ינון מגל צודק.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
הרי מי שהביא את המחבלים מתוניס וצייד אותם בנשקים היו רבין ופרס.
הם לדעתי יצרו את בסיס הטרור במו ידיהם.
"חבל שהם מתו"?
כן, חבל..
אבל זה לא משנה את העובדה שמעשיהם הטפשיים הביאו עלינו את ה-7 באוקטובר.
ינון מגל שובר שיאי גועל: "רבין אחראי ל-7 באוקטובר" - וואלה תרבות
הוא לא שובר כלום, לדעתי הוא אומר לכם את האמת בפרצוף
תלמדו להתמודד איתה.
עדיף להתמודד עם האמת ושתהה הכי קשה, מאשר להמשיך לספר לציבור שקרים!!!!!

Harrington

Well-known member
מנהל

ינון מגל צודק.​

השאלה עד כמה תרצה ללכת אחורה. הרי אין לזה סוף. זה נכון כמובן שמעשיו של רבין אפשרו עשרות שנים מאוחר יותר את המגה פיגוע של שמיני עצרת התשפ"ד. אגב (עשרות?) אלפי יהודים נפגעו עוד בטרם האירוע הזה בעקבות הסכמי אוסלו הארורים. אין מה להתעלם מזה. אבל אם נלך עד שם נוכל גם לומר שהכנסת סוגיית האוטונומיה על-ידי מנחם בגין להסכם השלום עם מצרים תרם לכך וכך גם החלטות שונות של הנהגת המדינה עם הקמתה.

לעניות דעתי נכון יותר, מעשית והסברתית, לדבר על ההתנתקות (בשמה המכובס) כגורם העיקרי שאפשר את האירועים. זה ישיר יותר, קרוב יותר, ומעל לכל היה מעשה רמיה של השלטון שידע מצוין שהוא פוגע בבטחון ישראל באופן קשה, רק כדי להציל את ישבנו של ראש הממשל דאז מכתב אישום.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
השאלה עד כמה תרצה ללכת אחורה. הרי אין לזה סוף. זה נכון כמובן שמעשיו של רבין אפשרו עשרות שנים מאוחר יותר את המגה פיגוע של שמיני עצרת התשפ"ד. אגב (עשרות?) אלפי יהודים נפגעו עוד בטרם האירוע הזה בעקבות הסכמי אוסלו הארורים. אין מה להתעלם מזה. אבל אם נלך עד שם נוכל גם לומר שהכנסת סוגיית האוטונומיה על-ידי מנחם בגין להסכם השלום עם מצרים תרם לכך וכך גם החלטות שונות של הנהגת המדינה עם הקמתה.

לעניות דעתי נכון יותר, מעשית והסברתית, לדבר על ההתנתקות (בשמה המכובס) כגורם העיקרי שאפשר את האירועים. זה ישיר יותר, קרוב יותר, ומעל לכל היה מעשה רמיה של השלטון שידע מצוין שהוא פוגע בבטחון ישראל באופן קשה, רק כדי להציל את ישבנו של ראש הממשל דאז מכתב אישום.
מה שנסיתי להסביר זה שכבר אז חיינו בקונספציה בעודנו מבושמי אוויר פסגות מזרח תיכוני.
וכי מה הם חשבו לעצמם רבין ופרס?
שהם ישדדו את אדמות הכפרים הערבים ואלה האחרונים יעשו שלום איתם?
הרצון האובססיבי הזה לעשות "שלום", עלה לנו ביוקר רב. :-/

Harrington

Well-known member
מנהל
מה שנסיתי להסביר זה שכבר אז חיינו בקונספציה בעודנו מבושמי אוויר פסגות מזרח תיכוני.
וכי מה הם חשבו לעצמם רבין ופרס?
שהם ישדדו את אדמות הכפרים הערבים ואלה האחרונים יעשו שלום איתם?
הרצון האובססיבי הזה לעשות "שלום", עלה לנו ביוקר רב. :-/
מסכים עם זה, אבל יש הבדל בין האירועים. רבין ופרס הלכו על משהו חדש, ניסו משהו. לא שתמכתי, כמובן שלא, והמחנה שלי צעק שזה ייגמר רע אבל זה לא עניין אותם. ובכל זאת. לעומת זאת בהתנתקות (בשמה המכובס) שרון ידע מצוין שהוא פוגע בבטחון המדינה. היה לו את נסיון העבר ואת השכל הישר והכרת הערבים שלו. זה כבר לא היה הנסיון הראשון שאפשר איכשהו לומר שיש הגיון לנסות ולקוות לטוב.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מסכים עם זה, אבל יש הבדל בין האירועים. רבין ופרס הלכו על משהו חדש, ניסו משהו. לא שתמכתי, כמובן שלא, והמחנה שלי צעק שזה ייגמר רע אבל זה לא עניין אותם. ובכל זאת. לעומת זאת בהתנתקות (בשמה המכובס) שרון ידע מצוין שהוא פוגע בבטחון המדינה. היה לו את נסיון העבר ואת השכל הישר והכרת הערבים שלו. זה כבר לא היה הנסיון הראשון שאפשר איכשהו לומר שיש הגיון לנסות ולקוות לטוב.
שרון לדעתי (מרוב שקיללו אותו בשל ההתנתקות) שילם בחייו.
אז כן, אני יודע שעכשיו יגידו שאני פרימיטיבי שמאמין ב"קללות" וכו'
אבל על פולסא די נורא שמעתם?
כשקבוצת צדיקים שהם גדולי דור עושים חברותה ומקללים מישהו, זהו, הלך עליו.
עכשיו הם לא עושים זאת כמעשה שגרה יומיומי..
זה רק כשהיגיעו מים עד נפש.

evglev1

Well-known member
מנהל
הרי מי שהביא את המחבלים מתוניס וצייד אותם בנשקים היו רבין ופרס.
הם לדעתי יצרו את בסיס הטרור במו ידיהם.
"חבל שהם מתו"?
כן, חבל..
אבל זה לא משנה את העובדה שמעשיהם הטפשיים הביאו עלינו את ה-7 באוקטובר.
ינון מגל שובר שיאי גועל: "רבין אחראי ל-7 באוקטובר" - וואלה תרבות
הוא לא שובר כלום, לדעתי הוא אומר לכם את האמת בפרצוף
תלמדו להתמודד איתה.
עדיף להתמודד עם האמת ושתהה הכי קשה, מאשר להמשיך לספר לציבור שקרים!!!!!
אם תשאל אותי לשלוש החלטות מטופשות הייתה תרומה שווה על השבעה באוקטובר. לפי הסדר הכרונולוגי:

1. הסכמי אוסלו.
2. ההתנתקות.
3. עיסקת שליט.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אם תשאל אותי לשלוש החלטות מטופשות הייתה תרומה שווה על השבעה באוקטובר. לפי הסדר הכרונולוגי:

1. הסכמי אוסלו.
2. ההתנתקות.
3. עיסקת שליט.
|כן| כשאתה צודק, אתה צודק.
רק שהייתי מוסיף עוד סעיף..
4. וויתורים על מים טריטורייאלים אליבא דה יהיר לפיד.
דבר שהפגין חולשה ורפיסות מחליאה של ילדון מפונק שלפתע מצא את עצמו על כס ראש הממשלה.

jackie111

Well-known member
|כן| כשאתה צודק, אתה צודק.
רק שהייתי מוסיף עוד סעיף..
4. וויתורים על מים טריטורייאלים אליבא דה יהיר לפיד.
דבר שהפגין חולשה ורפיסות מחליאה של ילדון מפונק שלפתע מצא את עצמו על כס ראש הממשלה.
שטויות במיץ. עוד נושא שתעמולת הרעל של ערוץ הרעל 14.

הגיעו להסכם על הגבול שעובר במי הים התיכון. את הגבול
הזה קבעו מומחים שמכירים את החוק ויודעים איפה להעביר
את הגבול. היו מומחים נוספים שבדקו שמעבר לגבול לא יהיו
מאגרי הגז.

ההסכם על הגבול יצר שקט עם לבנון בתקופה שאנו מנהלים
מלחמה במספר גזרות.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
שטויות במיץ. עוד נושא שתעמולת הרעל של ערוץ הרעל 14.

הגיעו להסכם על הגבול שעובר במי הים התיכון. את הגבול
הזה קבעו מומחים שמכירים את החוק ויודעים איפה להעביר
את הגבול. היו מומחים נוספים שבדקו שמעבר לגבול לא יהיו
מאגרי הגז.
עצם מסירת מים טריטוריאלים למדינת אוייב זה כבר לא טוב.
לא טוב לאזרחי ישראל, לא טוב למדינת ישראל.
עכשיו למה השטח הטריטוריאלי הזה נמסר?
לדעתי לפיד ברוב טיפשותו חשב שזה "ירגיע" את החיזבאללה ואולי אף ניצור "שלום" איתם.|טמבל|
הוא חשב שאולי נסראללה כמו מלך ירדן יחתום על הסכם "שלום" איתו.|יעני|
החלום הרטוב הזה של השמאל לעשות "שלום" עם הערבים, עושה לנו המון נזק.
למה הדבר דומה?
לילד קטן שעושה בתוך הבית נזקים, אבל אמו מלטפת את ראשו כשהיא מקווה שיום אחד הוא יתבגר ויבין יותר.
השאלה היא, מתי אתם תתבגרו? :-/
ההסכם על הגבול יצר שקט עם לבנון בתקופה שאנו מנהלים
מלחמה במספר גזרות.
דבר שהתברר כלא נכון,
תראה את הנזקים שנגרמו למטולה/נהריה/צפת והישובים צמודי הגדר בצפון
בשל ירי הטילים נגד הטנקים הבלתי פוסק של החיזבאללה.
על איזה שקט אתה מדבר?

jackie111

Well-known member
עצם מסירת מים טריטוריאלים למדינת אוייב זה כבר לא טוב.
לא טוב לאזרחי ישראל, לא טוב למדינת ישראל.
עכשיו למה השטח הטריטוריאלי הזה נמסר?
לדעתי לפיד ברוב טיפשותו חשב שזה "ירגיע" את החיזבאללה ואולי אף ניצור "שלום" איתם.|טמבל|
הוא חשב שאולי נסראללה כמו מלך ירדן יחתום על הסכם "שלום" איתו.|יעני|
החלום הרטוב הזה של השמאל לעשות "שלום" עם הערבים, עושה לנו המון נזק.
למה הדבר דומה?
לילד קטן שעושה בתוך הבית נזקים, אבל אמו מלטפת את ראשו כשהיא מקווה שיום אחד הוא יתבגר ויבין יותר.
השאלה היא, מתי אתם תתבגרו? :-/
דבר שהתברר כלא נכון,
תראה את הנזקים שנגרמו למטולה/נהריה/צפת והישובים צמודי הגדר בצפון
בשל ירי הטילים נגד הטנקים הבלתי פוסק של החיזבאללה.
על איזה שקט אתה מדבר?
חיזבאללה זה לא לבנון.
חיזבאללה הוא אוייב של לבנון.
זו ישות טרוריסטית שמנסה להשתלט על לבנון.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
חיזבאללה זה לא לבנון.
חיזבאללה הוא אוייב של לבנון.
זו ישות טרוריסטית שמנסה להשתלט על לבנון.
מה זאת אומרת "שמנסה להשתלט על לבנון"?
הוא השתלט כבר עשרות שנים על לבנון.
מישהו בלבנון יכל לדבר נגד נסראללה?
אלמלא לאחרונה צה"ל פירק אותם,(חיזבאללה) הם היו ממשיכים להשתלט.

evglev1

Well-known member
מנהל
נו באמת, ממתי וואלה והאמת צועדים יחדיו?
יש אמת אחת בלבד והיא האמת שלהם..
כשאלוביץ' עמד בראש האתר ביבי הרגיש חופשי לבקש מהאתר להשמיץ את יריביו מימין. ולא משנה אם נענו או לא, אלא שביבי הרגיש חופשי לבקש בקשות שהאתר ישמש כאתר תעמולה שלו בתוך המחנה הלאומי.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
כשאלוביץ' עמד בראש האתר ביבי הרגיש חופשי לבקש מהאתר להשמיץ את יריביו מימין. ולא משנה אם נענו או לא, אלא שביבי הרגיש חופשי לבקש בקשות שהאתר ישמש כאתר תעמולה שלו בתוך המחנה הלאומי.
מה הבעיה בזה?
לדעתי הערוצים 11 -12-13 עושים זאת כבר הרבה שנים
ואף אחת לא עוצרת אותם.

ריקי זו אני

Well-known member
צדק גם צדק... אבל להגיד שהוא הראשון להגיע למסקנה הזו ??? חחחחח, אולי העיתונאי הראשון שחיבר בין התקופות... כי הרי המילה 'עיתונאי' לא מגדירה עוד את המקצוע... אלה את התעודה בלבד.
כי מי שעיינים לו והוא אינו עיוור מבין את הקשר בין השמאל בישראל לבין קריאת המציאות... ומאחר שכל הרמטכ"לים היו אנשי שמאל מובהקים עד קיצוניים מאוד ברמה של חולי אמיתי, הרי שלא ניתו להאשים את הימין במצב שנוצר עקב
סגירה ופרוק 6 אוגדות מילואים לוחמות...
אי שליחת לוחמי מילואים לזירות חמות והורדת קצב האימונים לכמעט 0...
פרוק וסגירת מערך המסוקים בצה"ל...
הפיכת גזרת רצועת עזה לאזור מישני מבחינה מודיעינית...
ועוד ועוד אותם חוליים שאנחנו מכירים החל ממערך 'משפטי' פרוגרסיבי...
והתחושה שעברנו מעידן המלחמות 48, 56, 67, 73 לעידן השלום והאחווה.

ortodox

Active member
המסקנה שלי מעט שונה ומצויה במישור אחר לחלוטין. מצד אחד מתפעל עמוקות ממכונת התעמולה הפנטסטית, לא פחות מכך, של הביביזם שמגל דנן הוא מכליה העיקריים, שיכולה לקחת מציאות ועובדות וללוש אותן כאילו היו פלסטלינה וליצור מציאות אחרת לחלוטין, מדומיינת, אווילית, חסרת שחר, אבל המונים יישבעו בשמה כאילו ניתנה למשה בהר סיני, מצד שני איך זה אותם המונים כל כך עלובים, כל כך חלושים שכך הם נותנים לשחק להם בראש.

נסיך.333

Well-known member
המסקנה שלי מעט שונה ומצויה במישור אחר לחלוטין. מצד אחד מתפעל עמוקות ממכונת התעמולה הפנטסטית, לא פחות מכך, של הביביזם שמגל דנן הוא מכליה העיקריים, שיכולה לקחת מציאות ועובדות וללוש אותן כאילו היו פלסטלינה וליצור מציאות אחרת לחלוטין, מדומיינת, אווילית, חסרת שחר, אבל המונים יישבעו בשמה כאילו ניתנה למשה בהר סיני, מצד שני איך זה אותם המונים כל כך עלובים, כל כך חלושים שכך הם נותנים לשחק להם בראש.
להבדיל ממכונת הרעל הבודדה יש לשמאל מפעלי רעל, לא מכנה אחת אלה מפעלים..
כשאני רואה את הקשישים שיוצאים לרחוב "להפגין" אני מרחם עליהם, כל כך משעמם להם שהם יוצאים להפגין ולרוב אפילו לא יודעים למה..
כנראה שהם כבר תשושי מוח..

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לנו יש מכונת תעמולה אחת ותראה איך שהיא מטריפה לכם את השכל.
לכם יש שלוש מכונות תעמולה משומנות בכספים ובכתבים שלדעתי חלקם מטורפים שחייבים טיפול דחוף
אבל אף אחד מכם לא יהיה הגון מספיק כדי להוקיע אותן.

אף אחד לא משחק להם בראש.
הקהל מגיע בעצמו לקלפיות ובאופן הכי דמוקרטי מושך את הפתק שהוא בוחר.
רק שמשחקים דמוקרטיים לא בראש מעיינכם..
מצאתם לכם דרך לעקוף את הדמוקרטיה באמצעות "השילוש הקדוש"
יועמשית / בית מפשט / פרקליטות.
אז מי צריך קלפי?
למה אתם מרמים את הציבור?
תגידו את האמת.
מי צריך קלפי? ;-)

ortodox

Active member
לנו יש מכונת תעמולה אחת ותראה איך שהיא מטריפה לכם את השכל.
לכם יש שלוש מכונות תעמולה משומנות בכספים ובכתבים שלדעתי חלקם מטורפים שחייבים טיפול דחוף
אבל אף אחד מכם לא יהיה הגון מספיק כדי להוקיע אותן.

אף אחד לא משחק להם בראש.
הקהל מגיע בעצמו לקלפיות ובאופן הכי דמוקרטי מושך את הפתק שהוא בוחר.
רק שמשחקים דמוקרטיים לא בראש מעיינכם..
מצאתם לכם דרך לעקוף את הדמוקרטיה באמצעות "השילוש הקדוש"
יועמשית / בית מפשט / פרקליטות.
אז מי צריך קלפי?
למה אתם מרמים את הציבור?
תגידו את האמת.
מי צריך קלפי? ;-)
אסכם ברשותך את דעתי, הכתוב למעלה הוא ראיה מעולה להצלחתה של התעמולה הביביסטית, אם תרשה לי לקרוא לה כך, שראשיתה אי שם עם תחילת החקירות לשחיתות אצל אחד בנימין נתניהו. העובדה שאתה מזהה ביועהמ"ש, כמו בקודמה אגב, במערכת המשפט ובפרקליטות מנגנוני תעמולה וחתירה נגד השלטון ולא מה שהיו מאז ומתמיד וטרם " תפירת התיקים " המפורסמת ( עוד אחת מההטמעות שהוטמעו בכם ללא רחם ), מקור לגאווה מקומית ובכל העולם, כפי שאותו נתניהו גופא טרח לא מעט להבליט, הן תוצאה של הצלחת מנגנון התעמולה הכה משובח של הביביזם. העובדה שאתה ורבים כמוך, למרבה הצער, כבר לא מסוגלים לזהות את האמת, זו מבחינתכם הפכה להיות אותו שילוש חורש רע של חונטה סמולנית ודיפ סטייט וכיוצא באלה ביטויים שבכלל לא היו שגורים טרם יציאת אותו נתניהו למלחמה במערכות הללו. וכאמור אל תראה נא בדבריי נסיון לשכנע או משהו, אני יודע שהענין הזה אבוד, אתה לעולם תזהה את מה שהצליחו כל כך טוב להטמיע אצלך כאמת שאין בילתה, פשוט מעלה כאן את דעתי ועושה זאת באמת עם יותר מקורטוב של צער ובמידה מסוימת רחמים על שהצליחו לשטות בכם. בריאות שלמה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אסכם ברשותך את דעתי, הכתוב למעלה הוא ראיה מעולה להצלחתה של התעמולה הביביסטית,
ראשית, אני גאה להיות "ביביסט", כי לא להיות ביביסט זאת אומרת להיות "אתם".
צר לי לאמר לך, אבל "אתם" ז. א. לדעתי התדרדרות במדרון חלק אל עבר הדיקטטורה.
פעם עוד הייתם אנשים נורמטיביים שהמתינו 4 שנים בסבלנות עד שמגיעים לבחירות.
כיום אתם מנסים בכל הכוח להפיל את נתניהו (ברוך ה' ללא הצלחה) בטענה לשחיתות, צוללות ומה לא.
אתם לא מפספסים שום הזדמנות כדי להפוך אותו לקרדום נגד נתניהו.
לשרוף כבישים, לירות פצצות תאורה לבית רוה"מ, לרדוף עד המספרה של אישתו,
לנפץ שמשה אחורית של מכונית מלאה בילדים בוכיים, להצמד לאחוריה של שוטרת, זה אתם.
לכן, על אף המגרעות של הביביסטים ויש להם מגרעות, אני מעדיף להיות איתם ולא איתכם.
אם תרשה לי לקרוא לה כך, שראשיתה אי שם עם תחילת החקירות לשחיתות אצל אחד בנימין נתניהו. העובדה שאתה מזהה ביועהמ"ש, כמו בקודמה אגב, במערכת המשפט ובפרקליטות מנגנוני תעמולה וחתירה נגד השלטון ולא מה שהיו מאז ומתמיד
אני מזהה ביועמשית ובפרקליטות איפה ואיפה ברורה וצלולה כמו השמש בצהרי האחוריים.
שהרי אם אילנה ספורטה מאשקלון שלחה כדור רובה לביתו של נפתלי בנט ובצדק נעצרה עד תום ההליכים ולאחר מכן נשלחה ל20 חודשים בכלא (חבל שלא יותר)
אז מאידך זאב רז איים לא פחות על ראש הממשלה מכהן שנבחר בבחירות דמוקרטיות..(20+) Facebook
האם הוא נעצר ולו ליום אחד? ספק רב.
לדעתי מערכת המשפט שלנו פגומה, לקויה, נוטה לכיוון אחד ולכן היא הפכה להיות מושחתת, אתם לא מטומטמים, אתם יודעים את זה אך מאחר וזה משרת
את האג'נדה ואת "הדרך שלכם", לכן אתם מעדיפים להעלים עין,
עכשיו תראה, אני יודע בוודאות שהדברים שאני כותב כאן בם בבחינת "טחינת מים" או אם תרצה סוג של "בלהה, בלההה, בלההה" עבורכם.
הרי הערוצים הפגומים צרבו את תודעתכם במצרבות ברזל וכבר שום דבר לא יצליח לשכנע אתכם
אבל בכל זאת אני מנסה, כדי שבעתיד לא יבואו אלי בטענות שאפילו לא ניסיתי. :)
וטרם " תפירת התיקים " המפורסמת ( עוד אחת מההטמעות שהוטמעו בכם ללא רחם ), מקור לגאווה מקומית ובכל העולם, כפי שאותו נתניהו גופא טרח לא מעט להבליט, הן תוצאה של הצלחת מנגנון התעמולה הכה משובח של הביביזם. העובדה שאתה ורבים כמוך, למרבה הצער, כבר לא מסוגלים לזהות את האמת,
אני לא אומר שנתניהוא טלית שכולה תכלכלת, גם הוא לדעתי עשה פה ושם כל מיני "לכלוכים"..
אבל איזו ברירה (פוליטית) עוד נותרה לנו?
בנט? שלדעתי הוא שקרן פתלוגי.
לפיד? שמחלק שטחים טריטורליאלים לכל דכפין?
ליברמן? שמונע רך ורק משנאת נתניהו?
יאיר גולן? כנ"ל.
גנץ? שהוא "סוס עייף"?
מי????
נתניהוא כרגע ברירת המחדל.
להגיד לך שאני 100 אחוז ש/ם עליו את הידיים? ממש לא.
אבל זה מה יש.
זו מבחינתכם הפכה להיות אותו שילוש חורש רע של חונטה סמולנית ודיפ סטייט וכיוצא באלה ביטויים שבכלל לא היו שגורים טרם יציאת אותו נתניהו למלחמה במערכות הללו. וכאמור אל תראה נא בדבריי נסיון לשכנע או משהו, אני יודע שהענין הזה אבוד, אתה לעולם תזהה את מה שהצליחו כל כך טוב להטמיע אצלך כאמת שאין בילתה, פשוט מעלה כאן את דעתי ועושה זאת באמת עם יותר מקורטוב של צער ובמידה מסוימת רחמים על שהצליחו לשטות בכם. בריאות שלמה.

למעלה