגב, בובי זה עם שורוק.

ELP

New member
זה עבר רע

שוב גיליתי את תמימותי...זה בלי משכורת רק אחוזים, והסיכוי להשיג שם משהו באחוזים הוא די אפסי.

Cote dOr

New member
אויש, לא נורא

להיות תמים זה לא בגדר מגרעה. ואל תתן לאיש לומר לך אחרת.

amet

New member
אוווייייי מה שהסערות האלו

יכולות לעשות לאדם. נשמה טהורה שלי אם איזבלה לא הרסה לך את הבית, אז מצאת לך משהו שיהרוס לך את הלב ולכולנו יחד. מה עיניים בנאדם? נראה זה היה לך ממש טראומה האיזבלה הזאת שאני אטפל בה? אני יכול קלרוא לשמי
. אם מותר לי להיות קצת.........
אני חושב שכאשר אדם קופץ ממקום למקום ןמחוויה לחוויה לפני שהוא בכלל עיקל את הראשונה ולא הספיק לשחרר את השניה ומכניס לו את השלישית בעוד הוא חושב על החמישית זה מה שקורה!!! אז עכשיו אני מחייב אותך לקחת פסק זמן מכל ההתהוללות הזאת לשבת קצת עם עצמך בלי סרטים בלי פופקרן תעשה משהו פשוט בחיים שלך לא כל הזמן צריך להיות בשיא הההיי. אתה עדיין בנאדם אתה יודע
אז בבקשה לך קח לך איזה
, תראה משהט מעניין ב-TV בלי טלפונים בלי שום דבר רק סקס וזוגיות גאה
אני מקווה ומאחל לך רק טוב שהשנה תכיר בחור טוב לב, עם הרבה סובלנות וקצת פחות קפיצי ממך ובכך תמצא אהבה. חג שמייח ותרגיש טוב

Yaniv-DC

New member
לאמט, ולשוקולד

אמט יקירי - תודה. יש משהו בקפיצות, אבל כזה אני... אחרי הטראומות והאגו הפצוע, מה לעשות, אני צריך אנשים שיגידו לי שאני בסדר... זה לא אגו פצוע כמו שזה לב שבור לרסיסים קטנטנים, אבל אתה יודע... ולשוקולד - אין לי בעייה לספר, אני לא רואה את זה כפולשני או משהו כזה חס וחליל, והייתי אפילו עונה לך, אבל הלילה הטעים בדיוק התקשר והביא סרט אימה והזמין פיצה, אז אני חייב לעוף... אם תהיה מעוניין, אני אספר מחר. מבטיח.

Cote dOr

New member
שוב עשית את זה

הפטרת משהו במילה וחצי ואני נותרתי לגרד בראשי ולחשוב מה בא לפני ומה אחרי, איפה התרנגולת ואיפה לעומתה נמצאת הביצה? אז היות וזה לא פולשני...

למעלה