ינון ...

wee man

New member
יומנו של הקפטן

טוב, כרגע זה רק אני צאב ואמיתי 2000 (למי שזוכר אותו) נמצאים בצאט. לפי מה שאני יודע צאב כבר עייף אבל בכל זאת בסדר, אני די בסדר, טיפונת עייף ואמיתי לא יודע... נמשיך לעדכן... ינון

wee man

New member
עדכון

טוב, סוליד חזר אחרי שעתיים כשנעלם בפתאומיות. הוא אומר שהוא ישאר בינתיים... נראה עד כאן ינון

Chav

New member
מעתיקן :)

אני לא עייף רק מעוצבן ומרגיש מלוכלך.. פעם אחרונה שאני עושה את השטויות שגרמתם לי לעשות :פ סתם אחרי תקלה רצינית במחשב אולי אני יצליח לסדר ולשדר :)

wee man

New member
עדכון

טוב, גיא קפץ לביקור של כמה דקות. בינתיים אף אחד לא עייף. נראה לי שנצליח לשרוד.. ינון

אמיתי2000

New member
למה אתם לא מספרים על הקטע המעניין..

נכנסתי כאלון ב................... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חוץ מינון שידע הם האמינו לי (גם צאב גם, גיא) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חבל שלא הייתם אנחנו על בטוח עומדים במשימה יש אנחנו נצליח.

wee man

New member
עוד עדכון

קיצר, הרצנו פה קטעים נונ סטופ!! פספסתם הרבה! צאב הלך אבל נראה לי שהוא יחזור... פעם הבאה שנעדכן זה יהיה בטח כשנלך לישון... בינתיים, אף אחד לא עייף... ינון

Chav

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!

אמיתי הזה העיף אותי מהסרבר ועשה לי באן ואני לא יכול להיכנס! האיי פי המזדיין שלי קבוע לא משנה מה אני עושה (אפילו ריסט!)

wee man

New member
יומנו של הקפטן- סוף

דיס יז יור קפטן ספיקינג טוב, צאב כמובן חזר אלינו, כולנו הצלחנו לשרוד (אני צאב ואמיתי). למרות שאף אחד מאיתנו לא עייף בכל זאת הולכים לישון (כנראה). קיצר, הפסדתם, דווקא עבר די מהר הלילה, היה קטעים וצחוקים, ממש חבל שלא באתם. פעם הבאה שאומרים לכם על דבר כזה תבואו!! סוליד, חבל שהלכת, גם גיא למרות שבאת רק לכמה דקות... לילה טוב לכולם, כנראה בקרוב אני יילך לישון... נסינג טו אד רוג´ר אווט ינון אגב, בשעה שבע רק אנחנו הולכים לישון...

אמיתי2000

New member
סיכום:)

כולנו שרדנו(בערך חוץ מאשר איזה מישהו שקיבל באן מהצט). נראה לי הם ילכו לישון עכשיו אני לא, אני בכלל לא עייף. באמת חבל שלא הייתם. והנה טכס קטן: הרגע הכי מצחיק: שהתחזתי לאלון ברמן הפשלה הכי גדולה: שצאב לא הצליך לשדר לנו מהתכנת רדיו האינטרנטית שלו. את השאר שינון וצאב יחשבו.....

אמיתי2000

New member
סיכום:)

כולנו שרדנו(בערך חוץ מאשר איזה מישהו שקיבל באן מהצט). נראה לי הם ילכו לישון עכשיו אני לא, אני בכלל לא עייף. באמת חבל שלא הייתם. והנה טכס קטן: הרגע הכי מצחיק: שהתחזתי לאלון ברמן הפשלה הכי גדולה: שצאב לא הצליך לשדר לנו מהתכנת רדיו האינטרנטית שלו. את השאר שינון וצאב יחשבו.....

Chav

New member
Mission: Accomplished

הצלחנו, למרות שזה כנראה גרם לסילוקי לנצח מהצ´ט של תפוז (בחיי) הצלחנו! אמיתי2000 שכעת יעלה לדרגה 3000, Wee man שעכשיו יהיה עוד אידיוט, ואני האידיוט בעל הגישה השלילית שלא שווה להתייחס אליו.

למעלה